Válogass a legszebb utazások közül!

NORVÉG FJORDOK

Tartson velünk a NORVÉG FJORDOK utazásra! A kiutazás történik, all inclusive ellátással. Az utazás időtartama 9 nap / 8 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 809.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Hajós utak
Ellátás:all inclusive
Turnusok: 9 nap / 8 éjszaka
Legjobb ár: 809.000 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2022.07.23 - 07.31

NORVÉG FJORDOK leírás

Kívánságlistára teszem

Leírás:

NORVÉG FJORDOK

Az érintetlen szépségű Norvégia kétségkívül a világ egyik legszebb országa, fjordjainak drámai látványára pedig nincsenek szavak. A Gerianger-fjord ezerméteres hegyei között végighajózni, vagy a kétszáz méterről a mélybe zuhogó vízesésekben gyönyörködni életre szóló élmény. A hajóút a lenyűgöző norvég fjordok mellett színes városkák és idilli tájak mentén halad az MSC Preziosa hajójának pompás kényelmében.

1. nap

Hamburg

Elutazás a reggeli órákban Budapestről menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Hamburgba. Németország második legnagyobb városának tengerhez fűződő történelmi viszonya meghatározó jelentőséggel bír már 1321 óta, amikor belépett a középkori kereskedő városokat tömörítő Hanza Szövetségbe. Múltját és jelenét is a tenger határozza meg, a dinamikusan fejlődő sokszínű város az ország legnagyobb kikötőjével rendelkezik. Kb. háromórás autóbuszos panoráma városnézés a város legfontosabb épületei és városrészei mentén: az Elba-parti Speicherstadt (Raktárváros) a világ legnagyobb vámraktár komplexuma. A XIX. század végén, gótikus stílusban épített házak ma irodáknak, galériáknak és lakásoknak adnak helyet, 1991 óta műemléki védelem alatt állnak. A HafenCity városrészt - mely a Raktárváros világháború során lebombázott részén épül - modern és futurisztikus építészet jellemzi, egyik híres épülete az ,,Elbphilharmonie", az Elba Filharmonikusok Koncertterme, mely egy korábbi raktárépület helyén épült, legmagasabb pontján eléri a 110 métert. Továbbhaladva a régi Elba-alagút, a halpiac épülete, az Altona városrész, a St.Pauli negyed és a Reeperbahn, a XVIII. században épült Szent Mihály templom 132 méter magas tornyával, a belvárosban a Városháza, a barokk St.Petri főtemplom látható. A városnézést követően transzfer a hamburgi szállodába. Bejelentkezés, este szabad program.

2. nap

Hamburg - Kiel

Reggelit követően kijelentkezés a szállodából, majd utazás Kielbe, a kikötőbe. Bejelentkezés a hajóra, a kabinok elfoglalása.

3. nap

Tengeren

Egész napos hajózás a tengeren Bergen irányába. Pihenés az MSC Preziosa fedélzetén, ahol több bár és étterem, edzőterem, bowlingpálya, diszkó és medencekomplexum található. Térítés ellenében spa-részleg, 4D moziterem, játékszoba, kaszinó szolgálja a vendégek kényelmét.

4. nap

Maloy

Kikötés a késő délelőtti órákban Maloy kikötőjében. A tervezett fakultatív programról a későbbiekben tudunk tájékoztatást adni. Vacsora és szállás a hajón.

5. nap

Bergen

Reggel kikötés Bergenben. Félnapos tervezett fakultatív városnézés a norvég fjordok kapujában, mely a XI. és a XIX. század között a hajózás és a kereskedelem központja volt. Séta a történelmi Bryggen-negyedben, ahol régi faházak, macskaköves utcák, romantikus kis üzletek és kávézók nyújtanak egyedi és utánozhatatlan skandináv hangulatot. A régi rakpart a Hanza korból származó kereskedelmi épületekből áll. A történelem folyamán Bergen számos tűzvészt élt át, mivel a házak hagyományos fából épültek. Bryggen kb. egynegyede az 1702-es tűzvész utáni időkből származik, de megmaradt néhány XV. századi kőből épült pince is. A sétát követően utazás siklóval a Floyen hegyre, mely kb. 320 méterrel a tengerszint felett helyezkedik el. Az utazás ugyan csak 6 percig tart, de egyedülálló élményt nyújt, hiszen a hegyről gyönyörű kilátás nyílik Bergenre és a környező fjordokra. A kirándulás után visszautazás a hajóra, ahol vacsora és szállás.

6. nap

Tengeren

Egész napos hajózás a tengeren Stavanger irányába. A tengeri nap kitűnő lehetőség a pihenésre, a hajó szolgáltatásainak felfedezésére.

