Válogass a legszebb utazások közül!

Peru arcai - tengerparttól a hegyvidékig (Egyéni)

Tartson velünk a Peru arcai - tengerparttól a hegyvidékig (Egyéni) utazásra! A kiutazás egyénileg történik, reggelis ellátással. Az utazás időtartama 10 nap / 9 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 574.656 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Körutazás
Kiutazás:Egyéni
Ellátás:reggeli
Turnusok: 10 nap / 9 éjszaka
Legjobb ár: 574.656 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2021.10.23 - 11.01

Peru arcai - tengerparttól a hegyvidékig (Egyéni) leírás

Kívánságlistára teszem

Leírás:

Útvonal: Lima | Paracas | Pisco | Sacred Valley | Machu Picchu | Cusco

Páratlan körutazás Dél-Amerika színes országába, Peru különleges tájaira, az óceán partjától a az Andok égig érő csúcsaihoz, ahol az inkák virágzó birodalmat hoztak létre, mely ma is varázslatos kultúrát és hangulatot idéz az idelátogatóknak. 

 

Utazás: javasoljuk a Budapest-Lima-Budapest útvonalat menetrend szerinti repülőjárattal, átszállással (ajánlatunk a kiutazás költségeit nem tartalmazza. Kollégáink szívesen segítenek repülőjegy értékesítésben is, legjobb ajánlatunkért érdeklődjön irodáinkban.). Peruban utazás belső repülőjárattal, helyi autóbusszal és vonattal.

Időtartam: 10 nap/9 éjszaka Peruban

Szállás: középkategóriás (3*) vagy komfort kategóriájú (4*) (vagy azzal megegyező színvonalú) szállodák kétágyas, fürdőszobás standard szobáiban. A szállodák kategóriába sorolása a helyi szabályoknak megfelelő, melyek eltérőek lehetnek az európai besorolástól.

Ellátás: reggeli

Minimum létszám: 2 fő

Idegenvezető: helyi, angolul/spanyolul beszélő idegenvezető kizárólag a kirándulások és programok alatt

PROGRAM:

1. nap: LIMA Érkezést követően a partnerünk asszisztenciája segít az eligazodásban, majd transzfer a szállodába.

Középkategória esetén a várható szálloda (vagy hasonló szálláshely): 2 éjszaka a El Tambo Perú 3* szállodában, standard szobában (check in: 13:00/check out: 12:00)Komfort kategória esetén a várható szálloda (vagy hasonló szálláshely): 2 éjszaka a Casa Andina Select Miraflores 4* szállodában, superior szobában (check in: 14:00/check out: 12:00)

2. nap: LIMAReggelit követően félnapos privát városnézés angol idegenvezetéssel.Koloniális és Modern Lima tour látogatással a Larco Múzeumban: Lima két arcát figyelhetik meg a városnézés alatt, kezdve a Miraflores és San Isidro kerülettel amit a történelmi belváros követ. A koloniális stílusú Santo Domingo kolostor után egy sétát tesznek a Plaza de Armas téren, melyet koloniális épületek ölelnek körül. A belvárost elhagyva látogatás a Larco Múzeumban, mely az ókori Peru kincseiből álló magángyűjteménynek ad otthont.

3. nap: LIMA-PARACAS-PISCOKorán reggel indulás a buszállomásra, és menetrend szerinti busszal irány Paracas (kb. 4 órás út). Érkezést követően asszisztencia segít az eligazodásban és transzfer a helyi repülőtérre, ahol lehetőség nyílik a híres Nazca vonalak felfedezésére.

Repülés a Nazca vonalak felett (kb. 2 órás csoportos tour): érkezés a Pisco repülőtérre, felszállás a gépre. A repülés az időjárási viszonyok függvényében valósul meg. A levegőből számos hihetetlen állat és növény figurák és furcsa képek rajzolódnak ki, vonalak, háromszögek, trapézok és spirálok labirintusában, melyek kb. 2000 éve ejtik ámulatba a világot. A repülőtéri illetéket nem tartalmazza, mely kötelezően a helyszínen fizetendő!

