Válogass a legszebb utazások közül!

NAGY KÖRUTAZÁS MALÁJZIÁBAN ÉS SZINGAPÚRBAN ****

Tartson velünk a NAGY KÖRUTAZÁS MALÁJZIÁBAN ÉS SZINGAPÚRBAN **** utazásra! A kiutazás repülővel történik, reggelis ellátással. Az utazás időtartama 18 nap / 16 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 0 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Körutazás
Kiutazás:Repülő
Ellátás:reggeli
Turnusok: 18 nap / 16 éjszaka
Legjobb ár: 0 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2023.02.06 - 02.23

NAGY KÖRUTAZÁS MALÁJZIÁBAN ÉS SZINGAPÚRBAN **** leírás

Kívánságlistára teszem

Leírás:

Csoportos körutazás magyar nyelvű idegenvezetéssel

Kóstoljon bele az ,,Oroszlánváros", Szingapúr metropoliszának lüktetésébe. A csillogó felhőkarcolókat, a zöldellő természetet és az ázsiai kultúrákat tökéletes arányban ötvöző város fő vonzereje az a kontrasztosság, mellyel Ázsia különböző arcait mutatja be. A helyi élet nyüzsgését átélni a Chinatown fülledt piacain vagy a Mumbaira emlékeztető Little Indiában felejthetetlen élmény. A vásárlás és a gasztronómia szerelmesei mindent megtalálnak ebben a különleges városban.

Innenegyeneses Malajzia egzotikus tájaira utazunk, melynek dél-keleti varázsa minden ide látogatót magával ragad. Nyugat-Malajzia a modern és nyüzsgő nagyvárosok, a nyugalmat árasztó szigetek, a bársonyos teaültetvények és a gyarmati építészet szépséges emlékeinek kincsesládája. Kuala Lumpur, Georgetown, Melaka a kultúra és a gasztronómia szerelmesei számára egyaránt tartogat izgalmakat. A számtalan nemzeti park és a föld legöregebb esőerdeje a természet páratlan közelségét, a paradicsomi tengerpartok, mint Langkawi vagy Penang strandjai az idilli kikapcsolódást nyújtják.

Tartson velünk ezen a különleges utazáson, mely a térség legjavát kínálja Önnek!

1. nap: Budapest

Elutazás Budapestről a reggeli órákban repülőgéppel Délkelet-Ázsia leggazdagabb városállamába, Szingapúrba.

2. nap: Budapest - Szingapúr

Megérkezés Szingapúrba a reggeli órákban, majd transzfer a szállodába. A szállodai szobák elfoglalása után pihenés és szabadprogram. A tengerészek és kalózok már a III. századtól jól ismerték a Maláj-félszigettől délre fekvő kis szigetet, mely később fontos kereskedelmi kikötő volt. ,,Sing Apurát" a monda szerint egy szumátrai herceg alapította a XIII. században, aki a szigetre látogatva egy különös vadat látott, s ezt égi jelnek vette egy város alapítására. Innen ered az ,,Oroszlánváros" elnevezés. Bár a félelmetes fenevad valószínűleg maláj tigris volt, az állatok királya megmaradt a városállam jelképének.

3. nap: Szingapúr

Reggeli után félnapos városnézés Szingapúrban: látogatás a közigazgatási negyedben, a Raffles térnél, a Merlion Parkban, a Marina-öbölnél, ahol impozáns épületek sora található, mint a Fullerton Hotel. Később az Esplanade park, a Marina Bay Sands a Hotel, Helix-híd, a buddhista-taoista Thian Hock Keng templom megtekintése, majd látogatás a kínai negyedben és Botanikus kertben. Délután szabadprogram Szingapúrban, a város felfedezése az idegenvezetővel. A csillogó felhőkarcolókat, a zöldellő természetet és az ázsiai kultúrákat tökéletes arányban ötvöző város egyik legvonzóbb tulajdonsága a sok kontraszt, és Ázsia számos arca, mellyel az utazó találkozik. Chinatown fülledt piacai Hongkongra emlékeztetnek, Little Indiában Mumbai forgalmas utcáit idézik. A vásárlás szerelmeseinek Szingapúr valóságos paradicsom, csupán az Orchard Roadon 30 pláza kínálatában lehet elveszni, a kínai piacoktól a luxus boltokig. Az ázsiai konyha remekeiben sincs hiány: sokak szerint a város a világ gasztronómiájának egyik fellegvára. Este transzfer a szállodába.

