Válogass a legszebb utazások közül!

Szilveszter Bajorországban 2022

Tartson velünk a Szilveszter Bajorországban 2022 utazásra! A kiutazás busszal történik, reggelis ellátással. Az utazás időtartama 5 nap / 4 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 0 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Városlátogatás
Kiutazás:Busz
Ellátás:reggeli
Turnusok: 5 nap / 4 éjszaka
Legjobb ár: 0 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2022.12.29 - 01.02

Szilveszter Bajorországban 2022 leírás

Kívánságlistára teszem

A program tervezett útvonala:

1. nap: Szeged-Budapest-Passau-München (környéke) (620 km)

Elutazás a kora reggeli órákban Szegedről, Budapesten, Ausztrián keresztül Németországba. A három folyó (Duna, Inn, Ilz) találkozásánál fekvő különös hangulatú Passau óvárosába érkezve az ikonikus Dómnál kezdjük városnéző sétánkat, melynek orgonája az egyik legnagyobb a világon! Itt nyugszik a niedernburgi kolostorban Gizella királynő, államalapító Szent István királyunk felesége. Városnéző sétánkat követően szabadidő a Passau óvárosában majd folytatjuk utunkat bajorországi szálláshelyünkre, ahol 4 kellemes éjszakát töltünk. 

2. nap: Nymphenburg és Linderhof romantikus kastélya-Ettal-Oberammergau (390 km)

Reggelit követően mesebeli nap vár ránk, ahol minden a csillogásról, a fényekről szól! A München külvárosában található barokk stílusú Nymphenburg kastélynál kezdünk. Itt született a kastély építéseiről elhíresült és őrültnek is tartott „kastélykirály”, a „tündérkirály” II. Lajos. A kastély nyári rezidenciaként tett szolgálatot, ahol az egyes termeit delfti csempék burkolják. A látogatók körében legnépszerűbb a Szépségek Csarnoka, ahol a király szeretőinek portréi, nemes hölgyek, városi nők és táncosok arcképei kaptak helyet. Megtekintjük porcelán múzeumát is melyet követően kitekintünk a hatalmas parkjára, melyben több tó és azokat összekötő csatornarendszer, pavilon, házikó, szökőkút található. A napot Linderhofban folytatjuk, ahol II. Lajos egyik mesekastélyát csodálhatjuk meg. Sokak szerint ez a legszebb, mert ez az egyetlen, amit sikerült befejeznie. Termeiben az arany díszítést az egekbe emelte, egy milliméter sem maradt nélküle. A kastély hálószobája annyira tele van arany dekorációkkal, hogy az ágyat szinte meg sem találni. A palota területén áll még egy Marokkói Ház és egy Mór Pavilon is, csakhogy a francia stílus ne érezze magát egyedül. Parkjában a Vénusz-barlang Wagner Tanhauserének jelenetét idézi. Hivalkodó rokokó pompája és pazar kertje a bajor uralkodók egykori fényűző életének ékes bizonyítéka. A délután folyamán Ettalba utazunk tovább. Az 1330-ban itt alapított templom fontos katolikus zarándokhely, egyházi iskolájában a mai napig szerzetesek oktatnak. A kolostor templomának megtekintése után szabadidő, vásárlási lehetőség a kiváló ettali likőrökből. Napunkat a bajor Alpok gyöngyszemének is mondott festői faluban, Oberammergauban zárjuk. Páratlan színgazdagsággal és ötletességgel kifestett lüftlmalerei házai, fafaragó műhelyei, és az 1633 óta tízévente megrendezett nagyszabású Passiójáték messze földről vonzza a turistákat. Megpihenünk egy kicsit majd szálláshelyünkre érkezünk vissza.

3. nap: Starnberger See és az Ammer See | Andechs kolostora és Augsburg az óév utolsó napján | München és a bajor varázslat szilveszterkor (220 km)   