Középkategória esetén a várható szálloda (vagy hasonló szálláshely): 2 éjszaka a Paracas Sunset Hotel 3* szállodában, standard szobában, (check in: 15:00/check out: 11:00)Komfort kategória esetén a várható szálloda (vagy hasonló szálláshely): 2 éjszaka a La Hacienda - Bahia Paracas 4* szállodában, standard szobában (check in: 14:00/check out: 12:00)

4. nap: PARACASElőre egyeztetett időpontban transzfer a paracasi kikötőbe (kb. 8:30-kor).Hajókirándulás a Ballestas szigetekhez (csoportos kirándulás, kb. 2 órás): a hajókirándulás alatt több ezer madárfaj, fóka és más vízi emlős figyelhető meg természetes élőhelyükön. A vízről látható a híres sivatagi motívum, mely szintén a Nazca időkből datálódik (időjárási viszonyok függvényében).

5. nap: PARACAS - LIMAReggeli a szállodában, majd transzfer a buszállomásra és indulás vissza Limába menetrend szerinti busz járattal (kb. 4 órás út). Érkezést követően transzfer a szállodába.

Középkategória esetén a várható szálloda (vagy hasonló szálláshely): 2 éjszaka a El Tambo Perú 3* szállodában, standard szobában (check in: 13:00/check out: 12:00)Komfort kategória esetén a várható szálloda (vagy hasonló szálláshely): 2 éjszaka a Casa Andina Select Miraflores 4* szállodában, superior szobában (check in: 14:00/check out: 12:00)

6. nap: LIMA - CUZCOUtazás Limából Cuzcoba, érkezéskor transzfer a repülőtérről a cuzco-i szállodába.

Fél napos városnézés Cuzcoban, San Pedro piacozással és Cuzco melletti régészeti lelőhely látogatással (privát, angol idegenvezetős): városnézés a császári városként is nevezett UNESCO világörökségi helyszínnek nyilvánított Cuzcoban. A San Pedro piacon kezdődik a kirándulás, ahol a helyi illatok, ízek és színek mesélnek a modern Cuzco tradícióival. A látogatás a Koricancha Temple-ben a Napisten ókori inka palotájában folytatódik. Továbbhaladva a Sacsayhuaman erőd következik, mely az inkák katonai építészetének lenyűgöző példája, majd a Q'enqo régészeti lelőhely felfedezése következik, ahol fontos inka-szertartások zajlottak egykoron. Végső megálló a főtér (Plaza de Armas), ahol a katedrális meglátogatásával zárul a program.

Középkategória esetén a várható szálloda (vagy hasonló szálláshely): 1 éjszaka az Abittare Hotel 3* szállodában, classic szobában (check in: 15:00/check out: 11:00)Komfort kategória esetén a várható szálloda (vagy hasonló szálláshely): 1 éjszaka a Costa del Sol Hotel - Ramada Cusco 4* szállodában, standard szobában (check in: 11:00/check out: 09:00)

7. nap: CUZCOEgész napos program: Sacred Valley (Szent Völgy) autentikus élete

Látogatás Chinchero-ba, egy kis festői Andok faluba, a textil készítés otthonába, ahol megmutatják a kézművességük fortélyait, technikáit és folyamatait. Látogatás a 15. század végi inka romokhoz, és egy panorámás úton fekvő templomhoz. Ezután az Ollantaytambo felé vezető úton megálló egy csodás kilátónál, ahonnan a Szent Völgyre (Sacred Valley) lenyűgöző kilátás nyílik. Ebéd egy helyi étteremben. Ezután folytatódik az út Ollantaytambo-ba, és az inka birodalom egyik reprezentatív épületkomplexumára, valamint a spanyol hódítók egyik ritka stratégiai vereségének helyszínére vezet. Ollantaytambo nemcsak teraszos mezőiről híres, de vallási központ és hatékony erőd hírében is állt.

