Válogass a legszebb utazások közül!

Momiji: őszi nagykörút Shikoku érintésével

Tartson velünk a Momiji: őszi nagykörút Shikoku érintésével utazásra! A kiutazás repülővel történik, reggelis ellátással. Az utazás időtartama 14 nap / 11 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 889.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Körutazás, Városlátogatás
Kiutazás:Repülő
Ellátás:reggeli
Turnusok: 14 nap / 11 éjszaka
Legjobb ár: 889.000 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2019.11.03 - 11.16

Momiji: őszi nagykörút Shikoku érintésével leírás

Kívánságlistára teszem


Útvonal: Oszaka – Kiotó – Oszaka – Nara – Uji – Okayama – Matsuyama – Imabari – Shimanami Kaido –  Hiroshima – Fuji-hegy – Tokió

Fedezze fel az ősz színeiben pompázó Japánt és kalandozza be a szigetország vidéki tájait a közel kéthetes nagykörutunk során. A japán kultúrában évszázadok óta különös, visszatérő vitatéma, hogy vajon a szilva – és cseresznyevirágos, üde tavaszi táj, vagy a télre készülő, vörös és sárga színekben pompázó falevelekkel tarkított párás, őszi hegyoldalak a szebbek. A számos versben, irodalmi műben felbukkanó japán juharfa levelek ősszel pompázatos sárga vagy vörös színűre változnak, melyet japánul “momiji”-nek neveznek. Az enyhe, őszi idő tökéletes alkalmat kínál, hogy a nagyvárosok mellett a vidéki Japánt is felfedezzük, megcsodáljuk az erdők és a kertek színkavalkádját, illetve kicsit letérjünk a megszokott ösvényekről és megértsük miért is foglal el olyan különleges helyet a japán emberek szívében ez a csodálatos időszak.Program:

1 . Nap - november 3.

Elutazás Budapestről az Emirates légitársaság menetrend szerinti járatain dubai átszállással, magyar nyelvű idegenvezető kíséretében.

2 . Nap - november 4.

A késő délutáni órákban érkezés az oszakai nemzetközi repülőtérre. Privát busszal utazunk tovább Kiotóba, ahol elfoglaljuk a szobákat. Szállás Kiotóban.

3 . Nap - november 5.

Reggeli után megkezdjük buszos városnézésünket Kiotóban. Első napunk során a festői szépségű hegyekre épült, régi császári fővárosban felkeressük a Tükör tó partján álló Kinkakuji-t (Aranytemplomot), megszólaltatjuk lépteinkkel a Nijo kastély híres fülemüle hangját utánzó padlóját, barangolunk egyet Arashiyama-ban és a Sagano bambuszligetben. Majd egy újabb hegyoldalt meghódítva, felkapaszkodunk a város fölé magasodó Kiyomizudera-hoz, a Tiszta víz templomához, ahol a fából mesterien ácsolt csarnokokon áthaladva, a teraszokra kijutva páratlan panoráma tárul a szemünk elé. A nap végén transzfer a szállodába, szállás Kiotóban.

4 . Nap - november 6.

Reggeli után elhagyjuk a szállodát, a délelőtt folyamán még folytatjuk buszos városnézésünket Kiotóban. Látogatást teszünk a Sanjusangen-do templom 1001 Kannon Buddhájánál, majd a Fushimi Inari Taisha Shinto szentély vörös torii kapuinál. Ezt követően megpihenünk egy teaházban, ahol egy teaszertartáson veszünk részt, majd busszal utazunk tovább Oszaka városába. Délután felkeressük az Oszaka várkastélyt, a sógunátus ikonikus fellegvárát, majd a napunkat egy modern kilátóban zárjuk, az Umeda Sky Building-ben. A nap végén transzfer a szállodába. Szállás Oszakában.

5 . Nap - november 7.

Reggeli után Narába, Japán egykori fővárosába indulunk – a város számos világörökségi műemléke magabiztosan hirdeti, hogy a hagyományos japán kultúra második leggazdagabb kincsestárában járunk. A Nara Parkon átsétálva, találkozhatunk a park lakóival, a mintegy 1200 szabadon kószáló őz egyedei valamelyikével, és kedveskedhetünk nekik az itt vásárolható “őz keksszel” (shika senbei). Az ő kíséretükkel érkezünk el a Nagy Buddha csarnokához, a Tōdai-ji templomhoz. Később, az ősi kő- és bronz lámpásairól híres Kasuga-taisha szentélyhez is ellátogatunk, majd Uji városának a legnagyobb látványosságát, a Byodo-in templomot tekintjük meg. Visszatérvén Oszakába, vacsoránkat egy helyi étteremben költjük el, ahol a térség kedvelt fogásaival várnak bennünket. Szállás Oszakában.

6 . Nap - november 8.

