Válogass a legszebb utazások közül!

Városnézés Kairóban és hajózás a Níluson - RV Da Vinci (Egyéni)

Tartson velünk a Városnézés Kairóban és hajózás a Níluson - RV Da Vinci (Egyéni) utazásra! A kiutazás egyénileg történik, teljes panziós ellátással. Az utazás időtartama 11 nap / 10 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 0 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Városlátogatás
Kiutazás:Egyéni
Ellátás:teljes panziós
Turnusok: 11 nap / 10 éjszaka
Legjobb ár: 0 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2024.03.06 - 03.16

Városnézés Kairóban és hajózás a Níluson - RV Da Vinci (Egyéni) leírás

Kívánságlistára teszem

Leírás:

Fedezze fel az egyiptomi főváros rejtett kincseit. A kairói citadellától a bazárnegyedig mindent megtudhat az arab világ szellemi és kulturális fővárosáról és az ókori világ egyik kihagyhatatlan csodájáról. Ezután bejárhatja Egyiptom többi részét. Minden civilizáció bölcsője - az ókori Egyiptom - mindig is lenyűgözte az emberiséget. Több mint kétezer év történelme vár Önre egy olyan hajóúton, amely izgalmas, látványos és felejthetetlen felfedezéseket ígér. Fenséges templomok, sírok, piramisok és nyüzsgő falvak tarkítják a Nílus-völgy tájait Luxortól Asszuánig. 

PROGRAM:

1. nap: Kairó

A 4 csillagos szállodába 15:00 órától lehet bejelentkezni. Ajánlott megadni a repülőjárat érkezési idejét, hogy a hajótársaság helyi képviselője segíteni tudjon Önöknek. A szállodába való bejelentkezés után vacsora, majd az éjszakát a szállodában töltik.

2. nap: Kairó

Egész napos kirándulás. Ellátogatnak Szakkarába és megtekinthetik Egyiptom egyik legnagyobb nekropoliszát. Ez a lenyűgöző helyszín királyi sírokat és szerény temetkezési helyeket rejt. A következő úti cél a Teti piramis, ahol megcsodálhatják a csillagokkal díszített boltozat alatti bazaltszarkofágot és a hieroglifákkal borított falakat. Ebéd után az ókori világ hét csodájának egyike következik: a Gízai piramiskomplexum és a Nagy Piramis. Oldalain Khafre és Menkaure piramisai, valamint a Nagy Szfinx. A napot az Egyiptomi Régiségek Múzeumának meglátogatásával zárják. Vacsora a városban, majd visszatérés a szállodába.

3. nap: Kairó

Egész napos kirándulás: Szaladin fellegvára, Muhammad Ali pasa nagymecsete, a függő templom, a Szent Szergij és Bacchus templom és a Ben Ezra zsinagóga. A túrát a fellegvárral kezdik, amely ma egy lenyűgöző történelmi helyszín, ahonnan remek kilátás nyílik a városra, beleértve a Gízai piramisokat is, ha tiszta az ég. A következő megálló a Muhammad Ali pasa nagymecsetének megtekintése. Muhammad Ali pasa mecsetjét imádkozásra és névadója, a modern Egyiptom atyjának tekintett uralkodó végső nyughelyeként építették. Tovább utaznak a Szent Szűz Mária kopt ortodox templomhoz. A függőtemplomként is ismert templom az ókori római Babilon erőd romjai felett helyezkedik el. Utolsó állomások a Szent Szergiusz és Bacchus templom és a Ben Ezra zsinagóga, Egyiptom egyik legrégebbi temploma lesz. Bár az egyiptomi zsidó közösség nagy része az 1950-es években elhagyta az országot, hogy Izraelben telepedjen le, a zsinagóga továbbra is fontos történelmi turisztikai célpont. Vacsora a városban, majd visszatérés a szállodába.

