Válogass a legszebb utazások közül!

MADEIRA - Az örök tavasz szigete 2022

Tartson velünk a MADEIRA - Az örök tavasz szigete 2022 utazásra! A kiutazás repülővel történik, reggelis ellátással. Az utazás időtartama 8 nap / 7 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 0 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Üdülés, Körutazás
Kiutazás:Repülő
Ellátás:reggeli
Turnusok: 8 nap / 7 éjszaka
Legjobb ár: 0 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2022.11.19 - 11.26

MADEIRA - Az örök tavasz szigete 2022 leírás

Kívánságlistára teszem
A Portugáliához tartozó sziget az Atlanti-óceánban található, Észak-Afrika partjaitól mintegy 500 kilométerre. A sziget vonzerejét elsősorban a meseszép tájak, az egzotikus növényzet, a rengeteg virág, a bájos falvak jelentik, és nem utolsósorban a szinte örökké tavaszias, kellemes éghajlat. A sok napsütés a sziget déli részén – ahol az általunk használt szálloda található – akkor is jellemző, ha a sziget középső vagy északi részén esetleg folyamatosan borult az idő.

Utazás

Menetrend szerinti repülőjáratokkal, Madeirán jó minőségű, korszerű autóbusszal.
„A” jelű csoportok: Székesfehérvárról és Budapestről kora reggel indulnak a bécsi repülőtérre az irodánk luxusautóbuszával. Bécsből az Austrian Airlines légitársaság közvetlen funchali járatával utaznak tovább, és a délutáni órákban érkeznek meg Madeirára. A 8. napon ezek a csoportok a délutáni órákban hagyják el Madeirát, majd közvetlen járattal az esti órákban érkeznek meg a bécsi repülőtérre, ahonnan az odaúthoz hasonlóan transzfert biztosítunk Budapestre (2,5 óra buszozás) és Székesfehérvárra.
„B” jelű csoportok: A novemberi csoportok a Lufthansa légitársaság kora reggeli járatával indulnak Budapestről, majd németországi átszállás után a kora délutáni órákban érkeznek Madeirára. Az utolsó napon a délutáni órákban hagyják el Madeirát, majd átszállás után Budapestre a késő esti órákban érkeznek.

Szállás

7 éjszaka egy 4 csillagos hotelben. A szálloda Funchal szállodanegyedében, a városközponttól kb. 2-2,5 km-re, az óceánparttól és a Lido fürdőkomplexumtól pedig kb. 300 méterre található. A városközpontba a szálloda buszával is be lehet jutni. A kétágyas, fürdőszobás, erkélyes szobákban műholdas tévé, telefon, légkondicionáló, minibár, bérelhető széf és hajszárító szolgálja a vendégek kényelmét. A szállodához egy fűtött belső és két külső úszómedence is tartozik, ezen kívül külön térítés ellenében a wellness-központ szolgáltatásait is igénybe vehetik. Bővebb információk a szállodáról: altolido.pt

Ellátás

Büféreggeli + 2 ebéd (a 3. és 6. napokon) / fakultatív büfévacsora az 5. és a 7. nap kivételével.


1. nap:
„A” jelű csoportok: Elutazás Székesfehérvárról és Budapestről az irodánk luxusautóbuszával a bécsi repülőtérre (Budapestről 2,5 óra buszozás). Onnan közvetlen járattal indulunk tovább Madeirára, transzfer a funchali szállodába (7 éj).
„B” jelű csoportok: Elutazás Budapestről Madeirára egyszeri átszállással, transzfer a funchali szállodába (7 éj).

2. nap: Funchal (botanikus kert, piac, óváros)
Délelőtt szabad program, pihenés. Délután ismerkedés Madeira meseszép fekvésű fővárosával, Funchallal (kb. 5 óra). Először a botanikus kertet nézzük meg: szubtrópusi és trópusi növények Afrikából, Ázsiából, Dél-Amerikából és Ausztráliából; kaktuszgyűjtemény; egzotikus madarak; pazar panoráma Funchalra. Ezután látogatás a városi piacon, ahol a Madeirán termesztett szubtrópusi gyümölcsök, zöldségek és virágok hihetetlen választékát kínálják. A délután hátralévő részében séta Funchal szépen karbantartott óvárosában (katedrális, Egyházi Művészetek Múzeuma, városháza, Jezsuita templom stb.).