Reggeli után tömegközlekedéssel jutunk ki az oszakai állomásra, ahonnan a 250 km/ órás sebességgel száguldó, híres japán szuperexpresszel, a shinkansen-nel száguldunk Okayama felé. Rövid megállónk alkalmával megtekintjük Japán három legszebb kertjének egyikét, a Korakuent. Innen vonattal utazunk tovább Shikoku szigetére, mely az ország főszigeteinek legkisebbike, és emellett a nemzetközi turisták által kevésbé látogatott része. Késő délutánra érkezünk meg a festői Matsuyama városába. Transzfer a szállodába privát busszal, majd a szobák elfoglalása. Szállás Matsuyamában.

7 . Nap - november 9.

A szállodai reggeli után egész napos buszos városnézésen veszünk részt; elsőként a város középkori kastélyát látogatjuk meg. A Matsuyama Kastély arról is híres, hogy a Japánban eredeti formájában és szerkezetében megmaradt 12 kastély egyike. Innen, a belvárosban tett séta során felkeresünk egy hagyományos bevásárló árkádot, majd következő állomásunk a Dogo városrész, ami nem másnak ad otthont, mint Japán egyik legöregebb forrásvizes fürdőjének, a Dogo Onsennek. A program során idegenvezetőnk segítségével betekintést nyerhetünk az onszenfürdő működésébe, sőt, aki gondolja, itt maradhat és ki is próbálhatja a fürdő szolgáltatásait. Szállás Matsuyamában.

8 . Nap - november 10.

Reggeli után kijelentkezünk a szállodából, majd autóbusszal indulunk Hiroshima városa felé. Útközben ebédszünetünket Imabariban töltjük, és hogy kinyújtóztathassuk végtagjainkat, egy törölköző múzeumot, az Imabari Ichihirot is meglátogatunk. Hiszen hol máshol találkozhatnánk ilyen különleges kiállítással, ha nem Japánban? Innen, vissza Japán legnagyobb szigete, Honshu felé a Shimanami Kaidon kelünk át, amely a Seto-beltenger számtalan kicsiny szigetét egy összefüggő híd-, és úthálózattal köti össze. Hogy tovább fokozzuk a látványosságok sorát, megállunk a 308 méter magasan fekvő Kirosan kilátónál is, mely az Oshima-szigeten található. Busszal folytatjuk az utat Hiroshimáig, ahol bejelentkezünk következő szállásunkra. Szállás Hiroshimában.

9 . Nap - november 11.

Mai napunk gyalogos városnézéssel kezdjük, a világtörténelem első atomtámadásának egykori helyszínén. A tragikus események szinte megelevenednek az Atombomba Emlékpark bejárásával, a Hiroshima Dóm és az Atombomba Múzeum megtekintésével. Délután átkompozunk a közeli Miyajima szigetére, amelyet Szentély-szigetnek is neveznek. A híres Itsukushima-szentély hatalmas shinto kapuja a dagály idején magasztosan emelkedik ki a tengerből, így méltán emlegetik Japán három legszebb helyének egyikeként. Szállás Hiroshimában.

10 . Nap - november 12.

Reggeli a szállodában, majd kijelentkezés. Egy időre búcsút intünk a vidéki Japánnak, és szuperexpressz vonattal utazunk a fővárosba, Tokióba. A délutáni érkezést követően tömegközlekedéssel jutunk el a szállodánkba, így rögtön alkalmunk nyílik belekóstolni a város folyamatos pezsgésébe. Késő délután és este szabadprogram. Szállás Tokióban.

11 . Nap - november 13.

A reggelit követően délelőtt busszal elindulunk felfedezni a főváros különféle arcait. Utunk során felkeressük Asakusa negyedben, a Kannon istenségnek szentelt Sensoji templomot, amely Tokió legfontosabb buddhista temploma. Ezután kedvünkre válogathatunk a Nakamise bevásárló utca végtelen kínálatából. Buszunkkal elhaladunk a Császári Palota mellett, majd Shibuya negyed forgatagában átkelünk a világ legforgalmasabb útkereszteződésén. Utunkat délután tömegközlekedéssel folytatjuk: felkeressük a nagyvárosi forgatag közepén, egy csendes parkban meghúzódó Meiji-szentélyt, végül pedig a Shinjuku negyed felhőkarcolói között emelkedő Tokiói Közigazgatási Torony 45-ik emeletén lévő kilátóból megcsodáljuk Tokió lenyűgöző panorámáját. Szállásunkhoz tömegközlekedéssel jutunk vissza. Szállás Tokióban.

12 . Nap - november 14.