4. nap: Szingapúr - Melaka

Reggeli után kijelentkezés a szállodából, majd utazás az UNESCO Világörökség részét képező Melakába, mely az egyik legkorábbi maláj szultanátus helyszíne volt. Előbb a portugálok, majd a hollandok, később a brit hódítók gyarmatosították. A Porta de Santiago, a Szent Pál-templom, a ,,Stadthuys" avagy a régi városháza, a holland Krisztus-templom, a Cheng Hoon Teng-templom megtekintése, majd a Jonker utca antikvitásainak felkeresése. Ebéd egy helyi étteremben, mely kiváló alkalom a tradicionális baba nyonya ebéd megkóstolására is. A baba nyonyák, más néven peranakánok kultúrája a XIV. és XVII. század között érkező kínai bevándorlók és a helyiek keveredéséből jött létre, ősi tradícióikat ma is őrzik leszármazottaik. Transzfer a szállodába, majd a szobák elfoglalása. Szállás Melakában.

5. nap: Melaka - Kuala Lumpur

Reggeli után kijelentkezés a szállodából, majd utazás Kuala Lumpurba. Kuala Lumpur 1896 óta Malajzia fővárosa, az ország kereskedelmi és gazdasági központja, mely a maláj, kínai és indiai kultúra jegyeit hordozza. Kuala Lumpur a kontrasztok városa: az ultramodern üvegpalotákon, tágas, rendezett parkokon kívül brit gyarmati emlékek is találhatóak itt. A számos feltűnő és lenyűgöző épületet, műemléket és hidat különféle maláj, mór, perzsa, iszlám-mogul és európai építészeti elemek ihlették. A szállodai szobák elfoglalása után szabadprogram.

6. nap: Kuala Lumpur

Délelőtt félnapos, autóbuszos városnézés Kuala Lumpurban. A maláj főváros lakói méltán büszkék lakóhelyükre. A város építészeti öröksége magában foglalja a mór stílusú építményeket, impozáns gyarmati épületeket és régi üzletházakat, valamint a legmodernebb irodaházakat és lakóépületeket is. A program során látogatás a Királyi Palotánál, a Nemzeti Emlékműnél, a Lake Gardens-nél és a Függetlenség terén, a China Town-ban, majd a Petronas-ikertornyoknál. Délután a város gyalogos felfedezése az idegenvezetővel. Szállás Kuala Lumpurban.

7. nap: Kuala Lumpur - Taman Negara

Reggel látogatás a Batu barlangokban. A főváros közelében található mészkőbarlangok egyike egy hatalmas, 60 méter magasan fekvő ősi hindu szentélyt rejt, mely több mint 270 lépcsőn közelíthető meg. A barlangok megtekintése után utazás Kuala Tahan településre, mely a Taman Negara Nemzeti Park mellett fekszik. A szállodai szobák elfoglalása után esti séta a Jungle Night Walk-on - az éjjeli dzsungelúton, mely során a 130 millió éves esőerdő éjszakai élővilága felfedezhető. A séta után transzfer a szállodába, vacsora.

8. nap: Taman Negara Nemzeti Park

A Taman Negara a Föld egyik legidősebb esőerdeje, korát 130 millió évesre becsülik. Régebbi, mint az Amazonas vagy a Kongó-medence. Több mint 10 000 növényfaj 1000 lepke, 140 különböző emlős, 350 madárfaj, 100 kígyóféle otthona. Délelőtt dzsungeltúra a Teresik-hegyen, majd séta a fák között kifeszített függőhidakon. A 45 méter magas és 510 méter hosszú lombkorona-sétány az egyik leghosszabb hasonló jellegű építmény a világon, melynek felfedezése különleges élmény. Út közben ebéd. Délután hajótúra a Sungai Tahanon, a folyóparti élővilág felfedezése, majd utazás Lata Berkoh vízeséseihez. A helyszínen lehetőség nyílik fürdőzésre a természetes jacuzziként működő vízesésekben, és az édesvízi sznorkelezés is kiváló program. Látogatás a Gunung Tahan forrásnál, majd transzfer a szállodába, vacsora.