4. nap: Kairó - Luxor

Repülés Kairóból Luxorba. Érkezés után transzfer a kikötőbe, ahol hajóra szállnak. 

5. nap: Luxor - Edfu

Kirándulás a Karnaki templomokhoz. Az 1000 év alatt épült Karnak az ókori Egyiptom egyik legnagyobb és legfontosabb vallási komplexuma volt. Karnak hatalmas mérete és különböző részletei felbecsülhetetlen történelmi helyszínné teszik az ókori Egyiptomot és fontos forrás a fejlődésének megértéséhez. Ezután a hajó elindul Edfu városa felé. Vacsora a fedélzeten.

6. nap: Edfu - Kom Ombo

Kirándulás Hórusz templomához. A Kr. e. 237 és 57 között épült templom Egyiptom egyik legjobban megőrzött ókori műemléke. A 19. század közepén tárták fel, miután több száz évig homok és törmelék alatt állt. Ebéd a fedélzeten, miközben a hajó tovább indul Kom Ombo felé. Elhaladnak a Gebel el-Silsila mellett, amely egy jelentős kőfejtőhely volt a tizennyolcadik egyiptomi dinasztiától a görög-római időkig. Este meglátogatják a Kom Ombo templomot, amelyet Sobek (a krokodilisten) és Haroeris (Hórusz, az idősebb) isteneknek szenteltek. A templom egyedülálló, mert kialakítása két istencsoport számára megkettőzött udvarokat, csarnokokat, szentélyeket és helyiségeket őriz. Este egyiptomi témájú vacsorát fogyaszthatnak.

7. nap: Asszuán

Kirándulás a Philae templomkomplexumhoz és fotózkodás az Asszuáni-gátnál. Miután a gát 1902-ben elkészült, a templomkomplexum részben víz alá került. 1960-ban az UNESCO projektet indított az épületek megmentésére. Meglátogatják az Asszuán-gátat, a világ egyik legnagyobb gátját. Építése óta a gát képes szabályozni a folyó éves áradását, és lehetővé tette egy olyan öntözőrendszer telepítését, amely évente két termést segít elő. Ebéd a fedélzeten. Majd hajókirándulás a Níluson és teázás egy mesés környezetben. Vacsora a hajón.

8. nap: Asszuán - Eszna

Szabad délelőtt Asszuánban. Javasoljuk, hogy látogasson el a Núbiai Múzeumba, sétáljon végig a szuk kis utcáin, vagy gyönyörködjön a csodálatos kilátásban a Régi Kataraktnál, ahol Agatha Christie írta híres regényét, a Halál a Níluson-t. Fakultatív kirándulás: Abu Simbel. E csodálatos sziklatemplomok felfedezése minden egyiptomi utazás egyik csúcspontja. Az Asszuántól mintegy 140 mérföldre délnyugatra (230 km és három óra vezetési idő) található komplexum a sivatag szívében - a szudáni határon -, és ez a II. Ramszesz által hagyott leglenyűgözőbb lenyomat. Asszuánban visszatérve ebéd a fedélzeten. A délután folyamán hajózás Eszna felé. Vacsora a fedélzeten.

9. nap: Eszna - Luxor

Délelőtt hajózás Luxorba. Ezután kirándulás Hatshepsut halotti templomához - Hatshepsut egyike volt azon kevés nőknek, akik hivatalosan is fáraóként szolgáltak. Az itt található KV11-es sír a Királyok Völgyének egyik legérintetlenebb sírja, amelyet III. Ramszesz fáraónak építettek. A templom falain ábrázolt színek és jelenetek a völgy egyik legjelentősebb turisztikai célpontjává teszik a helyet. Fakultatív kirándulás: Hang- és fényshow a karnaki templomkomplexumban (erre a kirándulásra irodánkban kell jelentkezni indulás előtt - csak 2023-ban érhető el). 

