Válogass a legszebb utazások közül!

Szardínia

Tartson velünk a Szardínia utazásra! A kiutazás busszal történik, reggelis ellátással. Az utazás időtartama 9 nap / 8 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 0 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Üdülés, Körutazás
Kiutazás:Busz
Ellátás:reggeli
Turnusok: 9 nap / 8 éjszaka
Legjobb ár: 0 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2024.05.06 - 05.14

Szardínia leírás

Kívánságlistára teszem

Felszállás:
04:30 óra Győr, városháza oldala buszmegállóból
06:00 óra Sopron, GYSEV pályaudvar, Spar oldala
07:15 óra Szombathely, vasútállomás (gazdabolt) elöl

 

1. nap  - Utazás autóbusszal rendszeres pihenőkkel Livorno-ba. Innen továbbutazás komppal Szardíniára.  Éjszaka a kompon. Felár ellenében kabin bérelhető.

2. nap - Érezés Olbiaba a kora reggeli órákban.  A város fesztiválja, az élet minősége, a jó ételei, a közelben lévő strandjai világszerte ismertek.A történelmi központ egy kis gyöngyszem melyet az óriáskerekéről is érdemes megcsodálni. Az egyetlen görög városa Szardínia szigetének.120 évig uralkodtak a görögök akik a nevét is adták Olbianak. jelentése : boldog város. Sétálunk egyet a belvárosban hogy megtekintsük a csodás román kori San Simplicio templomot, hogy megkóstoljunk egy finom reggelit, vagy a bátrabbak kezdhetik a napot egy helyi Mirto likőrrel.Olbia után elindulunk a Smaragd part ( Costa Smeralda ) csodaszép kanyargós útján mely csak az 1960 -as évek elején lett népszerű. Aga Khan a Svájban nevelkedett perzsa üzletember valami újat keresett az akkori hírességek, filmcsillagok számára ennek köszönhetően megépül Porto Cervo városa ahol megtekintjük a bevásárló utcáját, ahol számtalan híres tervező butikjaiban gyönyörködhetünk, majd a kis Stella Maris templomot ahol egy igen híres festőművész műve vár a látogatókra. Kisvonattal is lehet körbeutazni eme gyöngyszemet. Cervo - vagyis szarvas - neve arra utal mint amilyen a kikötője:agancs alakú. Szálláshely elfoglalása Castelsardo környékén (6 éj).

3. nap -Reggeli után irány az a szikla mely nem emberi kéz munkája mégis úgy néz ki. A sziget egész évben széllel ölelt, sokszor erős viharos szelek széllökések is jellemzik, ezen erők formálják és csiszolják számtalan érdekes formára a sziklákat. Az úgynevezett Roccia dell' Elefante vagyis az Elefánt szikla ezek közül a legismertebb, hiszen egy Tündér ház is található az aljában. Hogy mit is jelent ez ?Nos, ott kiderül. A szikla után irány Castelsardo. A 12. században épült Castello amiről a település a nevét is kapta, sokáig szardínia legfontosabb északi erődjének számított. a híres genovai Doria család aki Franciaországból települt át Genovába egy kiváló katonai dinasztia volt. A szigeten több településen is találkozhatunk jellegzetes erődjeivel. A kicsiny település vallási központ melyről három temploma is árulkodik. Fellegvárarából csodaszép kilátás nyílik. Látogatásunk során megmutatjuk a homlokzat nélküli templomát, a híres körmenet kiindulópontját, valamint az óváros elhagyása után piacát, ahol kóstolni is lehet a helyi sajtokból, szalámik, vadhúsok sokasága várja az ínyenceket. Szállás ugyanott.

4. nap -Reggeli után egész napos szabadprogram, fürdőzési lehetőség vagy fakultatív hajókirándulás Maddalena szigetekere. Ezen csodálatos vadvilág egy Nemzeti Park részei, melyet a  90- es években alapított a helyi konzorcium .Elképesztően különleges állat és növényfajok találhatóak itt, melyek védettek és máshol nem találhatóak meg. A hajókirándulás során természeti és kulturális élmények várnak ránk. Ebéd a hajón. Fürdőzési lehetőség. Szállás ugyanott.

5. nap  - Reggeli után utazás Algheroba. A katalán város amely a mai napig ezen a nyelven beszél, különlegessége Szardíniának. Gyönyörű városfala, szépen kikövezett utcácskái, katalán építészeti remekművei, gasztronómiája miatt is kihagyhatatlan. Körbesétáljuk a falait, betérünk egy különleges templomba, megkóstoljuk az édességeit, és likőrjét valamint szabadidőnkben szert tehetünk egy tál Spaghetti all'aragosta - ra is ami annyit tesz spagetti homárral. Bosa lesz a következő úticélunk. Már az út vadregényes, hiszen a part melletti meredek szakaszok még csodálatosabbá teszik az amúgy is szép látványt. Bosa  színes házai és középkori vára elvarázsol mindenkit. Az egyetlen városa szardíniának melyet folyó szel ketté. A meredek várséta után megérdemelten érdemes elfogyasztani szardínia híres sörét az Ichnusa-t. Érkezés esti órákban a szállásra.

