Válogass a legszebb utazások közül!

Nagy Kanadai Körutazás

Tartson velünk a Nagy Kanadai Körutazás utazásra! A kiutazás repülővel történik, reggelis ellátással. Az utazás időtartama 14 nap / 12 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 1.379.800 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Körutazás
Kiutazás:Repülő
Ellátás:reggeli
Turnusok: 14 nap / 12 éjszaka
Legjobb ár: 1.379.800 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2022.07.25 - 08.07

Nagy Kanadai Körutazás leírás

Kívánságlistára teszem

Utazás

Menetrend szerinti repülőjáratokkal a Budapest – Montreal, a Toronto – Calgary és a Vancouver – Budapest útvonalon, a helyszínen légkondicionált autóbusszal.

Szállás

12 éjszaka középkategóriájú szállodákban, kétágyas, fürdőszobás szobákban.

Ellátás

12 reggeli / fakultatív félpanzió.

 

1. nap: Montreal
Elutazás Budapestről egy nyugat-európai átszállással Montrealba, Kanada második legnagyobb városába. Érkezés (helyi idő szerint) a kora esti órákban, transzfer a városközponti szállodába (1 éj).

2. nap: Montreal
Városnézés Montrealban, mely Párizs után a világ második legnagyobb francia nyelvű városa: óváros a pompás Notre-Dame bazilikával; a belváros modern felhőkarcolói; az Olimpiai negyed a híres ferde toronnyal; a Mont Royal hegy; a Szt. József templom, mely a XX. században épült és a világ egyik legnagyobb temploma lett stb.
A közös programok után szabadidő az óvárosban, illetve lehetőség a különleges földalatti város felfedezésére (közel 2000 üzlet, 30 km-es folyosórendszer).
Késő délután utazás a Szt. Lőrinc-folyó mentén Québecbe, szállás a városban (1 éj).

3. nap: Québec, Ottawa
Québec a francia kultúra bölcsője Amerikában. Több mint 400 évvel ezelőtt alapították, sokak szerint Észak-Amerika leginkább történelmi hangulatú városa. A városnézés során sétálunk az alsóváros bűbájos utcácskáin és a falakkal körülvett felsővárosban is. Ez utóbbihoz tartozik a város jelképévé lett hatalmas Frontenac kastélyhotel, valamint a Szt. Lőrinc-folyó feletti teraszra épült Dufferin-panorámasétány.
Délután utazás Ottawába. Megérkezés után ismerkedés a kanadai fővárossal, majd a szállodai szobák elfoglalása (1 éj).

4. nap: Ottawa, „1000 sziget” hajótúra a Szt. Lőrinc-folyón
Folytatjuk az ismerkedést Ottawával. A sok szép épület közül kiemelkedik a Kanadai Parlament háromrészes, nagyszerű neogótikus épületegyüttese az Ottawa folyó partján. Késő délelőttől szabadidő, ezalatt az érdeklődőknek lehetőségük lesz a Kanadai Történelem Múzeumának megtekintésére. A szupermodern múzeum remek áttekintést ad a különböző indián törzsek néprajzáról, valamint a fehérek megérkezése óta eltelt időszak történelméről.
A kora délutáni órákban búcsú Ottawától, utazás a Szt. Lőrinc-folyóhoz. Ahol a folyó kilép a hatalmas Ontario-tóból, több mint 1000 kisebb-nagyobb sziget található. A szigetek jó része magántulajdonban van, nyaralóházakkal, pazar villákkal. A leglátványosabb közülük a Boldt várkastély, mely a romantikus német várak mintájára épült. Egyórás panoráma hajókirándulás a szigetek között, majd a szállodai szobák elfoglalása Kingstonban (1 éj).

5. nap: Kingston, Toronto
Ismerkedés Kingstonnal, az ország egyik legrégebbi városával, mely egy időben Kanada fővárosa volt. Az Ontario-tó partján emelkedő Fort Henry a legnagyobb erődítmény Kanadában, része az UNESCO világörökségnek (fotószünet).
Késő délelőtt továbbutazás az Ontario-tó északi partja mentén Torontóba. A megérkezés után lehetőség a világ nagy múzeumai közé tartozó ROM (Royal Ontario Museum) megtekintésére. A kiválóan összeállított kiállítások közül a legérdekesebbek a dinoszaurusz galéria, valamint az egyiptomi és a kínai gyűjtemény. Ezt követően autóbuszos városnézés (fotószünetekkel) Kanada legnagyobb, s talán legmodernebb városában (Yonge Street – a világ leghosszabb utcája, a régi és az új városháza, Ontario tartomány parlamentje, a belváros felhőkarcolói, Sky Dome, kikötő stb.). Szállás Toronto környékén (2 éj).