7. nap

Stavanger

Reggeli kikötés Stavangerben, majd tervezett fakultatív kirándulás keretében hajókázás a Lysefjord mentén. A kb. kétórás kirándulás a vízről mutatja be Norvégia egyik legszebbnek tartott fjordját. A város számos hídja és szigete mentén hajózva lehet megközelíteni a Lysefjord bejáratát. A fjord méltán híres szépségét Victor Hugo is megörökítette egy 1866-os látogatását követően a Tenger munkásai című művében. Nevének jelentése: világos, melyet a partjain magasodó világos színű gránit sziklákról kapta. A fjordot a jégkorszakban gleccserek vájták ki, majd később, a gleccserek visszahúzódása után a tenger elöntötte a kivájt területet. A hajóút során sziklaszirtek, meredeken emelkedő sziklacsúcsok és káprázatos vízesések látványa gyönyörködtet. A legnevezetesebb látnivaló talán az 550 méteren magasodó szikla formáció, a ,,Szószék". Rövid szabadidőt követően visszatérés a hajóra, ahol vacsora és szállás.

8. nap

Tengeren

Egész napos hajózás a tengeren Kiel irányába. Ezen a napon lehetőség adódik kipihenni és feleleveníteni az eddig szerzett élményeket és bekapcsolódni a hajó által szervezett programok valamelyikébe.

9. nap

Kiel - Hamburg - Budapest

Reggel érkezés Kiel kikötőjébe. Kijelentkezés a hajóról, utazás Hamburgba. Útközben megálló Lübeckben, mely Schleswig-Holstein tartomány második legnagyobb városa és egykor a Hanza-szövetség virágzó kereskedelmi központja volt. Az elegáns fasorok, udvarok mind az egykori Hanza szövetség városainak virágzó kereskedelméről, jólétéről tanúskodnak. Építészeti örökségei miatt méltán szerepel az UNESCO világörökségi listáján. Főbb nevezetességei közé tartozik a Holstentor kapuerőd, mely a város jelképévé vált, a vízzel körülzárt óváros öt templomának hét tornya lenyűgöző látványt nyújt. Kb. másfél órás gyalogos városnézés a macskaköves, hangulatos utcákon, majd továbbutazás Hamburgba. Rövid szabadidő a városban, majd transzfer a hamburgi repülőtérre, utazás menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Budapestre, érkezés a késő esti órákban.

Időpontok: 2022. július 23-31.

A hajó, az útvonal és a fakultatív programok változtatásának jogát a hajótársaság - akár a hajóút közben is - fenntartja.

Minimum létszám: 20 fő

A részvételi díj az alábbi szolgáltatások árát tartalmazza

utazás repülőgéppel Budapest - Hamburg - Budapest útvonalon, turista osztályon, 1 db feladható poggyásszal, átszállással

 
transzfer légkondicionált autóbusszal

 
1 éjszakai szállás a hajóút előtt Hamburgban helyi négycsillagos szállodában kétágyas szobában reggelis ellátással

 
7 éjszakai szállás a hajón a kiválasztott kabinkategóriában kétágyas kabinban

 
teljes ellátás a hajón

 
kikötői illeték és kötelező szervizdíj a hajós utazásra vonatkozóan

 
a hajó legtöbb szórakoztató- és sportlétesítményének használata

 
háromórás panoráma városnézés Hamburgban belépők nélkül

 
gyalogos városnézés belépők nélkül Lübeckben

 
magyar idegenvezető az utazás teljes időtartama alatt

 
audioguide használata a fakultatív kirándulások és a városnézések során

A részvételi díjon felül fizetendő

baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás

 
útlemondási biztosítás

 
fakultatív programok

 
italcsomag igény szerint

Útlemondási biztosítás a hajóút lefoglalásakor köthető, mely a részvételi díj 2 %-a.

Italcsomagok irányára

Alkoholmentes italcsomag: 65 000 Ft/fő

 
Easy italcsomag: 92 000 Ft/fő

 
Easy Plus italcsomag: 125 000 Ft/fő

 
Premium Extra italcsomag: 175 000 Ft/fő

 
Alkoholmentes italcsomag,

gyermek (3-17 éves): 45 000 Ft/fő

Az italcsomag irányárak személyenként a hajós utazás teljes időtartamára (7 éjszaka) értendők.

Az egy kabinban tartózkodó felnőtt utasok mindegyikének ugyanazt az italcsomagot kell megrendelnie az utazás teljes időtartamára. A választott italcsomag a bárokban, büfééttermekben és a főétteremben vehető igénybe, a tematikus éttermekben és bárokban nem vehető igénybe.

x NORVÉG FJORDOK

Az ár tartalmazza:

Indulási időpont:
2022. július 23-31.