A napot Japán legszentebb hegyének, a Fujinak szenteljük. Egész napos kirándulás keretében fedezhetjük fel az azt övező nemzeti parkot, miközben a szigetország számtalan természeti szépségével ismerkedhetünk meg. Elsőként az Odawara kastélyt tekintjük meg, majd a nemzeti parkba érve lepillantunk a festői tájra a kábeles felvonóból. Délután a Kawaguchi tónál lévő Chureito Pagodához látogatunk el, majd busszal utazunk vissza a fővárosba. Szállás Tokióban.

13 . Nap - november 15.

Reggeli után némi szabadprogram és a szállodai kijelentkezést követően privát busszal folytatjuk a városnézést, mielőtt hazaindulnánk a tokiói nemzetközi repülőtérről. Lehetőségünk lesz a Ginza negyed üzleteiben vásárolgatni, majd a Tokyo Tower kilátójából még egyszer körbetekinthetünk a tokiói panorámán. A város egyik legmodernebb városrészén, Odaibán keresztül jutunk a Narita repülőtérre, ahonnan az esti órákban indul járatunk Dubai-on keresztül Budapestre. Hazaérkezés november 16-án a délelőtti órákban.

 

Magyar nyelvű idegenvezetés a fenti programok során áll rendelkezésre, a szabadidő egyéni eltöltéséhez idegenvezetőt nem tudunk biztosítani!

Szállás

 •     Kiotó: Hearton Hotel Kyoto
 •     Oszaka: Hearton Hotel Nishiumeda
 •     Matsuyama: ANA Crowne Plaza Hotel
 •     Hiroshima: Hotel New Hiroden
 •     Tokió: Sunshine City Prince Hotel

  A szállodák változtatásának jogát fenntartjuk!

  x Momiji: őszi nagykörút Shikoku érintésévelElőfoglalási kedvezménnyel
  2019. május 31-ig: 839.000 Ft /fő-től

   

  A részvételi díj tartalmazza:


  •     Repülőjegyet Budapest-Oszaka, Tokió-Budapest útvonalon
  •     11 éjszaka szállást 3 csillagos szállodában, kétágyas, standard szobákban
  •     Reggelit minden nap, egy vacsorát Oszakában
  •     Transzfereket
  •     Magyar nyelvű idegenvezetést a program teljes időtartama alatt
  •     Városnézést Oszakában, Kiotóban, Narában, Okayamában, Matsuyamában, Hiroshimában, Miyajimán, Tokióban és a Fuji hegynél
  •     Hét napos Japan Rail Pass vasúti bérletet
  •     Retúr repülőtéri transzfert
  •     A belépőket a programok során
   

  A részvételi díj nem tartalmazza:

  •     Repülőtéri illetékeket (160.000 Ft/fő)
  •     Sztornó biztosítást, amely a részvételi díj 2,5%-a
  •     Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítást
  •     A programban nem szereplő étkezéseket
  •     Egyágyas felárat (120.000 Ft, társítás kérhető!)


  A programváltozás jogát fenntartjuk!

  Momiji: őszi nagykörút Shikoku érintésével utazás foglalás

  1

  Válassza ki az indulási időpontot!

  A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

  Jelölések:
  Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
  2
  3
  3
  4
  Lefoglalom
  5
  5  Előfoglalási kedvezménnyel
  2019. május 31-ig: 839.000 Ft /fő-től

   

  A részvételi díj tartalmazza:


  •     Repülőjegyet Budapest-Oszaka, Tokió-Budapest útvonalon
  •     11 éjszaka szállást 3 csillagos szállodában, kétágyas, standard szobákban
  •     Reggelit minden nap, egy vacsorát Oszakában
  •     Transzfereket
  •     Magyar nyelvű idegenvezetést a program teljes időtartama alatt
  •     Városnézést Oszakában, Kiotóban, Narában, Okayamában, Matsuyamában, Hiroshimában, Miyajimán, Tokióban és a Fuji hegynél
  •     Hét napos Japan Rail Pass vasúti bérletet
  •     Retúr repülőtéri transzfert
  •     A belépőket a programok során
   

  A részvételi díj nem tartalmazza:

  •     Repülőtéri illetékeket (160.000 Ft/fő)
  •     Sztornó biztosítást, amely a részvételi díj 2,5%-a
  •     Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítást
  •     A programban nem szereplő étkezéseket
  •     Egyágyas felárat (120.000 Ft, társítás kérhető!)


  A programváltozás jogát fenntartjuk!

  Utazás repülőgéppel
  Transzfer
  Szállás
  Ellátás megadott szerint
  Idegenvezető
  Egyéb leírás szerint
  Repülőtéri illeték
  Utasbiztosítás
  Útlemondási biztosítás

  Felárak*:
  1. 1 ágyas felár 120.000 Ft fő
  2. Reptéri illeték 160.000 Ft fő
  3. Sztornó biztosítás 2,50 % fő  * A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
  Utazás azonosítója: 90678

  Infóvonal

  +3670 123 456

  Nyitva tartás

  H-P:9:00-17:00
  SZo-VZÁRVA

  A Teszt Travel munkatársai több mint 30 év utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók álmait!