3. nap: Kelet-Madeira (Terreiro da Luta, Pico do Arieiro, Ribeiro Frio, Santana, Portela-hágó, Machico, Ponta do Garajau)
Egész napos kirándulás (8-9 óra). A sziget belseje felé haladva első megállónk egy látványos kilátópont, Terreiro da Luta, ahol a „Béke Szüzének” szobra egy I. világháborús torpedótámadásnak állít emléket. Ezután jó idő esetén felkapaszkodunk Madeira második legmagasabb hegycsúcsára. A Pico do Arieiro 1818 méter magas, tiszta időben nagyszerű kilátás nyílik a környező sziklavilágra. A csúcsról lejőve pihenő Ribeiro Frióban, a pisztrángnevelő meglátogatása. Innen könnyű túrázási lehetőség egy levada mentén a Balcões-kilátópontra.
A sziget északi lejtőin leereszkedve ismerkedés Santana faluval és annak jellegzetes nádtetős házaival. Ebéd egy helyi étteremben.
Délután a Portela-hágón keresztül érkezünk meg Madeira legkeletibb pontjaira. Kilátópontok felkeresése után séta a sziget második legnagyobb városában, Machicóban. Visszaútban a szállodához megálló a Ponta do Garajau fok monumentális Krisztus szobránál, ahonnan lélegzetelállító panoráma nyílik Madeira déli partjaira.

4. nap: Monte, Pico dos Barcelos, Curral das Freiras
A délelőttöt a Funchal felett található Monte városkában töltjük. Funchal központjától kabinos felvonóval megyünk fel Montéba. Az utazás során megcsodálhatjuk Madeira fővárosának különböző negyedeit. Montéban közös látogatás a Monte Palace Trópusi Kertben (egzotikus fák a világ minden részéből; japán kert; apró tavacskák díszhalakkal; csempefestmények, melyek Portugália történelmét mesélik el; ásványkiállítás stb.). Ezután a montei Miasszonyunk templomot tekintjük meg, ahol lerójuk kegyeletünket az utolsó magyar király, IV. Károly sírjánál.
A Montéból Funchalba való lejutás ősi módja a toboggan nevű speciális szán, amit két jól megtermett férfi kormányoz a szán mellett futva, miközben az nagy sebességgel csúszik lefelé az aszfalton. Lehetőség a toboggan kipróbálására (ára: kb. 15 EUR, a helyszínen fizetendő). A montei program után borkóstoló a világhírű madeirai borokból.
Délután először a Barcelos kilátópontról gyönyörködünk Funchal és környékének panorámájában, majd kirándulás a sziget belsejébe. Sűrű eukaliptusz erdőn keresztül haladva érkezünk meg az 1000 méter magasan lévő Serrado-nyeregre, ahonnan kb. 15 perc gyaloglással érhető el a Serrado-kilátópont. Innen felejthetetlen panoráma nyílik Madeira hegyeire és a több száz méterrel alatta lévő majdnem kerek völgyben található Curral das Freiras falura. A faluba leereszkedve rövid séta és kóstoló a helyiek által készített Ginja likőrből.

5. nap: Porto Santo szigete
Szabad program, pihenés.
Fakultatív program: Egész napos kirándulás Porto Santo szigetére, ebéddel (kb. 14 óra). Transzfer a funchali kikötőbe, majd hajózás a Madeirától 43 km-re fekvő Porto Santo szigetére (kb. 2,5 óra). Porto Santo elsősorban a 8 km hosszú homokos strandjáról nevezetes. A megérkezés után utazás az egyik tengerparti szállodába, lehetőség átöltözésre és strandolásra – jó idő esetén. Ebéd a szállodában vagy egy helyi étteremben.
Délután utazás a sziget délnyugati csücskében található Calheta-kilátóponthoz, ahonnan tiszta időben Madeira is jól látható. Ezután a Vila Baleira városkában lévő Kolumbusz-ház megtekintése – kis múzeum. (Kolumbusz a sziget első kormányzójának lányát vette feleségül.) Továbbutazás a sziget egyik legmagasabb pontjára, a 437 méter magas Castelo-csúcson lévő kilátóhoz, majd a Portela-kilátópont következik. Késő délután visszahajózás Madeirára.
A fakultatív program ára: kb. 110 EUR – belépődíjjal és ebéddel együtt (irányár) / a helyszínen fizetendő.
Figyelem: Az érzékenyebb gyomrúaknak az óceán esetleges erősebb hullámzására gyógyszerrel ajánlatos felkészülni.

