Válogass a legszebb utazások közül!

Szilveszter a festői Dunakanyarban 2020

Tartson velünk a Szilveszter a festői Dunakanyarban 2020 utazásra! A kiutazás busszal történik, félpanziós ellátással. Az utazás időtartama 4 nap / 3 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 112.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Kiutazás:Busz
Ellátás:félpanziós
Turnusok: 4 nap / 3 éjszaka
Legjobb ár: 112.000 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2020.12.30 - 01.02

Szilveszter a festői Dunakanyarban 2020 leírás

Kívánságlistára teszem

A program tervezett útvonala:

1. nap: Szeged – Kecskemét – Budapest – Komárom – Neszmély borvidék – Dunakanyar (150 km)

A kora reggeli órában indulunk Szegedről, majd Budapesten át érkezünk Komáromba, ahol Közép Európa legnagyobb erődrendszerében vezetéssel teszünk látogatást, mely magába foglalja a Csillagerődöt, a Koppány monostori homokhegyen a Monostori Erődöt és a Nagyigmánd felé vezető út mellett az Igmándi Erődöt. A Duna és a Gerecse határán utazunk mai ebédünk helyszínére. Neszmély borvidéken gyönyörű festői lankás szőlőültetvények közepén fogyasztjuk el ebédünket egy rövid borkóstolóval kiegészítve. Kipihenten indulunk útnak, és érkezünk Esztergomba, de még mielőtt leszállnánk buszunkról, lehetőség függvényében átke­lünk a Szlovákiát Magyarországgal összekötő Mária-Valéria hídon is a szomszédos Párkányba. A hídon visszatérve szemet gyönyörködtető látványt nyújt a dombtetőn nyugvó fensé­ges bazilika látványa. Az ókorban Marcus Au­relius is megfordult az itt alapított római településen, sőt Szent István királyunk itt született és keresztelke­dett legfestőibb városunkban. Az időközben kivilágított városban tett sétánk során számos érdekességet tudhatunk meg egykori királyi váro­sunkról, Esztergomról. Szálláshelyünkre érkezünk, ahol az elkövetkező 3 éjszaka lesz szállásunk. 

2. nap: Óév utolsó napján Esztergomban | Szilveszteri vacsora a szállodában, mise az Esztergomi bazilikában

Az óév utolsó napján reggelit követően Esztergom felfedezésére indulunk. Egykori királyi városunkban a Bazilika méltóságteljes épülete fogad bennünket, melyet látogatásunk során bejárunk az altemplomtól, egészen a Panoráma teremig. A bazilika kiemelkedő értéke a Bakócz- kápolna, mely a magyarországi reneszánsz legértékesebb megmaradt alkotása. Programunkat a Vármúzeumban folytatjuk, ahol a feltárt királyi palota megmaradt helyiségeit láthatjuk, a palota termeiben berendezett kiállításból pedig Esztergom vár története, múltja ismerhető meg. Esztergomi programunk egy kis sétával zárul. Szállodánkba visszatérve élvezzük a szálloda wellness szolgáltatásait (medence, törökfürdő, gőzfürdő, jakuzzi). Szilveszteri vacsoránkat a szállodában fogyasztjuk el, ahol jókedvvel búcsúztatjuk az elmúlt esztendőt.

3. nap: Felvidéki kalandozások: Selmecbánya – Besztercebánya és Zólyom (280 km) 

Reggelit követően kedvére élvezheti a szálloda wellness részlegét, vagy jöjjön velünk az újév első napján! Fakultatív kirándulásra hívjuk: autóbuszunkkal a Felvidék magyar történelmi emlékeit kutatjuk. Elsőként Selmecbánya IV. Béla királyhoz kötődő emlékei nyomán sétálunk a szépen felújított óvárosban. A város gazdagságát ezüst és arany bányászatának köszönhette, ahol a meggazdagodott polgárok gyönyörű épületekkel hirdették jómódjukat, önzetlenül támogatták az oktatást és kultúrát, ahol sétára indulunk. A történelem az óvárosban mintha megállt volna. Ódon macskaköves utcáin, terein sétálva szembetűnő a város egykori gazdagsága. Selmeci Óvár, Szentháromság tere, Kammerhof, Szent Katalin templom és a valamikori evangélikus líceum falán Petőfi emléktáblájával találkozhatunk, városháza épülete. Sétánkat követően a közeli, Kárpát-medence talán legszebb, de minden bizonnyal leglátványosabb Kálvária dombjára sétálunk fel. A vulkáni kúpon barokk stílusban épült egyházi épületegyüttest tekintjük meg, melynek központi kápolnájában az Utolsó vacsorát ábrázoló főoltárt, míg két oldalkápolnájában a csodálatos barokk freskókat csodáljuk. Utunkat folytatva Közép Szlovákia metropoliszába, az egykori leggazdagabb bányavárosok egyikébe, Besztercebányára vezet, ahol a történelmi városrészben sétálunk: a Várnegyedben és a Főtéren láthatjuk az ún. német és szlovák templomot, Mátyás király házát, Püspöki székesegyházat, Thurzó házat és Bethlen Gábor királlyá választásának épületét, Bél Mátyás lakóházát az Alsó utcában. Szabadidőt követően Zólyom óvárosa vár bennünket már esti kivilágításban. Reneszánsz vára alatt tartunk pihenőt (Balassi Bálint szülőhelyén) rövid óvárosi sétával, ahol lehetőség függvényében a vár udvarára is betekintünk. Vacsoraidőre érkezünk vissza a szállodánkba.