10. nap: Luxor

Napközben kirándulás a Királyok Völgyébe, ahol megtekinthetnek négy fontosabb sírt is. Majd megállás fotózkodásra a Memnon-kolosszusoknál is. Ebéd a fedélzeten. Kirándulás a Luxorban lévő templomhoz, amely egy feltűnően kecses emlékmű a modern város szívében. Fő funkciója az éves Opet ünnepségek idején volt, amikor Amun, Mut és Khonsu szobrai újra egyesültek a folyó áradása során. Vacsora a hajón, valamint hagyományos egyiptomi szórakoztató műsor is várja az utasokat.

11. nap: Luxor

Reggeli a hajón, majd 9 órától a hajó elhagyása.

A fakultatív kirándulások programja, a látnivalók megtekintésének sorrendje változhat. 

Az ajánlat a szabad helyek függvényében érvényes! (10N_PP)

Osztály leírás:

Az 1976-ban alapított Croisi Europe Cruises jelenleg 45 hajóval rendelkezik, ezzel Európa legnagyobb folyami hajótársasága. Felfedezheti velük Európa legszebb, legromantikusabb folyóit, új oldalukról ismerheti meg többek között Olaszország, Franciaország, Portugália, Németország, Belgium, Spanyolország, Ausztria varázslatos folyó menti városait; és a látványon felül élvezheti a helyi ételeket, borokat, történelmet és kultúrát. Továbbá Európán kívül is több különböző, izgalmas hajóutat a kínál a Croisi.

Hajóadatok:

 • Épült: 1995- felújítás éve 2019
 • Méretek: 72 m hosszú, 13,6 m széles
 • Utasok létszáma: 108 fő
 • Kabinok száma: 54
 • Áram: 220V 
 • Utasfedélzet: 3

Szobatípusok:

Az Croisi Europe Cruises hajók kabinjainak általános felszereltsége (mely hajótípusonként eltérhet): fürdőszoba (zuhanyzóval), TV, széf, légkondicionálás, Wi-Fi, telefon (belső használatra).

 • Kétágyas ablakos kabin (fő fedélzet)
 • Kétágyas ablakos kabin / Kétágyas superior kabin (felső fedélzet)
 • Kétágyas ablakos kabin / Kétágyas lakosztály (alsó fedélzet)

Szállás leírás:

Az RV Da Vinci büszkén hajózik a Níluson, a szimbolikus és szent folyón, amely negyven évszázados történelem tanúja és az egyik legragyogóbb civilizáció bölcsője. Az RV Da Vinci egy kiváló prémium hajó, amely ideális helyszínt biztosít egy álomutazáshoz.Minden kabin 16 m2-es (plusz 2 egyenként 32 m2-es lakosztály), teljeskörű szolgáltatást kínál, és minden kényelmet biztosít a vendégeknek, amire csak szükségük lehet. A dekoráció stílusos, és az egyszerre elegáns és barátságos légkör tökéletes harmóniában van a környezettel.Az étterem finom ételeket kínál, a társalgó/bár és a könyvtár nagy öblös ablakai lehetővé teszik, hogy a vendégek teljes mértékben élvezhessék a panorámát. A napozóteraszon, amely ideális hely a pihenésre és a táj csodálására, kényelmes napozóágyak, valamint egy úszómedence áll rendelkezésre.

Útvonal: Kairó | Luxor | Edfu | Kom Ombo | Asszuán | Eszna | Luxor

Indulási kikötő: Luxor

Érkezési kikötő: Luxor

x Városnézés Kairóban és hajózás a Níluson - RV Da Vinci (Egyéni)

Az ár tartalmazza:

 • a 10 éjszakás hajóutat a választott kabinkategóriában kétágyas elhelyezéssel,
 • a szállást Kairóban 4 csillagos szállodában, kétágyas elhelyezéssel,
 • a teljes ellátást a hajóúton és a szállodában (az első nap vacsorától, az utolsó nap reggeliig), 
 • az italokat a hajón a főétkezésekkor (ásványvíz, sör/bor/üdítők, kávé/tea),
 • a fedélzeti szórakozási lehetőségeket és szolgáltatásokat (pl. wifi),
 • a belföldi repülőjegyet és repülőtéri illetéket (20 EUR/fő, módosítások függvényében),
 • az angolul beszélő egyiptológusok asszisztenciáját a kirándulások során,
 • a kikötői illetéket,
 • a leírásban említett kirándulásokat (kivéve a fakultatívokat).

