Válogass a legszebb utazások közül!

Olasz szigetek - Ischia, Procida, Capri, Nápoly, Caserta kastély

Tartson velünk a Olasz szigetek - Ischia, Procida, Capri, Nápoly, Caserta kastély utazásra! A kiutazás busszal történik, reggelis ellátással. Az utazás időtartama 9 nap / 8 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 138.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Üdülés, Körutazás
Kiutazás:Busz
Ellátás:reggeli
Turnusok: 9 nap / 8 éjszaka
Legjobb ár: 138.000 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2021.06.19 - 06.27

Olasz szigetek - Ischia, Procida, Capri, Nápoly, Caserta kastély leírás

Kívánságlistára teszem

Olaszországban, a Tirrén-tengeren, a Nápolyi Öbölben három csodás sziget található: Ischia, Capri, és Procida. Capri mellett, Ischia is rendkívül népszerű nyaralási célpont, a német turisták körében különösen látogatott. A harmadik sziget, Procida pedig a legkisebb: egy festőien szép, és csendes sziget, de azt kevesebben keresik fel. Települései: Ischia, Barano d’Ischia, Casamicciola Terme, Forio, Lacco Ameno és Serrara Fontana. Közigazgatásilag Nápoly megyéhez tartozik. A sziget gazdasága a turizmuson alapul, ami a számos – vulkáni utóműködésnek köszönhető – termálvizű forrás miatt rendkívül fejlett.

Utazás:
Kényelmes, nyugati típusú, WC-s autóbusszal, idegenvezetővel. Az autóbuszon kávé, üdítő forintért kapható. Az idegenvezető útközben a buszon videofilmekkel szórakoztatja, valamint kulturális beszámolóval tájékoztatja utasainkat.

Indulás:
Budapest, Déli pu. mellet, az I. kerület Korona közből, reggel 6 órakor!
Találkozó az indulás helyszínén hajnali 5.30 és 5.45 között! 

További felszállási lehetőségek: Budapest – Székesfehérvár – Balaton déli oldal – Nagykanizsa – Tornyiszentmiklós – Szlovénia felé!
 
Tranzitszállás (2 + 1 éj):

 - Oda: 1 éjszakát töltenek utasaink Montecatininél
 és 1 éjszakát töltenek utasaink Nápolynál
 - Vissza: 1 éjszakát töltenek utasaink Rómánál
 

1 ágyas felár: 34.000,- Ft / fő, vagy társítással oldható meg.
 
 
Szállás: (5 éj)
Nagyon szép családias Hotel*** ISCHIA sziget FORIO-nál, külső, belső medencével, mesés panorámával és zöld kerttel rendelkelkezik. 
2020-BEN ÚJ! ****HOTEL PARK LA VILLA/ FORIO / SZÉP HOTEL!
A Park Hotel La Villa ****hotel , tengerparttól kb. 300 méterre, mely kis busszal vagy rövid sétával elérhető. 1-2-3 ágyas Wc/zh, tv,széf szobák. Légkondicionált termek szobák 5,- € a helyszínen fizetendő, széf, TV. Reggeliztető terem a hotelben. A szobák nagy része erkélyes többi szoba erkély nélküli. (csoportos utazás esetén a szobaelosztást a szálloda végzi, nincs garancia az erkélyes szobára felár fizetésének ellenében sem.) A hotelhez szép nagy park,medence,nagy étterem is tartozik. A szálloda kb. 20 percre található a híres Posseidon termál parktól, amit nem érdemes kihagyni! 