Az óév utolsó napján fenséges tavak, kolostor, zarándoktemplom és a történelem fonja át kirándulásunkat. Elsőként a Münchentől délre elterülő Starnberger See festői panorámájában gyönyörködünk (Sissi gyermekkorának kedvelt helyszíne is itt található, a közeli Possenhofen kastély) majd a szomszédos Ammer See látványával vetjük össze, melyik tetszett nekünk a legjobban! Reményeink szerint napsütésben egy kellemes teraszon gyönyörködünk a tó látványában egy csésze kávé és egy szelet sütemény társaságában. A közeli Andechs bencés rendi kolostorhoz igyekszünk, mely a 11–12. század óta zarándokhely. A barokkizált gótikus templom ereklyekápolnájában sok becses kincs mellett szentföldi relikviákat is őriznek. Európa számos jeles egyházi és világi méltóságát találjuk itt. A templomban fejet hajthatunk Carl Orff nyughelyénél is. Andechsben született a Bánk bán történetből ismert Gertrúd is, Árpád-házi Szent Erzsébet anyja. A bencés rendi szerzetesek által üzemeltetett Bajorország egyik legnagyobb sörfőzdéjének nedűjét is megkóstolhatjuk. Ízekkel felvértezve a két folyó által határolt, Augustus római császár által alapított Augsburgban pihenőt tartunk. Városnézésünk so­rán ellátogatunk a városháza térre, ahol a városháza szép reneszánsz épü­letét csodáljuk meg, majd a Luther Márton számára menedékül szolgáló Szent Anna templomhoz. Sétálunk az alsóvá­rosban, megtekintjük a Fuggerek egykori bérházait. Szabadidő majd szálláshelyünkre igyekszünk Szállásunkra térünk vissza, ahol megpihenünk egy kicsit, felfrissülünk és belevetjük magunkat a bajor főváros szilveszter estéjébe! Fakultatív ajánlatunk: szilveszteri vacsora München belvárosában egy tipikus bajor hangulatú étteremben, ahol finom ízekkel és jóhangulattal várnak bennünket! A vacsorát követően München óvárosában a városháza előtti téren ünnepeljük az óévet és köszöntjük az újévet. (München város októbervégén még nem határozott a szilveszter esti programok lebonyolításáról. Amint a város vezetése döntést hoz az esti tűzijátékról és programokról, irodánk tájékoztatja utasait).  

4. nap: Séta München óvárosában | wellness SPA pihenés a Therme Erding    

Az újév első reggelijét kényelmesen elfogyasztjuk és igény szerint választhatunk, mihez is lenne kedvünk! Délelőtt töltse az újév első napját kényeztetéssel, pihenjen a Bajor Alpok egyik színvonalas termálfürdőjében, a Therme Erding fürdőkomplexumban, majd délután sétáljunk együtt München belvárosában. Fakultatív ajánlatunk: Therme Erding fürdőkomplexum gyógyfürdője Bajorország egyik legismertebb és legszebb gyógyfürdője, ahol mi is rápihenünk a következő esztendőre. A kalcium-szelén-jódos fürdőben mintha a Holt-tengerben ülnénk, vagy élvezhetjük a gyógyfürdőket akár a 42 °C-os kénes medencékben, melyek nemcsak a bőrproblémákon segít, hanem reumás panaszok és ízületi betegségek esetén is segítségünkre lesz. A kora délutáni órákban sétára indulunk a bajor fővárosban, Münchenben. Gyalogos városnézés keretében ismerkedünk a bajor varázslattal, ahol a nemrég véget ért adventi időszakban az 500 éves krampuszfutás hagyományát is felelevenítik! Sétánkat a bajor főváros főterén, a Marienplatzon kezdjük, ahol a 12. századtól kezdve a piacokat és a lovagi tornákat tartották, mely ma is München a legfontosabb tere. A híres karácsonyi vásárnak helyet adó tér északi oldalát elfoglaló díszes, neogótikus városháza, a Neues Rathaus München egyik leghíresebb épülete. A sörrajongóknak kihagyhatatlan zarándokhely a Hofbräuhaus, mely a világ leghíresebb sörcsarnoka. 1589-es alapításától a Bajor Hercegség, majd Választófejedelemség uradalmi sörfőzdéjeként működött (az újév első napján valószínű, csak kívülről tudunk megtekinteni). Megtekintjük a Frauenkirche müncheni katedrálist, ami igazán szokatlan látvány két hagymakupolájával. Szabadidő a megpihenő városban, sétálunk hangulatos utcáin!

5. nap: Chimsee és a Herreninsel. Prien – Budapest – Szeged (720 km)

Megreggelizünk, majd Prienbe indulunk a Chiemsee-hez. Fakultatív ajánlatunk: Hajóra szállunk és a Herreninselhez ,”az urak szigetére” hajózunk. Meglátogatjuk II. Lajos bajor uralkodónak a sziget közepén álló híres Herrenchiemsee kastélyát, melynek építésekor a Versailles-i kastélyt használtak modellként (belépő). Ellátogatunk a „hölgyek szigetére” is. Ez a legbajosabb sziget, nevet az itt épített kolostorról kapta. Visszahajózunk Prienbe, majd a kora délutáni órákban Ausztrián keresztül hazafele indulunk. Érkezés Hegyeshalmon át Budapestre az éjszakai órákban, majd továbbutazás Szegedre.

 

x Szilveszter Bajorországban 2022
Árak és felárak magyar forintban és euróban (1 főre)
2022. XII.29.
Eurós áraink árfolyam garanciával - További információért kattintson IDE!