Hajótársaság: MSC CruisesÚtvonal:
Kiel/Németország | Maloy/Norvégia | Bergen/Norvégia | Stavanger/Norvégia | Kiel/Németország

Az ár nem tartalmazza:

Fontos részletek

A fakultatív kirándulásokra minimum 10 fő jelentkezése és előzetes befizetése esetén biztosítunk magyar idegenvezetést.

A fakultatív programok változhatnak, ezért indulás előtt legkésőbb 60 nappal tudunk tájékoztatást adni a fakultatív kirándulások tervezett programjáról és azok részvételi díjairól.

- Maloy
- Bergen
- Stavanger

A meghirdetett fakultatív programokon történő részvétel nem kötelező. Amennyiben minimum 10 fő jelentkezik, a programot magyar idegenvezető kíséri. A hajón más programot is meghirdetnek a hajótársaság szervezésében, azokra a helyszínen lehet jelentkezni és helyi (angolul beszélő) idegenvezető kíséretében lehet részt venni. Az előre befizetett és megrendelt csoportos fakultatív programokról a hajón történő átjelentkezésre nincs lehetőség.

A hajótársaság jelenlegi szabályai szerint engedélyezett lesz az egyéni kiszállás a kikötőkben, de ez bármikor változhat a kikötői hatóságok által elrendelt szabályok szerint. Jelenleg (a téli-tavaszi időszakban) a gyermekkel utazóknak csak az MSC Cruises által szervezett kirándulásokkal lehet partra szállni.

NORVÉG FJORDOK utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Lefoglalom
5
5

Az ár tartalmazza:

Indulási időpont:
\n2022. július 23-31.
\n
\nHajótársaság: MSC Cruises


\n
\n

Útvonal:
\nKiel/Németország | Maloy/Norvégia | Bergen/Norvégia | Stavanger/Norvégia | Kiel/Németország

\n

Az ár nem tartalmazza:

Fontos részletek
\n
\n

A fakultatív kirándulásokra minimum 10 fő jelentkezése és előzetes befizetése esetén biztosítunk magyar idegenvezetést.
\n
\nA fakultatív programok változhatnak, ezért indulás előtt legkésőbb 60 nappal tudunk tájékoztatást adni a fakultatív kirándulások tervezett programjáról és azok részvételi díjairól.
\n
\n- Maloy
\n- Bergen
\n- Stavanger
\n
\nA meghirdetett fakultatív programokon történő részvétel nem kötelező. Amennyiben minimum 10 fő jelentkezik, a programot magyar idegenvezető kíséri. A hajón más programot is meghirdetnek a hajótársaság szervezésében, azokra a helyszínen lehet jelentkezni és helyi (angolul beszélő) idegenvezető kíséretében lehet részt venni. Az előre befizetett és megrendelt csoportos fakultatív programokról a hajón történő átjelentkezésre nincs lehetőség.
\n
\nA hajótársaság jelenlegi szabályai szerint engedélyezett lesz az egyéni kiszállás a kikötőkben, de ez bármikor változhat a kikötői hatóságok által elrendelt szabályok szerint. Jelenleg (a téli-tavaszi időszakban) a gyermekkel utazóknak csak az MSC Cruises által szervezett kirándulásokkal lehet partra szállni.


leírásánál jelzett szolgáltatások
leírásánál jelzett szolgáltatások

Felárak*:
  1. illeték 0 Ft fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Utazás azonosítója: 156294

Infóvonal

+3670 123 456

Nyitva tartás

H-P:9:00-17:00
SZo-VZÁRVA

A Teszt Travel munkatársai több mint 30 év utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók álmait!

Teszt iroda, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 2, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 3, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 4, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 5, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 6, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 7, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 8, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Fő partnereink:
Válogatott utazások

A www.afrikaiutazas.hu weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre sem Utazást közvetítő szerződés, sem Utazási szerződés. Az Utazást közvetítő szerződés vagy az Utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási részvételi díj előlegének, vagy indulás előtt 35 napon belül a teljes összegnek a megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Flair Travel Kft. illetve az utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján. A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Flair Travel Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében. Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Powered by Mediaorigo MediaOrigo | Tourism CRM: Travelium Software Travelium Software
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Küldés e-mailben
NORVÉG FJORDOK

NORVÉG FJORDOK

Észak-európai hajóutak

Útazonosító: 156294

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Kötetlen ajánlatkérés
NORVÉG FJORDOK

NORVÉG FJORDOK

Észak-európai hajóutak

Útazonosító: 156294

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!