4. nap: Visegrád – Dobogókő – Szentendre – Budapest – Kecskemét – Szeged (125 km)

Reggelinket elfogyasztva a Duna kanyarulatait követve napunk első állomása Visegrád, ahol a XIII.sz.i várrendszer, majd a királyi palota építése határozta meg a város életét. Számos történelmi esemény, a római időktől, a visegrádi királytalálkozón át, a magyarországi alapítású Szent György Lovagrend megszületése, valamint Mátyás király legendáinak egyik fontos helyszíne volt. A visegrádi hegyről, amennyiben az időjárás engedi,  a Dunakanyar egyik legszebb panorámájában gyönyörködhetünk. Visegrádi programunk végén csodálatos erdei út mentén utazunk Pilisszentlélek érintésével és érkezünk meg a visegrádi hegység legmagasabb pontjára Dobogókőre! Rövid sétánk során megtekintjük a Téry Ödön emlékművet és gyönyörködhetünk a panorámában. Pilisszentkereszt, majd Pomáz mellett elhaladva a szentendrei Skanzenbe érkezünk, ahol autentikus környezetben idézhetünk fel karácsonyi népi hagyományokat. A skanzen után ismét a Duna partján, a XVIII. században kialakult Szentendrén találjuk magunkat. A barokk házak közt tett városnéző sétánk után, korunk legjelentősebb kerámikus művészének, Kovács Margitnak múzeumában teszünk látogatást. Kora esti órákban búcsúzunk a karácsonyi díszkivilágításban pompázó Szentendrétől és Budapesten keresztül az esti órákban érkezünk Szegedre.

x Szilveszter a festői Dunakanyarban 2020

 

Árak és felárak (1 főre) 2020.12.30-2021.01.02.

 

A Z(s)eppelin programok bruttó árazását itt megtekintheti: https://www.zseppelin.hu/hirek/1030/z-s-eppelin-programok-brutto-arazasa


Részvételi díj: 112.000 Ft
1 ágyas felár: 62.000 Ft


Utazás: autóbusszal
Elhelyezés: 3 éjszaka szálloda
Ellátás: 2x félpanziós, 1x reggelis ellátást


Fakultatív programok (20 főtől): Kérjük szíveskedjenek előre jelezni!
Szilvesteri vacsora (kötelező): 17.800 Ft
Felvidéki kirándulás: 6.500 Ft


Belépők és jegyek tájékoztató árai: 13.500 Ft + 2,7 EUR
Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 1.500 Ft

 

A belépők ára tájékoztató jelleggel került feltüntetésre, előzetes tájékoztató nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem járulékos költségeket is tartalmaznak (adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer, egyéb költségek, stb.)


Minimális létszám: 35 fő

Az előzetesen meghírdetett részvételi díj a fenti minimális utaslétszám esetén érvényes. A részvételi díj nem tartalmazza a létszám felárat. 35 nappal az indulás előtt amennyiben az utaslétszám nem éri el a meghirdetett minimális létszámot, abban az esetben létszám felár fizetendő, melynek mértéke:

25-34 fő esetén: 4.500 Ft/fő

Ezen "létszám felár" az előzetesen meghírdetett minimális indulási létszám alatti csoportok esetében kerül csak érvényesítésre az indulást megelőző 35. napon. Természetesen amennyiben a csoport tényleges indulása az előzetesen meghírdetett minimális utaslétszám alapján valósul meg (időközben megrendelések érkeztek az adott utazásra) úgy a befizetett "létszám felár" az utas részére visszafizetésre kerül.
Ezen felár nem tartalmaz árrést, ezen felár megfizetésével nem célunk hasznot képezni irodánknak. Egyetlen célunk van csak, hogy a minimális létszámmal is meg tudjanak valósulni a Z(s)EPPELIN Programok, a tervezett utazások és az élmények valóra váljanak!


Csatlakozási lehetőség: Szeged-Kecskemét-Budapest útvonalon. Transzfercsatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején!