  Teszt iroda, teszt utca
  NYITVA
  Nyitvatartás
  Hétfő:9:00 - 17:00
  Kedd:9:00 - 17:00
  Szerda:9:00 - 17:00
  Csütörtök:9:00 - 17:00
  Péntek:9:00 - 17:00
  Szombat:-
  Vasárnap: -

  1021 Budapest, Teszt utca 26.
  Irodaház

  +36 70 123 456

  +36 30 123 456

  Teszt iroda 2, teszt utca
  NYITVA
  Nyitvatartás
  Hétfő:9:00 - 17:00
  Kedd:9:00 - 17:00
  Szerda:9:00 - 17:00
  Csütörtök:9:00 - 17:00
  Péntek:9:00 - 17:00
  Szombat:-
  Vasárnap: -

  1021 Budapest, Teszt utca 26.
  Irodaház

  +36 70 123 456

  +36 30 123 456

  Teszt iroda 3, teszt utca
  NYITVA
  Nyitvatartás
  Hétfő:9:00 - 17:00
  Kedd:9:00 - 17:00
  Szerda:9:00 - 17:00
  Csütörtök:9:00 - 17:00
  Péntek:9:00 - 17:00
  Szombat:-
  Vasárnap: -

  1021 Budapest, Teszt utca 26.
  Irodaház

  +36 70 123 456

  +36 30 123 456

  Teszt iroda 4, teszt utca
  NYITVA
  Nyitvatartás
  Hétfő:9:00 - 17:00
  Kedd:9:00 - 17:00
  Szerda:9:00 - 17:00
  Csütörtök:9:00 - 17:00
  Péntek:9:00 - 17:00
  Szombat:-
  Vasárnap: -

  1021 Budapest, Teszt utca 26.
  Irodaház

  +36 70 123 456

  +36 30 123 456

  Teszt iroda 5, teszt utca
  NYITVA
  Nyitvatartás
  Hétfő:9:00 - 17:00
  Kedd:9:00 - 17:00
  Szerda:9:00 - 17:00
  Csütörtök:9:00 - 17:00
  Péntek:9:00 - 17:00
  Szombat:-
  Vasárnap: -

  1021 Budapest, Teszt utca 26.
  Irodaház

  +36 70 123 456

  +36 30 123 456

  Teszt iroda 6, teszt utca
  NYITVA
  Nyitvatartás
  Hétfő:9:00 - 17:00
  Kedd:9:00 - 17:00
  Szerda:9:00 - 17:00
  Csütörtök:9:00 - 17:00
  Péntek:9:00 - 17:00
  Szombat:-
  Vasárnap: -

  1021 Budapest, Teszt utca 26.
  Irodaház

  +36 70 123 456

  +36 30 123 456

  Teszt iroda 7, teszt utca
  NYITVA
  Nyitvatartás
  Hétfő:9:00 - 17:00
  Kedd:9:00 - 17:00
  Szerda:9:00 - 17:00
  Csütörtök:9:00 - 17:00
  Péntek:9:00 - 17:00
  Szombat:-
  Vasárnap: -

  1021 Budapest, Teszt utca 26.
  Irodaház

  +36 70 123 456

  +36 30 123 456

  Teszt iroda 8, teszt utca
  NYITVA
  Nyitvatartás
  Hétfő:9:00 - 17:00
  Kedd:9:00 - 17:00
  Szerda:9:00 - 17:00
  Csütörtök:9:00 - 17:00
  Péntek:9:00 - 17:00
  Szombat:-
  Vasárnap: -

  1021 Budapest, Teszt utca 26.
  Irodaház

  +36 70 123 456

  +36 30 123 456

  Fő partnereink:
  Válogatott utazások

  A www.afrikaiutazas.hu weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre sem Utazást közvetítő szerződés, sem Utazási szerződés. Az Utazást közvetítő szerződés vagy az Utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási részvételi díj előlegének, vagy indulás előtt 35 napon belül a teljes összegnek a megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Flair Travel Kft. illetve az utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján. A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Flair Travel Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében. Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

  Powered by Mediaorigo MediaOrigo | Tourism CRM: Travelium Software Travelium Software
  Hírlevél feliratkozás

  Hibás vagy hiányzó adat!

  Hibás vagy hiányzó adat!

  A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
  Küldés e-mailben
  Momiji: őszi nagykörút Shikoku érintésével

  Momiji: őszi nagykörút Shikoku érintésével

  Japán, Körutazás Japánban

  Útazonosító: 90678

  Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
  Kötetlen ajánlatkérés
  Momiji: őszi nagykörút Shikoku érintésével

  Momiji: őszi nagykörút Shikoku érintésével

  Japán, Körutazás Japánban

  Útazonosító: 90678

  Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!