6. nap: Toronto, Niagara
Délelőtt a torontói program fénypontjaként felmegyünk a modern világ egyik csodájának tartott CN-toronyba (a XX. század végéig a világ legmagasabb építménye volt).
Ezt követően kirándulás a Niagara-vízeséshez. Séta a vízesések kanadai oldalán, majd a klasszikus hajókirándulás következik, melynek végcélja a félelmetes robajjal lezúduló Patkó-vízesés.

7. nap: Sziklás-hegység, Banff
Elutazás repülőgéppel a kanadai vadnyugat fővárosába, a prérin fekvő Calgaryba, ahonnan tiszta időben már jól látszanak a Sziklás-hegység láncai. A Kanadai Sziklás-hegység a körutazás csúcspontja, a világ egyik legszebb magashegysége, az érintetlen természet hazája kristálytiszta vizű tavakkal, vadregényes szurdokokkal, zúgó vízesésekkel, óriási gleccsermezőkkel, sötétzöld fenyvesekkel és hófödte csúcsokkal.
A Bow folyó völgyében haladva érkezünk meg a Banff Nemzeti Parkba, majd Banff városába. Ez az alpesi hangulatú városka a Kanadai Sziklás-hegység legjelentősebb üdülőhelye. Ismerkedés a várossal, majd felvonóval felmegyünk a közeli Sulphur hegycsúcsra, ahonnan lebilincselő panoráma nyílik a Nemzeti Park hegyvilágára. Szállás Canmore-ban (2 éj).

8. nap: Banff és Yoho Nemzeti Parkok (Johnston-kanyon, Louise-tó, Moraine-tó, Emerald-tó stb.)
Egész napos barangolás a Sziklás-hegység 2 nemzeti parkjában. Először séta a Banff környéki Johnston-kanyon alsó vízeséséig, majd két vadregényes tó megtekintése következik. A Louise-tó és a Moraine-tó sokak szerint a világ legszebb tavai.
Megjegyzés: A Moraine-tó meglátogatása forgalomtól függ, mivel az odavezető út járműforgalmának jelentős megnövekedése és a korlátozott számú parkolóhely miatt elképzelhető, hogy több órás várakozási idő alakulhat ki ezen az útszakaszon, illetve a hatóságok le is zárhatják azt. Ettől függetlenül igyekszünk majd úgy szervezni ennek a napnak a programját, hogy minél nagyobb esély legyen a tó megtekintésére.
Délután a Nagy Vízválasztón keresztül átruccanás a Yoho Nemzeti Parkba. A kirándulás végcélja a gyönyörű színekben pompázó Emerald-tó (Smaragd-tó), útközben fotószünet a Spirális alagutaknál és a Természetes hídnál.

9. nap: Icefields Parkway (Jégmezők panorámaútja)
Az Icefields Parkway a világ egyik legszebb panorámaútja, Lake Louise és Jasper települések között húzódik 230 km hosszan. Az utazás során számtalan fotószünetet tartunk panorámapontoknál, gleccsereknél, gyönyörű tavaknál, vízeséseknél. Pihenő a Columbia-jégmező látogatói központjánál (kilátóhely, kiállítás, étterem, szuvenírboltok stb.).
Fakultatív program: gleccserséta
A látogatói központtól autóbusszal megyünk a közeli Athabasca-gleccser széléig, ahol átszállunk a hatalmas kerekű ún. hóbuszokba. Különleges élmény az utazás, majd az azt követő séta a gleccser jegén.
A fakultatív program ára: 19.600 Ft (garantált indulás).
Továbbutazás a Jégmezők panorámaútjának mentén, szállás Jasperben (1 éj).

10. nap: Jasper Nemzeti Park, Maligne-tó, Maligne-kanyon, Mount Robson
Délelőtt másfél órás hajókirándulás a festői szépségű, hatalmas hegyekkel körülvett, kristálytiszta vizű Maligne-tavon. Ezt követően séta a látványos Maligne-kanyonban, majd pihenő a Mount Robson látogatói központnál, ahonnan kiválóan látszik a 3954 méter magas Robson-hegy, a Kanadai Sziklás-hegység legmagasabb csúcsa.
Ezután elbúcsúzunk a Sziklás-hegységtől, de továbbra is szép hegyvidéki tájakon utazunk a Csendes-óceán irányába. Szállás Kamloopsban (1 éj).

11. nap: Brit Columbia, Bridal Veil Falls, Vancouver
Továbbutazás Brit Columbia tartomány változatos tájain át Vancouverbe, Kanada harmadik legnagyobb városába. Útközben könnyű túrázási lehetőség a Menyasszonyfátyol-vízeséshez (Bridal Veil Falls).
Délután városnézés a nyugati part gyönyörű fekvésű metropoliszában, a világ egyik legkozmopolitább városában: a belváros felhőkarcolói és modern épületei, a régi Vancouvert idéző Gastown a híres gőzórával, a Kínai negyed, a 400 hektáros Stanley park stb. Szállás Vancouver belvárosában (2 éj).

