Válogass a legszebb utazások közül!

Provence-tól az óceán partig! Languedoc és Aquitania titkai - autóbusszal 2021

Tartson velünk a Provence-tól az óceán partig! Languedoc és Aquitania titkai - autóbusszal 2021 utazásra! A kiutazás busszal történik, reggelis ellátással. Az utazás időtartama 10 nap / 9 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 264.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Körutazás, Városlátogatás
Kiutazás:Busz
Ellátás:reggeli
Turnusok: 10 nap / 9 éjszaka
Legjobb ár: 264.000 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2021.09.10 - 09.19

Provence-tól az óceán partig! Languedoc és Aquitania titkai - autóbusszal 2021 leírás

Kívánságlistára teszem

A program tervezett útvonala:


1. nap: Szeged – Budapest – Genova (1080 km)

Kora reggel indulunk Szeged­ről Budapesten át Szlovénia felé (Tornyiszentmiklós határátkelő), majd Olaszországon át többszöri pihenőkkel, étkezési lehetőséggel érkezünk Genova környékére az esti órákban, ahol elfoglaljuk szál­lásunkat.

2. nap: Nizza – Antibes – Aix-en-Provence (440 km)

Reggeli után az olasz Riviérán, a Genova-San Remo útvonalon uta­zunk tovább. Repülővel csatlakozó utasainkat Nizza repülőterén üdvözöljük, majd Antibes-ba érkezünk. Picasso több mesterművét is itt készítette, a sikátorok hangulata, piaca, kávéházi élete bennünket is megragad... A Fort Carré erőd kö­zelében Európa legnagyobb jacht­kikötője fogad bennünket, a város szívében pedig homokos szabad­strandon engedhetünk a hűs hullá­mok csábításának... Aix-en-Proven­ce Anjou királyaink őseinek városa, ma kecses és kifinomult: szíve, a Cours Mirabeau, platánokkal és tetszetős épületekkel szegélyezett boulevard. Az „öreg” Aix jó álla­potban maradt útvesztőiben mél­tóságteljes terek, elegáns kúriák, tekervényes utcácskák, szökőkutak váltakoznak. Estére Marseille kör­nyéki szálláshelyünkre érkezünk. 

3. nap: Avignon és Marseille. Hajóval IF vára (200 km)

Reggeli után irány Avignon! Meg­tekintjük katedrálisát, a pápai pa­lotát, sétálunk platánfás terein és hallgatjuk a kabócák „zenéjét”. A délutánt Marseille-ben töltjük: első állomásunk a Palais Longchamp épülete, ahol a Szépművészeti és Természettudományi Múzeum is található, majd a Parc Longchamp, mely Franciaország legszebb par­kjainak egyike - felsétálunk lép­csősorán, majd a belvárosba érke­zünk. A kikötőnél beszállunk egy városnéző kisvonatba (vonatjegy!), célunk a Notre Dame de la Garde templom. Innen, a város legma­gasabb pontjáról gyönyörű kilátás nyílik a kikötőre és a tengerre… Később „Panier” városrész szűk ut­cái, meredek lépcsői, már-már ros­kadozó, pasztellszínű házai között élvezzük a város ódon hangulatát. Fakultatív ajánlatunk: Hajóval felkeressük IF várát, melynek falai között Monte Cristo grófjának alakja elevenedik meg emlékeinkből. Vis­szatérünk Marseille környéki szál­láshelyünkre.

4. nap: Nimes, majd Pont du Gard-on át Carcassone-ig (320 km)

Franciaország Rómája: két lenyű­göző antik emléke a Maison Carré és az Aréna. A város címere is a régi időkre utal: a pálmafához kikötött krokodil az Egyiptomban szolgáló hajdani római légiókra emlékeztet. Következő állomásunk a Pont du Gard az I. század közepén épült, egy 50 km-es vízvezeték részeként. Naponta 20.000 köbméter vizet szállított, 49 m-es szintkülönbsé­gével ez volt a legmagasabb, ami a római időkben készült! Később Carcassone felé vesszük az irányt, mely kettős falrendszerének tornya­ival szinte bevehetetlen erőd volt. Páratlan hitelességgel helyreállított óvárosa ma a turistaipar kiszolgálá­sára szolgál, üzletekkel, boltokkal, éttermekkel. Itt mi is „elveszünk” egy kicsit. 