9. nap: Taman Negara - Cameron-fennsík

Reggeli után elutazás Malajzia egyik legkülönlegesebb vidékére, a Kuala Lumpurtól 200 km-re északra fekvő Cameron-felföldre. A felföld 25 Celsius fok körüli, tavaszias klímájával az Egyenlítő környékén szinte hidegnek tűnik. Köszönhető ez az 1500 méteres tengerszint feletti magasságnak, ahol mintegy 700 négyzetkilométeren nyújtózkodik ez a nem mindennapi régió. Nevét felfedezőjéről, Sir William Cameron brit földmérőről kapta, aki 1855-ben járt itt először. A táj szépségét és vadságát nehéz szavakkal körülírni. A sötétzöld lankák vonulatát néhol egy angol gyarmati időkből itt maradt ház, vagy golfpálya töri meg. Az orchideák errefelé itt úgy nőnek az út mentén, akár a pitypang. A párás klíma miatt a felföld híres epertermő vidék, de van itt varázslatos pillangófarm és virágkertészet is. A legszebb látványt azonban a végtelennek tűnő, hullámzó teaültetvények nyújtják, melyeket szintén az angolok hagytak örökül. Az itt termő teacserjék adják a híres, jó aromájú maláj teák 70%-át, melyeket nemcsak megkóstolni lehet, de a számos teafeldolgozó üzem egyikében az is megszemlélhető, mi történik a cserjével a leszedéstől a csészébe jutásig. A leghíresebb teaültetvények a BOH és a Cameron Valley Tea Plantation, mindkettő közel százéves teakészítési hagyományokkal rendelkezik. Ezen a napon az ellátás reggeli.

10. nap: Cameron-fennsík - Penang

Reggeli, majd kirándulás a Cameron-fennsíkon. Először látogatás egy helyi teaültetvényen, illetve teagyárban, majd a helyi eperföldeken és a zöldségpiacon. Ezt követően továbbutazás Penangba. Útközben látogatás Ipohban, majd a helyi buddhista barlangtemplom megtekintése. Utazás Kuala Kangsar királyi városába, ahol látogatás az Ubudiah mecsetnél és az Iskandariah palotánál. A világ egyik leghosszabb hídján átkelve megérkezés a ,,Kelet gyöngyeként" (Pearl of the Orient) ismert Penangba. A sziget a Maláj-félsziget észak-nyugati részén található. A szárazföldtől a Malaka-szoros választja el, és az UNESCO Világörökség része. A sziget szerecsendió- és szegfűszegültetvényei, kiváló strandjai és egzotikus tájai miatt az egyik legkedveltebb úti cél a régióban.

11. nap: Penang és George Town

Reggeli a szállodában, majd városnézés Penangban és George Townban: látogatás a sziget közepén található 830 méteres Penang Hillnél, majd a monumentális Kek Lok Si-nél, a tízezer buddha templománál. A templomegyüttesnél egy hatalmas bronzszobor is található. George Townban ismerkedés a sziget történelmével, majd a Cornwallis erőd bejárása. A komplexum Malajzia legnagyobb és legjobban megőrzött erődje, több mint kétszáz éves színes történelemmel. Az erődöt Sir Francis Light, a Brit Kelet-indiai Társaság egyik kapitánya emeltette, hogy megvédje a szigetet a kalózoktól, a többi gyarmatosító hatalomtól és a szultán seregeitől. Az eredeti építmény csupán pálmatörzsekből állt, nevét Bengál akkori kormányzójáról kapta. Mai is látható, kőből épült, csillag formájú változata csak néhány évvel később készült el. Később a Wat Chayamangkalaram templom megtekintése, ahol a monumentális Fekvő Buddha szobor található. A Jalan Mesjid Kapitan Keling városrész - ,,a harmónia utcája" arról híres, hogy számos vallás: az anglikán Szent György-templom, a kínai Isteni Könyörület temploma, a hindu Sri Mariamman templom és a Kapitan Keling mecset épült erre a helyre.

12. nap: Penang - Langkawi

Reggeli után transzfer Penang kikötőjébe, majd utazás komppal Langkawira. A szállodai szobák elfoglalás után pihenés és szabadprogram. Langkawi a thai határ közelében fekvő sziget, Malajzia egyik legkeresettebb nyaralóhelye. Viszonylag gyéren lakott és sok az érintetlen erdő.