6. nap: Nyugat-Madeira (Câmara de Lobos, Cabo Girão, út a tenger felett, Porto Moniz, Paúl da Serra)
Egész napos kirándulás (kb. 9 óra). Kora délelőtt séta Câmara de Lobosban, egy festői halászfaluban (Winston Churchill kedvenc tartózkodási helye volt). A következő programunk a Cabo Girão. Ez a hatalmas sziklatömb 580 méterrel emelkedik a tenger fölé (lélegzetelállító panoráma). Továbbutazás Ribeira Brava érintésével a sziget északi partjára az Encumeada-hágón keresztül.
Érkezés egy gyönyörű panorámaúton Porto Monizba, Madeira északnyugati csücskébe. Ebéd, majd rövid szabadidő. Lehetőség az akvárium megtekintésére. Délután felkapaszkodunk az 1400 méteres magasságban lévő Paúl da Serra fennsíkra. Ez a kietlen, mocsaras vidék pont az ellentéte a buja növényzettel borított tengerpart közeli területeknek. Hamarosan ismét leereszkedünk a déli part közelébe, Ponta do Sol faluba, és banánültetvények mentén haladva érkezünk vissza Funchalba.

7. nap: Madeira Tematikus Park
Szabad program, pihenés.
Fakultatív program: Félnapos kirándulás. Először látogatást teszünk egy madeirai rumgyárba, ahol alkalom lesz megkóstolni a cukornádból készített rumot is. Ezt követően folytatjuk a kirándulást a Madeira Tematikus Parkba, mely röviden összefoglalja azt, amit Madeiráról tudni érdemes: Madeira felfedezése, jelene, hagyományok, kézművesek, a sziget legszebb tájai, Madeira jelképei stb. A park honlapja: parquetematicodamadeira.pt
A fakultatív program ára: 8.600 Ft – belépővel (garantált indulás).
Fakultatív program: Espetada-est
Vacsora egy tipikus helyi étteremben: madeirai paradicsom- vagy zöldségleves, espetada (nyárson grillezett marhahúsdarabok), vegyes köret, desszert, madeirai borok. Vacsora közben a helyi folklórcsoport bemutatóját élvezhetjük.
A fakultatív program ára: 10.700 Ft (garantált indulás).

8. nap:
„A” jelű csoportok: Elutazás közvetlen járattal Madeiráról a bécsi repülőtérre. Innen az irodánk luxusautóbuszával utazunk tovább, érkezés Budapestre (2,5 órás út) és Székesfehérvárra a késő esti órákban.
„B” jelű csoportok: Elutazás Madeiráról Budapestre egyszeri átszállással, érkezés a késő esti órákban.


Figyelem: A programok sorrendje a nyitvatartások függvényében felcserélődhet.

x MADEIRA - Az örök tavasz szigete 2022

Időpontok - Teljes részvételi díjak
2022. ápr. 28 - máj. 5. A 
 392.500 Ft + 57.000 Ft (reptéri ill.) = 449.500 Ft  
2022. jún. 23-30. A 
 412.000 Ft + 57.000 Ft (reptéri ill.) = 469.000 Ft  
2022. júl. 14-21. A 
 412.000 Ft + 57.000 Ft (reptéri ill.) = 469.000 Ft  
2022. júl. 28 - aug. 4. A 
 429.000 Ft + 57.000 Ft (reptéri ill.) = 486.000 Ft  
2022. aug. 18-25. A 
 429.000 Ft + 57.000 Ft (reptéri ill.) = 486.000 Ft  
2022. nov. 9-16. B 
 318.000 Ft + 73.000 Ft (reptéri ill.) = 391.000 Ft  
2022. nov. 19-26. B 
 316.000 Ft + 70.000 Ft (reptéri ill.) = 386.000 Ft  
 

A teljes részvételi díj tartalmazza a repülőjegyet a 23 kg-os feladható poggyásszal, a reptéri illetéket, a helyi autóbuszt, a 7 éjszakai szállást reggelivel, az „A” jelű csoportok esetében a transzfert a bécsi repülőtérre (és vissza), a 3. és 6. napi ebédet, az útlemondási biztosítást, a fenti programokat helyi idegenvezetővel, az irodánk idegenvezetőjét (elutazástól hazaérkezésig) és a következő belépődíjakat: Funchal Botanikus Kert, Egyházi Művészetek Múzeuma, kabinos felvonó Montéba, Monte Palace Trópusi Kert.