6. nap - Reggeli után egész napos szabadprogram vagy fakultatív kirándulás Korzikára. Szardínia északi szomszédja Korzika mely nem is olyan régen még Olaszországhoz tartózott. Középkori városfalai, tipikus korzikai építészete valamint bástyái igazán szokatlan környezetben vannak, ugyanis Bonifacio egy sziklafal tetején helyezkedik el. Bonifacio nevét a toszkán őrgróf Bonifác után kapta és méltán őrzi azt. Sétánk keretében felfedezzük híres utcáit és lakóit, valamint a szokatlanul szép temetőjét. Korzika is mint minden sziget saját autonómiával rendelkezik, így nemcsak szokásai de a gasztronómiája is különbözik Franciaországétól. A gesztenye hazájában járunk így érdemes megkóstolni az ebből készült szokatlanul erős sört is. Bonifacio városkája után aki szeretne strandolhat is, fél órás távolságban találhatóak szép strandjai a szigetnek.Visszaérkezés a késő esti órákban.

7. nap - Reggeli után egész napos szabadprogram, pihenés és fürdés a homokos tengerparton.

8. nap - Reggeli után utazás komppal Livornoba.A kompút során élvezhetjük a kilátást, pihenhetünk a napozóteraszon, felkereshetjük a játéktermet, bárt, éttermet és a szuvenírboltot is. Érkezés az esti órákban. Szállás Livorno környékén (1 éj).

9. nap - Reggeli után utazás rendszeres pihenőkkel Magyarországra. Érkezés a kiindulási helyekre a késő esti órákban.

 

Részvételi díj:

330.000 Ft/ fő

Kabin felár kompon:

50.000 Ft / fő

Egyágyas felár:

95.000 Ft + 38.000 Ft kabinfelár

Ellátás:

reggeli

Félpanziós felár:

120.000 Ft/fő (7 alkalommal vacsora)

Belépők:

kb. 30 EUR + IFA

Fakultatív kirándulás Maddalena szigetekre

20.000 Ft + kb. 70 EUR / fő

Fakultatív kirándulás Korzikára

25.000 Ft + kb. 80 EUR / fő

 

Az ár tartalmazza

A részvételi díj és annak érvényessége

A részvételi díj minden útnál személyenként értendő 2 ill. 3 ágyas elhelyezéssel.

Tartalmazza:az utazás költségeit, a szállásköltségeket, a programban szereplő ellátást, a magyar nyelvű idegenvezetést, Áfát

A katalógus árkalkulációja 2023. november 2-i árfolyam alapul vételével készült: 1 EUR=380 Ft. Amennyiben a devizaárfolyam a fenti értéket tartósan és jelentősen (6%-ot meghaladóan) változik, az irodánk jogosult a részvételi díjra és felárakra arányos árfolyampótlékot felszámítani. Az üzemanyag áraknak időközi jelentős emelkedése esetén jogosult az irodánk a részvételi díjat méltányosan módosítani. Ha az áremelkedés a 8 %-ot meghaladja, Ön az utazástól jogosult elállni, és a teljes befizetett részvételi díj visszajár Önnek. Előleg: jelentkezéskor fizetendő, a részvételi díj 40%-a. Hátralék: legkésőbb az indulás előtt 1 hónappal kérjük kiegyenlíteni szíveskedjék. Az egynapos utak esetén kérjük, jelentkezéskor a teljes összeget befizetni szíveskedjenek.

Belépőket, helyi közlekedési eszközök díját(város behajtási díjak, hajók, drótkötélpályák, fogaskerekű stb.) a részvételi díj nem tartalmazza. A programoknál megadott belépődíjak tájékoztató jellegűek, a helyszínen fizetendőek.

Az ár nem tartalmazza

Biztosítás, fakultatív programok:

Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás és stornobiztosítás irodánkban külön köthető. Alfa

Fakultatív programokat általában 15 fő jelentkezése esetén szervezünk.

Kedvezmény

Előfoglalási kedvezmény: teljes összeg befizetése esetén (2024. január 31-ig) 8 %

Törzsutas kedvezmény:minden 2022. v. 2023. évben irodánkkal saját többnapos utunkon részt vett utasunk és a vele együtt foglaló 1 személy részére 5%.

Gyermekkedvezmény:12 éves korig a részvételi díj 15%-a, 2 felnőttel egy szobában, 3. ágyon.

Nyugdíjas kedvezmény: 4%.

Nászutas kedvezmény: 10%.

A kedvezmények csak az alapárra vonatkoznak, nem vonhatók össze, egy foglaláson belül egy kedvezménytípus érvényesíthető, egynapos programjainkra nem érvényesek. A kedvezmények csak foglaláskor - utólagosan nem - érvényesíthetőek.

Amennyiben Ön kedvezményre tart igényt kérjük, annak jelzését foglaláskor megtenni szíveskedjék, mivel a kedvezmények adása nem kötelező érvényű.