5. nap: Albi és Toulouse középkori óvárosai (370 km)

Albi felé haladva a Fekete-hegy szép pihenőhelyén fotószünetet tartunk. Albiban, a Tarn-folyó déli partján emelkedik az ország egyik legkülönösebb katedrálisa. Ellen­tétben a többi francia székesegy­házzal, teljes egészében téglából emelték, szinte minden négyzet­centiméterét festmények borítják. A szomszédban levő Toulouse-Laut­rec Múzeumot egyénileg látogat­hatjuk. A városközpontban közép­kori házakat fényképezhetünk, majd az Öreg Hídhoz érünk, ami az ország legrégebbi, forgalmi célokra használt hídja. Délután érkezünk a rózsaszín városba, Toulouse-ba, mely rózsaszín–vörös épületei után kapta nevét. Bazilikája Fran­ciaország legnagyobb és legtelje­sebb román kori temploma, kő és tégla kombinációja. A templom a Santiago de Compostelába vezető zarándokút fontos megállóhelye volt. Szállásunk Lourdes-ban vagy környékén lesz.

6. nap: A Pireneusok lábánál… Lourdes és Bayonne (260 km)

Lourdes egészen a XIX. század vé­géig csendes kisváros volt, majd csodás gyógyulásokat követően az egyház templomot és kápolnát emeltetett forrására, így világhírű zarándokhellyé vált. Ma a követke­ző programok közül választhatunk: Lourdes-ban töltjük a délelőttöt, vagy tovább utazva irány a Pireneu­sok! Itt a látványosságok látványos­sága a Cirque de Gavarnie, ahova gyalogszerrel érkezünk! Visszaté­rünk Lourdes-ba és Bayonne-ba in­dulunk. Bájos sétálóutcák, színes házak, butikok, borozók, teaházak, amatőr művészek galériái jellemzik, majd a „Petit Bayonne” baszk vá­rosrész romantikusan kopott házai várnak bennünket. Felfedezhetjük a francia csokoládékészítés bölcső­jét: kis csokimanufaktúrákból vásárolhatunk kerek csokoládét, szögletes csokoládét, hosszú cso­koládét, rövid csokoládét, gömbö­lyű csokoládét… Szállásunk Biarritz környékén lesz.

7. nap: Az óceán part: Biarritz és a Medoc borvidék. Bordeaux (220 km)

Biarritz a francia Baszkföld elegáns üdülővárosa. A XVIII. században fedezték fel a gyógyulást kereső zarándokok, manapság az európai hullámlovasok Mekkája. A fürdő­zők csíkos napernyők védelmében élvezik a napsütést és a hűs sze­let a homokos óceánparton. Mi is csatlakozhatunk hozzájuk. Később Bordeaux felé haladva a híres me­doc borvidék közelében utazunk, ahol kellőképpen kedvet kapunk egy „pohár vöröshöz”… Elfoglaljuk szálláshelyünket, majd a kora esti vacsorát követően ismerkedünk a várossal, ahol estefelé egycsapásra megelevenedik az élet a több száz borozó és teraszos étterem aszta­lainál. Fakultatív ajánlatunk: bor­kóstoló: a rubinvörös, rózsás illatú, fűszeresen kerek medoc vörösbor ízvilágával ismerkedünk, autentikus környezetben.