Középkategória esetén a várható szálloda (vagy hasonló szálláshely): 1 éjszaka az Agustos Hotel - Urubamba 3* szállodában, standard szobában (check in: 12:00/check out: 10:00)Komfort kategória esetén a várható szálloda (vagy hasonló szálláshely): 1 éjszaka az Aranwa Sacred Valley 4* szállodában, colonial szobában (check in: 15:00/check out: 12:00)

8. nap: CUZCOReggeli a szállodában, pihenés, szabadprogram.

9. nap: SACRED VALLEY (Szent Völgy) - MACHU PICCHUEgész napos kirándulás a Machu Picchura (helyi privát angol nyelvű vezetéssel), középkategóriában Expedition train vonatúttal, komfort kategóriában Vistadome train vonatúttal.

Látogatás a világ egyik legjelentősebb turisztikai desztinációjához a Machu Picchu-hoz. A kirándulás vonatozással kezdődik, Aguas Calientes-hez, ami Machu Picchu falujaként ismert. Érkezés után megkezdődik a felfelé vezető út a romok között, a fáradság megéri, a kirándulás az egyik leglélegzetelállítóbb élmény marad az idelátogatók számára. A látogatás után leereszkedés a faluba, majd vonattal visszatérés Ollantaytambo vonatállomására, majd transzfer a szállodába, Cuzcoba.

Középkategória esetén a várható szálloda (vagy hasonló szálláshely): 1 éjszaka az Abittare Hotel 3* szállodában, classic szobában (check in: 15:00/check out: 11:00)Komfort kategória esetén a várható szálloda (vagy hasonló szálláshely): 1 éjszaka a Costa del Sol Hotel - Ramada Cusco 4* szállodában, standard szobában (check in: 11:00/check out: 09:00)

10. nap: CUZCOReggeli után búcsú Cuzco-tól, transzfer a repülőtérre.

 

Beutazási szabályok, vízum: magyar állampolgár turizmus céljából 90 napra vízummentesen utazhatnak Peruba, megfelelő anyagi fedezet felmutatása szükséges. A turistaként beutazó állampolgárok úti okmányának a hazautazástól számított legalább 6 hónapig érvényesnek kell lennie. A belépéskor az útlevélbe pecsételt dátum a mérvadó. Fontos, hogy a belépési pecsét (sello de ingreso) hiányában az országból való kilépés problémás (és költséges) lehet, ezért az útlevél elvesztése, eltulajdonítása esetén is az ideiglenes útlevélbe utólag, a migrációs hatóságtól (www.migraciones.gob.pe) kell beszerezni a belépési pecsétet.

Kötelező oltás: Peruba történő belépéshez nem kell kötelező oltást beadatni. Javasolt a Hepatitis A-B, illetve a Tetanusz ismétlő oltás, illetve Amazonashoz utazóknak nem árt malária elleni gyógyszert vagy oltást beszerezni. Bővebb információért forduljanak a Nemzetközi Oltóközponthoz.

 

A program igény szerint hosszabbítható extra éjszakákkal. Ajánlatunk kiemelt ünnepi szezonban nem érvényes.

Vista ászf-től eltérő lemondási feltételek: foglalást követően, az érkezést megelőzően 45 napon belül kötbéres a lemondás.

A helyek lekérésre foglalhatók a szabad kapacitás függvényében.

x Peru arcai - tengerparttól a hegyvidékig (Egyéni)

Az ár tartalmazza:

 • a szállást 8 éjszakára kétágyas elhelyezéssel választott kategóriában, 
 • a reggelit,
 • egy ebédet egy helyi étteremben a Szent Völgy egész napos kirándulás során,
 • a repülőtéri transzfereket és a program szerinti transzfereket,
 • a buszjáratot Lima-Paracas-Lima útvonalon,
 • a vonatozást Aguas Calientesbe (középkategóriában Expedition vonattal, komfort kategóriában Vistadome vonattal),
 • a leírásban szereplő programokat és kirándulásokat,
 • a belépőket a programok során(*),
 • az angol nyelvű helyi asszisztenciát és idegenvezetést a kirándulások alatt.