Ellátás:
- Kontinentális reggeli 8 alkalommal
- Vacsora igényelhető (5.800,- Ft / fő / nap):
- Montecatini, Nápoly és Róma a tranzitszálláson 2 alkalommal (18 € / fő / nap)
- Ischia szigetén 5 alkalommal lehet kérni vacsorát, amelyet irodánkban és a helyszínen is lehet fizetni.
- Tengerpart tömegközlekedéssel, kis busszal vagy rövid sétával érhető el.
- Irodánkban (itt éri meg befizetni): 5.800,- Ft / fő × 5 nap
- Helyszínen: 25,- € / fő × 5 nap


Program:
 

1. nap: CALENZANO
  Indulás Budapestről reggel 6.00 órakor, érkezés késő délutáni órákban Montecatinibe. Szállás elfoglalása Hotel Delta Florence****


2. nap: CASERTA – Királyi Palota
  Reggeli után folytatjuk utunkat Dél-Olaszország felé. Délután látogatást teszünk fakultatív program keretében a casertai királyi palotában. A 1752-1780 között épült királyi palota szépségét a Versailles-hoz hasonlítják, mely a világörökség része. Aki nem kívánja megtekinteni a Palotát, azoknak szabadidő a csodálatos parkban. Érkezés az esti órákban a Nápoly /Pozzuoli környéki szálláshelyre.

3. nap: ISCHIA
  Reggeli után indulás Pozzuoli kikötőjébe, ahonnan komppal és busszal áthajózás Ischia szigetére. Szállás elfoglalása, szabadidő, fürdőzés.

4. nap: ISCHIA SZIGETTÚRA
  Ezen a napon a sziget településeit látogatjuk meg busszal (Barano d’Ischia, Casamicciola Terme, Forio, Ischia, Lacco Ameno, Serrara Fontana)
A sziget fővárosa a szigettel azonos nevű Ischia. Két része van. Az egyik az Ischia Porto: egy modern kikötő ahova a kompok és a hajók érkeznek Nápolyból. A másik a régebbi rész, az Ischia Ponte. Az itt található a Castello Aragonese, a sziget egyik leghíresebb nevezetessége: 1441-ben, sziklára épített, 133 méter magas, lélegzetelállító erődítmény. Lacco Ameno látványossága a Fungus-szikla – természeti különlegesség, egy tengerből kiálló furcsa, zöld tufa-szikla. Forio az egyik leghíresebb település. Két csodálatos villája (Villa La Colombaia és Villa La Mortella), és azok kertjei ismert, és érdekes nevezetességek. Forioban található Giardni Ravino is, amely egy csodálatos botanikus kert, melyben Európa egyik leggazdagabb kaktuszgyűjteménye tekinthető meg. Legfőbb látnivalója a Museo Giardino di Lady Walton Ischián narancs- és citromültetvények, mediterrán, és trópusi növények láthatók. A sziget napos déli részén pálmák, kókusz- és ágévéfák is. A kevésbé napos északi részen pedig gesztenyefák, ciprusok, szőlőültetvények, mandula- és olajfák nőnek. A gazdag növénytakarónak köszönhetően Ischiát zöld szigetként (Isola Verde) is emlegetik. Vulkáni eredetű termálforrásai, és iszapfürdői is jelentősek a szigetnek: a jó minőségű termálszolgáltatások miatt is rengetegen utaznak ide.
Program ára: 50,- €

5. nap: CAPRI SZIGETTÚRA
  Egésznapos hajókirándulás Capri-szigetére idegenvezetőnkkel: Capri kis város nevezetességeinek megtekintése. Kikötőből “funiculare”-val jutunk fel Capri városka főterére, majd séta a mesés üzletsoron keresztül, Augustus császár kertjéből mesés panoráma nyílik a “Faraglionira”, Via Kruppra, Santo Stefano Dóm, Limoncello kostoló. Luxus szállodák utcája, mesés kirakatok, mediterán éghajlat növényei, virágai tárulnak szemünk elé a szigeten. Délután fürdőzés a tengerben vagy eljuthatunk egyénileg, helyi kis busszal, Anacapri kisvárosba, a kék barlangba a nagy kikötőből, vagy gyalogosan fel a hegyre, Tiberius császár villájába, vagy tehet egy sétát Capri városka zeg zugos utcáiba.
Program ára: 90,- €