8. nap: Bordeaux – Perigord vidéke – Lyon (570 km)

A Massif Central vulkáni kúpjai mel­lett utazunk Lyon felé. Útközben egy festői kistelepülésen megpihenünk, egy nagyobb élelmiszerboltban ajándékokat vásárolunk. Lyonba a késő délutáni órákban érkezünk. Belvárosi sétánk során az Öreg-Lyon szűk utcái a Keresztelő Szt. János Katedrálishoz vezetnek. Fo­gaskerekűvel feljutunk az impozáns fourviere-i Miasszonyunk Baziliká­ba is, mely a város egyik szimbó­luma. Belépve teljes falfelületet bo­rító mozaikok látványa és fenséges üvegablakok élénk színei fogadnak. Megkapó innen a panoráma, alat­tunk a „Félsziget” – ahogy a lyoniak nevezik a területet. A Saint-Antoine rakpart minden délelőtt piaccá ala­kul, mely talán Európa leghíresebb élelmiszerpiaca: végig sétálni min­denképpen nagy élményt jelent! (Ide másnap, reggeli után még visszanézünk.) Szállásunk Lyonban lesz.

9. nap: Lyon – Genf – Montreaux – Chillon vízivára – Bern (420 km)

Reggelit követően továbbutazunk a „kálvinista Rómába”. Genf a Lac Lé­man partján épült, ott, ahol a Rhô­ne kilép a tóból. A parton a virágóra utal a virágos Genfre és a közép­korban Franciaországból menekült hugenotta órásokra. Itt találjuk a középkori Szent Péter Katedrálist, a kálvinista egyház templomát, ahol Kálvin János prédikátor székét őrzik. Genf repülőterén búcsút intünk a repülővel csatlakozó utastársaknak és folytatjuk az Utunkat a több ezer méteres hegyek lábánál fekvő Montreux tópartjára, melynek Bel­le Époque-kori szállodasora zenei rendezvények hangjaitól kel életre. Ezek között a legrangosabb a híres Jazz Fesztivál, a város júliusi attrakciója. A szomszédos Chillon középkori víziváránál pihenőt tartunk, ahol búcsút veszünk a frankofón világ­tól. Szállásunk Bern környékén lesz.

10. nap: Innsbruck – Salzburg – Hegyeshalom – Budapest – Szeged (1150 km)

Reggelit követően hazafelé indu­lunk az Innsbruck-Salzburg-Bécs útvonalon többszöri megállókkal, pihenőkkel. A késő esti órákban érkezünk Budapestre, majd uta­zunk tovább Szegedre. (Az oda- és visszaút nem azonos! A Budapest- Tornyiszentmiklós útvonalon csat­lakozó utasaink kérjük, ezt vegyék figyelembe.)

 

Csatlakozhat körutazásunkhoz repülővel is! Érkezés a 2. napon Nizza repülőterére, ahol csatlakozhat az autóbuszos csoporthoz. A 2-8. napon a leírás szerinti programon vesznek részt, ill. a szállás, ellátás erre az időre vonatkozik! Hazaúton a program 9. napján a repülővel csatlakozó utasainkat Genf repülőterén búcsúztatjuk, ahonnan menetrend szerint hazautazás Budapest/Liszt Ferenc repülőtérre.

x Provence-tól az óceán partig! Languedoc és Aquitania titkai - autóbusszal 2021

 

Árak és felárak (1 főre) 2021. VI.25., IX.10. 


Részvételi díj (autóbusszal): 264.000 Ft 
Részvételi díj (repülővel): 297.500
Repülőtéri illeték: kb. 45.000 Ft
1 ágyas felár (autóbusszal): 105.000 Ft
1 ágyas felár (repülővel): 78.000 Ft
9x vacsora felár (autóbusszal, VI.25.): 71.000 Ft
9x vacsora felár (autóbusszal, IX.10.): 67.500 Ft
7x vacsora felár (repülővel): 60.500 Ft


Utasbiztosítás (BBP, autóbusszal): 5.700 Ft
Utasbiztosítás (BBP, repülővel): 4.560 Ft
2021.01.01-től a megrendeléssel egyidőben igényelt BBP biztosítással az Ön kalkulált útlemondási biztosítása önrészmentessé válik. Részletek itt.