*A helyi belépőjegyek díjai előzetes figyelmeztetés nélkül növekedhetnek. Helyi partnerünk erről haladéktalanul értesítést küld és ennek megfelelően az árak is módosulhatnak.

Az ár nem tartalmazza:

 • a nemzetközi és belföldi repülőjáratokat,
 • a programleírásban nem szereplő egyéb ellátást, italfogyasztást és személyes jellegű kiadásokat,
 • a Nazca repüléshez szükséges repülőtéri illetéket, mely a helyszínen kötelezően fizetendő,
 • a borravalókat,
 • a szükséges biztosításokat.

Peru arcai - tengerparttól a hegyvidékig (Egyéni) utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

Október
November
December
2021. Október
 • H
 • K
 • Sze
 • Cs
 • P
 • Szo
 • V
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
2021. November
 • H
 • K
 • Sze
 • Cs
 • P
 • Szo
 • V
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
2021. December
 • H
 • K
 • Sze
 • Cs
 • P
 • Szo
 • V
 • 29
 • 30
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 • 1
 • 2

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Lefoglalom
5
5

Az ár tartalmazza:

\n
  \n
 • a szállást 8 éjszakára kétágyas elhelyezéssel választott kategóriában, 
 • \n
 • a reggelit,
 • \n
 • egy ebédet egy helyi étteremben a Szent Völgy egész napos kirándulás során,
 • \n
 • a repülőtéri transzfereket és a program szerinti transzfereket,
 • \n
 • a buszjáratot Lima-Paracas-Lima útvonalon,
 • \n
 • a vonatozást Aguas Calientesbe (középkategóriában Expedition vonattal, komfort kategóriában Vistadome vonattal),
 • \n
 • a leírásban szereplő programokat és kirándulásokat,
 • \n
 • a belépőket a programok során(*),
 • \n
 • az angol nyelvű helyi asszisztenciát és idegenvezetést a kirándulások alatt.
 • \n
\n
\n
\n

*A helyi belépőjegyek díjai előzetes figyelmeztetés nélkül növekedhetnek. Helyi partnerünk erről haladéktalanul értesítést küld és ennek megfelelően az árak is módosulhatnak.

\n
\n
\n

Az ár nem tartalmazza:

\n
  \n
 • a nemzetközi és belföldi repülőjáratokat,
 • \n
 • a programleírásban nem szereplő egyéb ellátást, italfogyasztást és személyes jellegű kiadásokat,
 • \n
 • a Nazca repüléshez szükséges repülőtéri illetéket, mely a helyszínen kötelezően fizetendő,
 • \n
 • a borravalókat,
 • \n
 • a szükséges biztosításokat.
 • \n

leírásánál jelzett szolgáltatások
leírásánál jelzett szolgáltatások

Felárak*:
 1. Sztornó biztosítás 2,50 % fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Utazás azonosítója: 153099

Infóvonal

+3670 123 456

Nyitva tartás

H-P:9:00-17:00
SZo-VZÁRVA

A Teszt Travel munkatársai több mint 30 év utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók álmait!

Teszt iroda, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 2, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 3, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 4, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 5, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 6, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 7, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 8, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Fő partnereink:
Válogatott utazások

A www.afrikaiutazas.hu weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre sem Utazást közvetítő szerződés, sem Utazási szerződés. Az Utazást közvetítő szerződés vagy az Utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási részvételi díj előlegének, vagy indulás előtt 35 napon belül a teljes összegnek a megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Flair Travel Kft. illetve az utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján. A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Flair Travel Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében. Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Powered by Mediaorigo MediaOrigo | Tourism CRM: Travelium Software Travelium Software
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Küldés e-mailben
Peru arcai - tengerparttól a hegyvidékig (Egyéni)

Peru arcai - tengerparttól a hegyvidékig (Egyéni)

Peru, Lima

Útazonosító: 153099

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Kötetlen ajánlatkérés
Peru arcai - tengerparttól a hegyvidékig (Egyéni)

Peru arcai - tengerparttól a hegyvidékig (Egyéni)

Peru, Lima

Útazonosító: 153099

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!