12. nap: Vancouver-sziget (Butchart-kertek, Victoria)
Vancouver városát a hatalmas Vancouver-sziget zárja el a nyílt óceántól. Kora délelőtt kompátkelés, majd látogatás egy meseszép virágoskertben (Butchart Gardens), mely világhírnevét jórészt a csendes-óceáni partvidék kellemes éghajlatának köszönheti. Délután ismerkedés Brit Columbia tartomány fővárosával, Victoriával, mely egész évben tele van virágokkal. Lehetőség az egészen különleges Miniature World (makett világ) múzeum megtekintésére, majd visszautazás Vancouverbe. Szerencsés esetben a kompról gyilkos bálnákat is láthatunk.

13. nap: Vancouver
Délelőtt a monumentális Lions Gate hídon keresztül átruccanunk Vancouver egyik fő nevezetességéhez, a Capilano függőhídhoz. A 70 méter mély szurdokot átívelő 137 méter hosszú függőhíd mellett több más – ugyanazon belépővel látogatható – turisztikai attrakciót is létrehoztak (sétaút az esőerdő fáinak tetején, totemoszlopok gyűjteménye stb.).
A látogatást követően rövid szabadidő, majd transzfer a repülőtérre, elutazás egy nyugat-európai átszállással Budapestre.

14. nap:
Érkezés Budapestre a délutáni órákban.

x Nagy Kanadai Körutazás

Időpontok - Teljes részvételi díjak
2022. júl. 4-17.  1.220.000 Ft + 129.800 Ft (reptéri ill.) = 1.349.800 Ft  
2022. júl. 25 - aug. 7.  1.249.000 Ft + 130.800 Ft (reptéri ill.) = 1.379.800 Ft  
 

A teljes részvételi díj tartalmazza a repülőjegyeket (beleértve a belső járatot is) a 23 kg-os feladható poggyásszal, a reptéri illetéket, a helyi autóbuszt, a kompátkelést a Vancouver-szigetre, a 12 éjszakai szállást, a 12 reggelit, az útlemondási biztosítást, a felsorolt programokat, az irodánk idegenvezetőjét Budapesttől Budapestig, a helyi idegenvezetéseket, a belépést a nemzeti parkokba valamint a következő belépődíjakat: Notre-Dame bazilika Montrealban, „1000 sziget” hajótúra, CN-torony, hajókirándulás a Niagaránál, felvonó a Banff melletti Sulphur hegycsúcsra, hajózás a Maligne-tavon, Butchart-kertek, Capilano függőhíd. További fakultatív lehetőségek ide kattintva. 

A helyszínen borravalót illik adni a gépkocsivezetőknek és a helyi idegenvezetőknek. Utasonként összesen kb. 35-40 kanadai dollárra kell számítani. 

Félpanziós felár: 149.000 Ft (10 vacsora és 1 ebéd – napi egy főétkezés a 2. naptól a 12. napig. A 6. napon az ebéd a Niagaránál egy panoráma-étteremben lesz.) 

Egyágyas felár: 449.000 Ft 

3. fő kedvezménye: 389.100 Ft
Megjegyzés: A kanadai szállodákban nincs három különálló ággyal rendelkező háromágyas szoba. Három fő számára egy két darab franciaággyal felszerelt szobát tudnak biztosítani.

Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 470 Ft/nap 

A szabad helyekről munkatársaink adnak tájékoztatást! Kérje ajánlatunkat!

Nagy Kanadai Körutazás utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Lefoglalom
5
5

Utazás azonosítója: 51819

Infóvonal

+3670 123 456

Nyitva tartás

H-P:9:00-17:00
SZo-VZÁRVA

A Teszt Travel munkatársai több mint 30 év utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók álmait!

Teszt iroda, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 2, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 3, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 4, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 5, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 6, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 7, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 8, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Fő partnereink:
Válogatott utazások

A www.afrikaiutazas.hu weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre sem Utazást közvetítő szerződés, sem Utazási szerződés. Az Utazást közvetítő szerződés vagy az Utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási részvételi díj előlegének, vagy indulás előtt 35 napon belül a teljes összegnek a megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Flair Travel Kft. illetve az utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján. A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Flair Travel Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében. Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Powered by Mediaorigo MediaOrigo | Tourism CRM: Travelium Software Travelium Software
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Küldés e-mailben
Nagy Kanadai Körutazás

Nagy Kanadai Körutazás

Kanada, Körutazás Kanadában

Útazonosító: 51819

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Kötetlen ajánlatkérés
Nagy Kanadai Körutazás

Nagy Kanadai Körutazás

Kanada, Körutazás Kanadában

Útazonosító: 51819

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!