6. nap: PIHENÉS / POSSEIDON THERMÁL PARK
  A sziget vulkáni eredetű termálforrásai, és iszapfürdői is jelentősek: a jó minőségű termálszolgáltatások miatt is rengetegen utaznak ide. A vulkáni eredetű sziget hírnevét gyógyvizeinek köszönheti, területén több termálfürdő is található, ahol különböző egészségügyi és spa kezeléseket vehetsz igénybe. A Poseidon 60.000 négyzetméterével a térség legnagyobb termálparkja. A komplexum 22 medencéjéből meleg forrás bugyog fel, a termikus kezelések révén élvezheted a gyógyvíz áldásos hatásait, a napernyők alatt pedig gyönyörködhetsz a tengerre nyíló panorámában. Helyszínen külön kabin bérelhető. Nyitva tartás: 9.00-19.00.
Program ára: 50,- €

7. nap: PROCIDA-SZIGETE
  Félnapos kirándulás. Procida az aprócska vulkanikus sziget a Nápolyi-öbölben rejtőzködik. A csendes kis sziget halászfalvaival, pasztellszínű házaival, régi épületivel, virágzó citrom- és narancsligetivel vonzza a turistákat. A Partvidék többnyire szabálytalan, egyes részeken magas és meredek, máshol pedig széles és homokos partokkal teli. A sziget különleges szépségű tájakkal bír és fényes kontrasztos színekkel teli: a citrus ültetvények és szőlősök élénk zöldek, míg a halászok házai sárga, rózsaszín és élénkvörös színűek.
Program ára: 50,- €

8. nap: ISCHIA – NÁPOLY – RÓMA KÖRNYÉKE
  Indulás Ischia szigetéről a reggeli órákban komppal, érkezés Pozzuoli kikötőjébe a déli órákban. A kikötőből Campania tartomány székhelyére, Nápolyba visz utunk (Umberto Galéria, San Carlo színház, Királyi Palota és Vár épületei kívülről, San Francesco di Paola templom kívülről, mely Nápoly egyik jelentős bazilikája).
Érkezés az esti órákban a Róma környéki szálláshelyre.

9. nap:
  A kora reggeli órákban hazaindulás (ébresztőóra ajánlott!). Folyamatos utazás Budapestre. Filmek, játék, totó, idegenvezető beszámolói teszik kellemesebbé az utazást. Érkezés a késő esti órákban (kb. 22 óra).

x Olasz szigetek - Ischia, Procida, Capri, Nápoly, Caserta kastély

A részvételi díj tartalmazza:

    - szállást 8 éjszakára
     - reggelit
     - utazást busszal
     - csoportkísérést végig magyar nyelvű idegenvezetéssel

Az ár nem tartalmazza:
- Baleset-betegség-poggyász, útlemondási biztosítás külön köthető: 790,- Ft / fő / nap
- Caremar kompjegyet ISCHIA-szigetre 40-40,- € (oda-vissza)
 - a helyi idegenforgalmi adót, vacsorákat, fakultatív programokat, belépőket.
 - Idegenforgalmi szállásadók, városokba behajtási illetékek, egyes esetekben kikötői adót, mely mindig a helyszínen fizetendő!

A fakultatív programok és a belépők külön fizetendőek:
(Nem kötelezőek és a napok felcserélhetőek!)
 
ISCHIA szigetére a hajójegyet oda-vissza a helyszínen kell befizetni: 
(Részvételi díj eurós része – Kötelező!) 
    40 + 40,- € / fő
 
 
Capri-sziget  Anacapri, Villa axel Munthe Ischiáról hajóval, kisbuszokkal
    90,- € / fő
 
 
Szigettúra Ischia szigetén busszal helyi idegenvezetéssel: 
    70,- € / fő
 
 
Possedion Park termálvizű medencék a tengerparton. Meseszép Forioban. Egész napos Thermál Park belépő ára + kisbusz 
    50,- € / fő
 
 
Procida mesés kis szigetére hajókirándulás délután 
    50,- € / fő
 
 
CASERTA - Királyi Palota  látogatás idegenvezetővel
    35,- € / fő
 
FIGYELEM!
A részvételi díj eurós része csoportos utazás esetén a helyi behajtási illeték a városokra, chekinn, kikötői illeték, mely a felnőtteknek 60,- € / fő, a gyerekeknek csak 40 ,- € / fő összesen, és ez az összeg a helyszínen fizetendő egy alkalommal! 