Az ár nem tartalmazza:

 • az utazást, a transzfereket az érkezési és indulási helyre/kikötőbe és kikötőből,
 • az italfogyasztás egy részét (külön megjelölt italok, pl. pezsgő, a borlapon szereplő borokat, prémium italok stb.),
 • a kirándulások vagy transzferek során az étkezést és a fogyasztott italokat,
 • a személyes kiadásokat (pl. minibár, telefon stb.),
 • a javasolt borravalót (kb. 7-10 EUR/fő/nap),
 • a fakultatív parti kirándulásokat (melyek előre megrendelhetők a Vistánál, vagy a fedélzeten),
 • a belépőket a kirándulások alatt,
 • az utas biztosítást,
 • az útlemondási biztosítást

 

- A kikötőkbe való érkezési idő és a kirándulások sorrendje változhat.- A kikötések száma korlátozott, így előfordulhat, hogy egy kikötési pontonon több hajó is állomásozik egymás mellett, és emiatt megeshet, hogy a kabinjuk a ,,szomszéd" hajóra fog nézni. Ilyen esetekben ki- és beszállás esetén a hajón/hajókon kell keresztül menniük.- A fakultatív programok ára helyszíni megrendelés esetén magasabb. A fakultatív programok egy részére a helyszínen nem lehet jelentkezni!- A részvételi díjak esetenként változhatnak, a hajó foglaltsága vagy egyéb akciók illetőleg a hajótársaság módosításai szerint. Az aktuálisan érvényes részvételi díj miatt, kérjük, forduljanak Kollégáinkhoz. Ajánlatunkat a hajótársaság foglalási rendszere alapján készítjük el.

Városnézés Kairóban és hajózás a Níluson - RV Da Vinci (Egyéni) utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

Március
Április
Május
Június
Július
Augusztus
Szeptember
Október
November
2024. Március
 • H
 • K
 • Sze
 • Cs
 • P
 • Szo
 • V
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
2024. Április
 • H
 • K
 • Sze
 • Cs
 • P
 • Szo
 • V
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
2024. Május
 • H
 • K
 • Sze
 • Cs
 • P
 • Szo
 • V
 • 29
 • 30
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 • 1
 • 2
2024. Június
 • H
 • K
 • Sze
 • Cs
 • P
 • Szo
 • V
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
2024. Július
 • H
 • K
 • Sze
 • Cs
 • P
 • Szo
 • V
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
2024. Augusztus
 • H
 • K
 • Sze
 • Cs
 • P
 • Szo
 • V
 • 29
 • 30
 • 31
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 • 1
2024. Szeptember
 • H
 • K
 • Sze
 • Cs
 • P
 • Szo
 • V
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
2024. Október
 • H
 • K
 • Sze
 • Cs
 • P
 • Szo
 • V
 • 30
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 • 1
 • 2
 • 3
2024. November
 • H
 • K
 • Sze
 • Cs
 • P
 • Szo
 • V
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 1

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Lefoglalom
5
5

Az ár tartalmazza:

\n
  \n
 • a 10 éjszakás hajóutat a választott kabinkategóriában kétágyas elhelyezéssel,
 • \n
 • a szállást Kairóban 4 csillagos szállodában, kétágyas elhelyezéssel,
 • \n
 • a teljes ellátást a hajóúton és a szállodában (az első nap vacsorától, az utolsó nap reggeliig), 
 • \n
 • az italokat a hajón a főétkezésekkor (ásványvíz, sör/bor/üdítők, kávé/tea),
 • \n
 • a fedélzeti szórakozási lehetőségeket és szolgáltatásokat (pl. wifi),
 • \n
 • a belföldi repülőjegyet és repülőtéri illetéket (20 EUR/fő, módosítások függvényében),
 • \n
 • az angolul beszélő egyiptológusok asszisztenciáját a kirándulások során,
 • \n
 • a kikötői illetéket,
 • \n
 • a leírásban említett kirándulásokat (kivéve a fakultatívokat).
 • \n
\n

Az ár nem tartalmazza:

\n
  \n
 • az utazást, a transzfereket az érkezési és indulási helyre/kikötőbe és kikötőből,
 • \n
 • az italfogyasztás egy részét (külön megjelölt italok, pl. pezsgő, a borlapon szereplő borokat, prémium italok stb.),
 • \n
 • a kirándulások vagy transzferek során az étkezést és a fogyasztott italokat,
 • \n
 • a személyes kiadásokat (pl. minibár, telefon stb.),
 • \n
 • a javasolt borravalót (kb. 7-10 EUR/fő/nap),
 • \n
 • a fakultatív parti kirándulásokat (melyek előre megrendelhetők a Vistánál, vagy a fedélzeten),
 • \n
 • a belépőket a kirándulások alatt,
 • \n
 • az utas biztosítást,
 • \n
 • az útlemondási biztosítást
 • \n
\n

 

\n

- A kikötőkbe való érkezési idő és a kirándulások sorrendje változhat.- A kikötések száma korlátozott, így előfordulhat, hogy egy kikötési pontonon több hajó is állomásozik egymás mellett, és emiatt megeshet, hogy a kabinjuk a ,,szomszéd\" hajóra fog nézni. Ilyen esetekben ki- és beszállás esetén a hajón/hajókon kell keresztül menniük.- A fakultatív programok ára helyszíni megrendelés esetén magasabb. A fakultatív programok egy részére a helyszínen nem lehet jelentkezni!- A részvételi díjak esetenként változhatnak, a hajó foglaltsága vagy egyéb akciók illetőleg a hajótársaság módosításai szerint. Az aktuálisan érvényes részvételi díj miatt, kérjük, forduljanak Kollégáinkhoz. Ajánlatunkat a hajótársaság foglalási rendszere alapján készítjük el.


leírásánál jelzett szolgáltatások
leírásánál jelzett szolgáltatások

* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Utazás azonosítója: 181873

Infóvonal

+3670 123 456

Nyitva tartás

H-P:9:00-17:00
SZo-VZÁRVA

A Teszt Travel munkatársai több mint 30 év utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók álmait!

Teszt iroda, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 2, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 3, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 4, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 5, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 6, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 7, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 8, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Fő partnereink:
Válogatott utazások

A www.afrikaiutazas.hu weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre sem Utazást közvetítő szerződés, sem Utazási szerződés. Az Utazást közvetítő szerződés vagy az Utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási részvételi díj előlegének, vagy indulás előtt 35 napon belül a teljes összegnek a megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Flair Travel Kft. illetve az utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján. A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Flair Travel Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében. Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Powered by Mediaorigo MediaOrigo | Tourism CRM: Travelium Software Travelium Software
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Küldés e-mailben
Városnézés Kairóban és hajózás a Níluson - RV Da Vinci (Egyéni)

Városnézés Kairóban és hajózás a Níluson - RV Da Vinci (Egyéni)

Egyiptom, Kairó

Útazonosító: 181873

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Kötetlen ajánlatkérés
Városnézés Kairóban és hajózás a Níluson - RV Da Vinci (Egyéni)

Városnézés Kairóban és hajózás a Níluson - RV Da Vinci (Egyéni)

Egyiptom, Kairó

Útazonosító: 181873

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!