Félpanziós felár: 51.900 Ft (5 vacsora)

Egyágyas felár:     
  A     105.000 Ft (az ápr. 28-i, a jún. 23-i és a júl. 14-i csoportoknál)
          117.000 Ft (a júl. 28-i és az aug. 18-i csoportoknál)
  B      85.000 Ft (a novemberi csoportoknál)

3. ágy kedvezménye: 44.000 Ft

Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 470 Ft/nap 


A szabad helyekről munkatársaink adnak tájékoztatást! Kérje ajánlatunkat!

MADEIRA - Az örök tavasz szigete 2022 utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Lefoglalom
5
5

\n

Időpontok - Teljes részvételi díjak
2022. ápr. 28 - máj. 5. A 
 392.500 Ft + 57.000 Ft (reptéri ill.) = 449.500 Ft  
2022. jún. 23-30. A 
 412.000 Ft + 57.000 Ft (reptéri ill.) = 469.000 Ft  
2022. júl. 14-21. A 
 412.000 Ft + 57.000 Ft (reptéri ill.) = 469.000 Ft  
2022. júl. 28 - aug. 4. A 
 429.000 Ft + 57.000 Ft (reptéri ill.) = 486.000 Ft  
2022. aug. 18-25. A 
 429.000 Ft + 57.000 Ft (reptéri ill.) = 486.000 Ft  
2022. nov. 9-16. B 
 318.000 Ft + 73.000 Ft (reptéri ill.) = 391.000 Ft  
2022. nov. 19-26. B 
 316.000 Ft + 70.000 Ft (reptéri ill.) = 386.000 Ft  
 

\n

A teljes részvételi díj tartalmazza a repülőjegyet a 23 kg-os feladható poggyásszal, a reptéri illetéket, a helyi autóbuszt, a 7 éjszakai szállást reggelivel, az „A” jelű csoportok esetében a transzfert a bécsi repülőtérre (és vissza), a 3. és 6. napi ebédet, az útlemondási biztosítást, a fenti programokat helyi idegenvezetővel, az irodánk idegenvezetőjét (elutazástól hazaérkezésig) és a következő belépődíjakat: Funchal Botanikus Kert, Egyházi Művészetek Múzeuma, kabinos felvonó Montéba, Monte Palace Trópusi Kert.

\n

Félpanziós felár: 51.900 Ft (5 vacsora)

\n

Egyágyas felár:     
  A     105.000 Ft (az ápr. 28-i, a jún. 23-i és a júl. 14-i csoportoknál)
          117.000 Ft (a júl. 28-i és az aug. 18-i csoportoknál)
  B      85.000 Ft (a novemberi csoportoknál)

\n

3. ágy kedvezménye: 44.000 Ft

\n

Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 470 Ft/nap 

\n
\n

A szabad helyekről munkatársaink adnak tájékoztatást! Kérje ajánlatunkat!

\n

Utazás repülőgéppel
Repülőtéri illeték
Transzfer
Szállás
Ellátás megadott szerint
Útlemondási biztosítás
Idegenvezető
Belépők
Utasbiztosítás
Fakultatív programok

Felárak*:
  1. 1 ágyas felár 85.000 Ft fő (egy utas esetén)
  2. Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás 3.760 Ft fő
  3. Félpanzió 51.900 Ft fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Utazás azonosítója: 61032

Infóvonal

+3670 123 456

Nyitva tartás

H-P:9:00-17:00
SZo-VZÁRVA

A Teszt Travel munkatársai több mint 30 év utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók álmait!

Teszt iroda, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 2, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 3, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 4, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 5, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 6, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 7, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 8, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Fő partnereink:
Válogatott utazások

A www.afrikaiutazas.hu weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre sem Utazást közvetítő szerződés, sem Utazási szerződés. Az Utazást közvetítő szerződés vagy az Utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási részvételi díj előlegének, vagy indulás előtt 35 napon belül a teljes összegnek a megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Flair Travel Kft. illetve az utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján. A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Flair Travel Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében. Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Powered by Mediaorigo MediaOrigo | Tourism CRM: Travelium Software Travelium Software
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Küldés e-mailben
MADEIRA - Az örök tavasz szigete 2022

MADEIRA - Az örök tavasz szigete 2022

Portugália, Körutazás Portugáliában

Útazonosító: 61032

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Kötetlen ajánlatkérés
MADEIRA - Az örök tavasz szigete 2022

MADEIRA - Az örök tavasz szigete 2022

Portugália, Körutazás Portugáliában

Útazonosító: 61032

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!