A részvételi díj tartalmazza:

- útlemondási biztosítás

- utazást korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal

- 3 éj szállodai elhelyezést 2 ágyas szobában (alapáron)

- 2x félpanziós 1x reggelis ellátást (a szilveszteri ünnepi vacsora kötelezően fizetendő)

- alap program szerinti programokat és városnézéseket a program szerint

- magyar nyelvű idegenvezetést a programokon

  

A részvételi díj nem tartalmazza:

- az étkezésekhez ital fogyasztást (helyszínen fizetendő)

- fakultatív programon való részvételt

- az alap programon felül teljesítésre kerülő programok költségeit

- belépőjegyek és az audioguide/fülhallgató árát (helyszínen fizetendő)

- kötelező jellegű helyi idegenvezető költségeit

- szervizdíjat / borravalót (igény esetén a helyszínen fizetendő)

- kedvezményes csoportos baleset-betegség-poggyász biztosítást

- minimális induló utaslétszám hiányában a létszám felárat 

- valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)

Szilveszter a festői Dunakanyarban 2020 utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Lefoglalom
5
5Árak és felárak (1 főre) 2020.12.30-2021.01.02.

\n

A Z(s)eppelin programok bruttó árazását itt megtekintheti: https://www.zseppelin.hu/hirek/1030/z-s-eppelin-programok-brutto-arazasa

\n

 
Részvételi díj: 112.000 Ft
1 ágyas felár: 62.000 Ft

\n
\n

Utazás: autóbusszal
Elhelyezés: 3 éjszaka szálloda
Ellátás: 2x félpanziós 1x reggelis ellátást

\n
\n

Fakultatív programok (20 főtől): Kérjük szíveskedjenek előre jelezni!
Szilvesteri vacsora (kötelező): 17.800 Ft
Felvidéki kirándulás: 6.500 Ft

\n
\n

Belépők és jegyek tájékoztató árai: 13.500 Ft + 2,7 EUR

\n

A belépők ára tájékoztató jelleggel került feltüntetésre, előzetes tájékoztató nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem járulékos költségeket is tartalmaznak (adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer, egyéb költségek, stb.)

\n
\n

Minimális létszám: 35 fő

\n

Az előzetesen meghírdetett részvételi díj a fenti minimális utaslétszám esetén érvényes. A részvételi díj nem tartalmazza a létszám felárat. 35 nappal az indulás előtt amennyiben az utaslétszám nem éri el a meghirdetett minimális létszámot, abban az esetben létszám felár fizetendő, melynek mértéke:

\n

25-34 fő esetén: 4.500 Ft/fő

\n

Ezen \"létszám felár\" az előzetesen meghírdetett minimális indulási létszám alatti csoportok esetében kerül csak érvényesítésre az indulást megelőző 35. napon. Természetesen amennyiben a csoport tényleges indulása az előzetesen meghírdetett minimális utaslétszám alapján valósul meg (időközben megrendelések érkeztek az adott utazásra) úgy a befizetett \"létszám felár\" az utas részére visszafizetésre kerül.
Ezen felár nem tartalmaz árrést, ezen felár megfizetésével nem célunk hasznot képezni irodánknak. Egyetlen célunk van csak, hogy a minimális létszámmal is meg tudjanak valósulni a Z(s)EPPELIN Programok, a tervezett utazások és az élmények valóra váljanak!

\n
\n

Csatlakozási lehetőség: Szeged-Kecskemét-Budapest útvonalon. Transzfercsatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején!  


Utazás busszal
Szállás
Ellátás megadott szerint
Idegenvezető
Útlemondási biztosítás
Egyéb leírás szerint
Utasbiztosítás
Fakultatív programok

Felárak*:
  1. 1 ágyas felár 62.000 Ft fő
  2. Repülőtéri parkolás (Budapest) 0 Ft fő
  3. Szilveszteri vacsora 17.800 Ft fő
  4. Transzfer 0 Ft fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Utazás azonosítója: 146526

Infóvonal

+3670 123 456

Nyitva tartás

H-P:9:00-17:00
SZo-VZÁRVA

A Teszt Travel munkatársai több mint 30 év utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók álmait!

Teszt iroda, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 2, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 3, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 4, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 5, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 6, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 7, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 8, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Fő partnereink:
Válogatott utazások

A www.afrikaiutazas.hu weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre sem Utazást közvetítő szerződés, sem Utazási szerződés. Az Utazást közvetítő szerződés vagy az Utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási részvételi díj előlegének, vagy indulás előtt 35 napon belül a teljes összegnek a megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Flair Travel Kft. illetve az utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján. A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Flair Travel Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében. Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Powered by Mediaorigo MediaOrigo | Tourism CRM: Travelium Software Travelium Software
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Küldés e-mailben
Szilveszter a festői Dunakanyarban 2020

Szilveszter a festői Dunakanyarban 2020

Magyarország, Budapest és Közép-Dunavidék régió, Esztergom

Útazonosító: 146526

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Kötetlen ajánlatkérés
Szilveszter a festői Dunakanyarban 2020

Szilveszter a festői Dunakanyarban 2020

Magyarország, Budapest és Közép-Dunavidék régió, Esztergom

Útazonosító: 146526

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!