A szabad helyekről munkatársaink adnak tájékoztatást! Kérje ajánlatunkat!

Olasz szigetek - Ischia, Procida, Capri, Nápoly, Caserta kastély utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Lefoglalom
5
5A részvételi díj tartalmazza:

    - szállást 8 éjszakára
     - reggelit
     - utazást busszal
     - csoportkísérést végig magyar nyelvű idegenvezetéssel

Az ár nem tartalmazza:
- Baleset-betegség-poggyász, útlemondási biztosítás külön köthető: 790,- Ft / fő / nap
- Caremar kompjegyet ISCHIA-szigetre 40-40,- € (oda-vissza)
 - a helyi idegenforgalmi adót, vacsorákat, fakultatív programokat, belépőket.
 - Idegenforgalmi szállásadók, városokba behajtási illetékek, egyes esetekben kikötői adót, mely mindig a helyszínen fizetendő!

A fakultatív programok és a belépők külön fizetendőek:
(Nem kötelezőek és a napok felcserélhetőek!)
 
ISCHIA szigetére a hajójegyet oda-vissza a helyszínen kell befizetni: 
(Részvételi díj eurós része – Kötelező!) 
    40 + 40,- € / fő
 
 
Capri-sziget  Anacapri, Villa axel Munthe Ischiáról hajóval, kisbuszokkal
    90,- € / fő
 
 
Szigettúra Ischia szigetén busszal helyi idegenvezetéssel: 
    70,- € / fő
 
 
Possedion Park termálvizű medencék a tengerparton. Meseszép Forioban. Egész napos Thermál Park belépő ára + kisbusz 
    50,- € / fő
 
 
Procida mesés kis szigetére hajókirándulás délután 
    50,- € / fő
 
 
CASERTA - Királyi Palota  látogatás idegenvezetővel
    35,- € / fő
 
FIGYELEM!
A részvételi díj eurós része csoportos utazás esetén a helyi behajtási illeték a városokra, chekinn, kikötői illeték, mely a felnőtteknek 60,- € / fő, a gyerekeknek csak 40 ,- € / fő összesen, és ez az összeg a helyszínen fizetendő egy alkalommal! 

A szabad helyekről munkatársaink adnak tájékoztatást! Kérje ajánlatunkat!


Utazás busszal
Szállás
Ellátás megadott szerint
Idegenvezető
Idegenforgalmi adó - helyszínen fizetendő
Utasbiztosítás
Útlemondási biztosítás

Felárak*:
  1. 1 ágyas felár 34.000 Ft fő
  2. 5x vacsora felár 29.000 Ft fő
  3. BBP biztosítás 7.110 Ft fő
  4. komp 28.000 Ft fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Utazás azonosítója: 92592

Infóvonal

+3670 123 456

Nyitva tartás

H-P:9:00-17:00
SZo-VZÁRVA

A Teszt Travel munkatársai több mint 30 év utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók álmait!

Teszt iroda, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 2, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 3, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 4, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 5, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 6, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 7, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 8, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Fő partnereink:
Válogatott utazások

A www.afrikaiutazas.hu weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre sem Utazást közvetítő szerződés, sem Utazási szerződés. Az Utazást közvetítő szerződés vagy az Utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási részvételi díj előlegének, vagy indulás előtt 35 napon belül a teljes összegnek a megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Flair Travel Kft. illetve az utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján. A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Flair Travel Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében. Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Powered by Mediaorigo MediaOrigo | Tourism CRM: Travelium Software Travelium Software
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Küldés e-mailben
Olasz szigetek - Ischia, Procida, Capri, Nápoly, Caserta kastély

Olasz szigetek - Ischia, Procida, Capri, Nápoly, Caserta kastély

Olaszország, Körutazás Olaszországban

Útazonosító: 92592

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Kötetlen ajánlatkérés
Olasz szigetek - Ischia, Procida, Capri, Nápoly, Caserta kastély

Olasz szigetek - Ischia, Procida, Capri, Nápoly, Caserta kastély

Olaszország, Körutazás Olaszországban

Útazonosító: 92592

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!