13-15. nap: Langkawi

Tengerparti pihenés Langkawin reggelis ellátással.

16. nap: Langkawi - Kuala Lumpur - Budapest

Reggeli után kijelentkezés a szállodából, majd transzfer a repülőtérre. Utazás helyi járattal Kuala Lumpurba, majd indulás nemzetközi repülőjárattal Budapestre az esti órákban.

17. nap: Budapest

Megérkezés Budapestre a reggeli órákban.

Minimum létszám: 12 fő

Szállás:

14 éjszakai szállás helyi besorolás szerinti négycsillagos és négycsillagos superior szállodák kétágyas szobáiban

Ellátás:

2 alkalommal ebéd, 2 alkalommal vacsora

x NAGY KÖRUTAZÁS MALÁJZIÁBAN ÉS SZINGAPÚRBAN ****

Az ár tartalmazza:


 • utazás repülőgéppel Budapest - Szingapúr és Langkawi - Kuala Lumpur - Budapest útvonalon, turista osztályon, 1 db feladott poggyásszal, az utazás alatt légkondicionált autóbusszal
   

 • 14 éjszakai szállás helyi besorolás szerinti négycsillagos ésnégycsillagos superior szállodák kétágyas szobáiban
   

 • a programleírás szerinti ellátás (14 alkalommal reggeli, 2 alkalommal ebéd és 2 alkalommal vacsora)
   

 • a leírás szerinti programok belépőkkel

 • helyszíni idegenforgalmi adók

 • magyar idegenvezető

Az ár nem tartalmazza:


 • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás
   

 • útlemondási biztosítás

NAGY KÖRUTAZÁS MALÁJZIÁBAN ÉS SZINGAPÚRBAN **** utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Lefoglalom
5
5

Az ár tartalmazza:


  \n
 • utazás repülőgéppel Budapest - Szingapúr és Langkawi - Kuala Lumpur - Budapest útvonalon, turista osztályon, 1 db feladott poggyásszal, az utazás alatt légkondicionált autóbusszal
  \n 

 • \n
 • 14 éjszakai szállás helyi besorolás szerinti négycsillagos ésnégycsillagos superior szállodák kétágyas szobáiban
  \n 

 • \n
 • a programleírás szerinti ellátás (14 alkalommal reggeli, 2 alkalommal ebéd és 2 alkalommal vacsora)
  \n 

 • \n
 • a leírás szerinti programok belépőkkel

 • \n
 • helyszíni idegenforgalmi adók

 • \n
 • magyar idegenvezető

 • \n

\n

Az ár nem tartalmazza:


  \n
 • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás
  \n 

 • \n
 • útlemondási biztosítás

 • \n


leírásánál jelzett szolgáltatások
leírásánál jelzett szolgáltatások

Felárak*:
 1. illeték 0 Ft fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Utazás azonosítója: 160518

Infóvonal

+3670 123 456

Nyitva tartás

H-P:9:00-17:00
SZo-VZÁRVA

A Teszt Travel munkatársai több mint 30 év utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók álmait!

Teszt iroda, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 2, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 3, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 4, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 5, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 6, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 7, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 8, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Fő partnereink:
Válogatott utazások

A www.afrikaiutazas.hu weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre sem Utazást közvetítő szerződés, sem Utazási szerződés. Az Utazást közvetítő szerződés vagy az Utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási részvételi díj előlegének, vagy indulás előtt 35 napon belül a teljes összegnek a megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Flair Travel Kft. illetve az utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján. A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Flair Travel Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében. Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Powered by Mediaorigo MediaOrigo | Tourism CRM: Travelium Software Travelium Software
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Küldés e-mailben
NAGY KÖRUTAZÁS MALÁJZIÁBAN ÉS SZINGAPÚRBAN ****

NAGY KÖRUTAZÁS MALÁJZIÁBAN ÉS SZINGAPÚRBAN ****

Malajzia, Langkawi, Langkawi

Útazonosító: 160518

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Kötetlen ajánlatkérés
NAGY KÖRUTAZÁS MALÁJZIÁBAN ÉS SZINGAPÚRBAN ****

NAGY KÖRUTAZÁS MALÁJZIÁBAN ÉS SZINGAPÚRBAN ****

Malajzia, Langkawi, Langkawi

Útazonosító: 160518

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!