Utazásról

Autóbuszos utazás:

Karneváli utak kivételével programjainkban egyáltalán nem szerepel éjszakai utazás. Kérjük az indulási időpontok mindenkori pontos betartását! A későn érkező utasokra az idegenvezető az adott helyzettől függően max. 15 - 20 percet tud várni. A nem megjelent (no show) utasok részvételi díját nem áll módunkban visszatéríteni.

Az autóbuszon történő fix ülőhely foglalását az autóbuszok típusának eltérései miatt nem tudjuk 100 %-ban garantálni, de mindent elkövetünk annak érdekében, hogy Ön a kívánt helyre tudjon leülni.

 

Idegenvezetés:

Irodánk jól felkészült, a cél országot jól ismerő, szakképzett, regisztrált idegenvezetőket alkalmaz valamennyi utazásunkhoz.

 

 

Kérjük, az utazáshoz szükséges érvényes úti okmányról időben gondoskodni szíveskedjék!

Szállás

Szállodák, ellátás

Szállodai kategóriák: az adott ország besorolásainak felelnek meg, ezek eltérhetnek a magyarországi kategóriáktól! Minden utazásra középkategóriájú ***/** szállást foglalunk Utasainknak. A programokban szereplő szállásokról részletes felvilágosítást irodánkban személyesen szívesen adunk Önnek.

Szállodai elhelyezés: valamennyi utunkon 2-3 ágyas, zuhanyzós, WC-vel ellátott szobát biztosítunk.

Egyágyas felár: azoknak az Utasoknak kell megfizetniük, akik egyágyas elhelyezést vesznek igénybe. Amennyiben valaki társítást vállal és sikerül társat találni az út indulásáig, értelemszerűen kétágyas elhelyezést kapnak. Amennyiben a társítás nem valósul meg, az egyágyas felár fizetendő! Félpanzió: reggeli és az adott országra jellemző vacsora (2 vagy 3 fogás). Italfogyasztás egyénileg fizetendő.

Idegenforgalmi adók (IFA): városonként, hotelenként eltérő, melyeket sokszor évközben is változtatnak a szállásadók. Ezért ezeket a belépőkkel együtt kérjük az autóbuszon, idegenvezetőnknek külön megfizetni szíveskedjenek. Általában 2,-3,-4 EUR/Fő/éj

Egyéb megjegyzés

Indulási és érkezési helyszínek

Soproni indulás helyszíne: GYSEV vasúti pályaudvar Spar oldala. További indulási és érkezési helyszínek többnapos útjaink esetében.

Transzferdíj nincs

GYŐR- Városház oldala buszmegálló
Egyéb felszállási lehetőségről (Csorna, Kapuvár, Fertőszentmiklós) kérjük irodánkkal egyeztetni szíveskedjen. 

SZOMBATHELY- Vasútállomás (Gazdabolt) elől
Egyéb felszállási lehetőségről (Sárvár, Kőszeg) kérjük, irodánkkal egyeztetni szíveskedjen.

 

Transzferdíj (az út indulása előtt és érkezése után)
minimum 4 utas esetén

SZENTGOTTHÁRD, PÁPA, AJKA, CELLDÖMÖLK:8.000 Ft/fő

KOMÁROM: 12.000 Ft/fő

TATA: 10.000 Ft/fő

A programok végén, a hazaúton a csatlakozási pontokon - transzferek összehangolása miatt - 1-1,5 órás várakozási idő előfordulhat. A transzfereket, ill. csatlakozási lehetőségeket irodánk a résztvevők a résztvevők létszámától függően 8-16 fős kisbuszokkal, illetve személyautókkal végzi. Átszállás Sopronban. A Jakab Reisen fenntartja a jogot a felszállási időpontok változtatására, esetleges útvonal módosítás a beszállításokból adódóan előfordulhat.

x Szardínia

Szardínia utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Lefoglalom
5
5


Utazás busszal
Szállás
Ellátás megadott szerint
Idegenvezető
Utasbiztosítás
Útlemondási biztosítás
Egyéb leírás szerint

Felárak*:
  1. Félpanzió felár 120.000 Ft fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Utazás azonosítója: 178570

Infóvonal

+3670 123 456

Nyitva tartás

H-P:9:00-17:00
SZo-VZÁRVA

A Teszt Travel munkatársai több mint 30 év utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók álmait!

Teszt iroda, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 2, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 3, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 4, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 5, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 6, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 7, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 8, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Fő partnereink:
Válogatott utazások

A www.afrikaiutazas.hu weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre sem Utazást közvetítő szerződés, sem Utazási szerződés. Az Utazást közvetítő szerződés vagy az Utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási részvételi díj előlegének, vagy indulás előtt 35 napon belül a teljes összegnek a megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Flair Travel Kft. illetve az utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján. A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Flair Travel Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében. Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Powered by Mediaorigo MediaOrigo | Tourism CRM: Travelium Software Travelium Software
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Küldés e-mailben
Szardínia

Szardínia

Olaszország, Szardínia, Szardínia

Útazonosító: 178570

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Kötetlen ajánlatkérés
Szardínia

Szardínia

Olaszország, Szardínia, Szardínia

Útazonosító: 178570

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!