Részvételi díj: 141.500 Ft / 337 EUR
1 ágyas felár: 41.000 Ft / 98 EUR
3x vacsora felár: 30.500 Ft / 73 EUR
Szilveszteri vacsora: 23.500 Ft / 56 EUR


Utazás: autóbusszal 
Elhelyezés: 4 éjszaka szálloda *** 2 ágyas tus/wc-s szobában 
Ellátás: 4x reggeli 
BBP biztosítás: 3.250 Ft 

Fakultatív programok (15 főtől)
Kérjük szíveskedjenek előre jelezni! 
Therme Erding belépőjegy: 22 EUR/fő-től
Hajózás a Chiemsee-n 22 EUR
Belépők és jegyek tájékoztató árai: 35 EUR 
Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 16 EUR 

A belépők ára tájékoztató jelleggel került feltüntetésre, előzetes tájékoztató nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem járulékos költségeket is tartalmaznak (adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer, egyéb költségek, stb.)
Létszámfelár 24-34 fő között: 15.000 Ft
 
Minimális létszám: 35 fő 
Csatlakozási lehetőség: Szeged - Kecskemét - Budapest - Tatabánya (pálya) - Győr - Hegyeshalom (határ) útvonalon. Transzfercsatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején! A részvételi díj útlemondási biztosítást tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel!

Szilveszter Bajorországban 2022 utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Lefoglalom
5
5

Árak és felárak magyar forintban és euróban (1 főre)
2022. XII.29.
Eurós áraink árfolyam garanciával - További információért kattintson IDE!
\n
\n

Részvételi díj: 141.500 Ft / 337 EUR
1 ágyas felár: 41.000 Ft / 98 EUR
3x vacsora felár: 30.500 Ft / 73 EUR
Szilveszteri vacsora: 23.500 Ft / 56 EUR

\n

\n
Utazás: autóbusszal 
\n
Elhelyezés: 4 éjszaka szálloda *** 2 ágyas tus/wc-s szobában 
\n
Ellátás: 4x reggeli 
\n
BBP biztosítás: 3.250 Ft 
\n

\n
Fakultatív programok (15 főtől)
\n
Kérjük szíveskedjenek előre jelezni! 
\n
Altötting-Bad Füssing-Passau kirándulás 12.500 Ft 
\n
Europa Therme termálfürdő Bad Füssing belépőjegy 11,50 - 18,50 EUR 
\n
Hajózás a Chiemsee-n 22 EUR
\n
Belépők és jegyek tájékoztató árai: 35 EUR 
\n
Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 16 EUR 

A belépők ára tájékoztató jelleggel került feltüntetésre, előzetes tájékoztató nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem járulékos költségeket is tartalmaznak (adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer, egyéb költségek, stb.)
\n
Létszámfelár 24-34 fő között: 15.000 Ft
\n
 
\n
Minimális létszám: 35 fő 
\n
Csatlakozási lehetőség: Szeged - Kecskemét - Budapest - Tatabánya (pálya) - Győr - Hegyeshalom (határ) útvonalon. Transzfercsatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején! A részvételi díj útlemondási biztosítást tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel!

Utazás busszal
Ellátás megadott szerint
Idegenvezető
Adó - Vevő

Felárak*:
  1. 1 ágyas felár 41.000 Ft fő (egy utas esetén)
  2. 3x vacsora felár 30.500 Ft fő
  3. BBP Classic biztosítás 3.250 Ft fő
  4. BBP Premium biztosítás 4.250 Ft fő
  5. BBP Privileg biztosítás 5.450 Ft fő
  6. Szilveszteri vacsora 23.500 Ft fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Utazás azonosítója: 160484

Infóvonal

+3670 123 456

Nyitva tartás

H-P:9:00-17:00
SZo-VZÁRVA

A Teszt Travel munkatársai több mint 30 év utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók álmait!

Teszt iroda, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 2, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 3, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 4, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 5, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 6, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 7, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 8, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Fő partnereink:
Válogatott utazások

A www.afrikaiutazas.hu weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre sem Utazást közvetítő szerződés, sem Utazási szerződés. Az Utazást közvetítő szerződés vagy az Utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási részvételi díj előlegének, vagy indulás előtt 35 napon belül a teljes összegnek a megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Flair Travel Kft. illetve az utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján. A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Flair Travel Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében. Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Powered by Mediaorigo MediaOrigo | Tourism CRM: Travelium Software Travelium Software
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Küldés e-mailben
Szilveszter Bajorországban 2022

Szilveszter Bajorországban 2022

Németország, Bajorország, Warnemünde

Útazonosító: 160484

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Kötetlen ajánlatkérés
Szilveszter Bajorországban 2022

Szilveszter Bajorországban 2022

Németország, Bajorország, Warnemünde

Útazonosító: 160484

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!