Utazás: autóbusszal
Elhelyezés: 9 éjszaka szálloda *** 2 ágyas tus/wc-s szobában
Ellátás: 9x reggeli


Fakultatív programok (20 főtől):
Hajókirándulás IF várához: 7.500 Ft
Medoc autentikus borkóstoló: 10.800 Ft


Belépők és jegyek tájékoztató árai: 60 EUR
Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 20 EUR

A belépők ára tájékoztató jelleggel került feltüntetésre, előzetes tájékoztató nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem járulékos költségeket is tartalmaznak (adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer, egyéb költségek, stb.


Minimális létszám: 35 fő

Az előzetesen meghírdetett részvételi díj a fenti minimális utaslétszám esetén érvényes. A részvételi díj nem tartalmazza a létszám felárat. 35 nappal az indulás előtt amennyiben az utaslétszám nem éri el a meghírdetett minimális létszámot, abban az esetben létszám felár fizetendő, melynek mértéke:

25-34 fő esetén: 18.000 Ft/fő (autóbusszal)

25-34 fő esetén: 19.500 Ft/fő (repülővel)

Ezen "létszám felár" az előzetesen meghírdetett minimális indulási létszám alatti csoportok esetében kerül csak érvényesítésre az indulást megelőző 35. napon. Természetesen amennyiben a csoport tényleges indulása az előzetesen meghírdetett miimális utaslétszám alapján valósul meg (időközben megrendelések érkeztek az adott utazásra) úgy a befizetett "létszám felár" az utas részére visszafizetésre kerül.
Ezen felár nem tartalmaz árrést, ezen felár megfizetésével nem célunk hasznot képezni irodánknak. Egyetlen célunk van csak, hogy a minimális létszámmal is meg tudjanak valósulni a Z(s)EPPELIN Programok, meg tudjanak valósulni a tervezett utazások és az élmények valóra váljanak!


Csatlakozási lehetőség: Szeged-Kecskemét-Budapest-Székesfehérvár-(Veszprém)-M7 autópálya útvonalon vagy Nizzában repülőgéppel. Transzfercsatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején! Repülős csatlakozáshoz repülőjegyet a repülőtársaság visszaigazolása alapján tudunk biztosítani. A repülőjegy és a reptéri illeték ára a jegykiállítás idejétől függően módosulhat! A részvételi díj útlemondási biztosítást tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel!  


A részvételi díj tartalmazza:

- utazást korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal

- 9 éjszaka jó minőségű szállodai elhelyezést 3* kategóriában, 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobában

- 9x reggeli ellátást 

- alap program szerinti programokat és városnézéseket a program szerint

- magyar nyelvű idegenvezetést a programokon

- útlemondás biztosítást

  

A részvételi díj nem tartalmazza:

- az étkezésekhez ital fogyasztást (helyszínen fizetendő)

- fakultatív programon való részvételt

-  9x vacsora ellátást

- az alap programon felül teljesítésre kerülő programok költségeit

- belépőjegyek és az audioguide/fülhallgató árát (helyszínen fizetendő)

- idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendő)

- kötelező jellegű helyi idegenvezető költségeit

- szervizdíjat / borravalót (igény esetén a helyszínen fizetendő)

- kedvezményes csoportos baleset-betegség-poggyász biztosítást

- minimális induló utaslétszám hiányában a létszám felárat 

- valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)


A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Provence-tól az óceán partig! Languedoc és Aquitania titkai - autóbusszal 2021 utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Lefoglalom
5
5

 

\n

Árak és felárak (1 főre) 2021. VI.25., IX.10. 

\n

 

\n

A Z(s)eppelin programok bruttó árazását itt megtekintheti: https://www.zseppelin.hu/hirek/1030/z-s-eppelin-programok-brutto-arazasa

\n
\n

Részvételi díj (autóbusszal): 264.000 Ft 
Részvételi díj (repülővel): 297.500
1 ágyas felár (autóbusszal): 105.000 Ft
1 ágyas felár (repülővel): 78.000 Ft
9x vacsora felár (autóbusszal, VI.25.): 71.000 Ft
9x vacsora felár (autóbusszal, IX.10.): 67.500 Ft
7x vacsora felár (repülővel): 60.500 Ft

\n
\n

Utasbiztosítás (BBP, autóbusszal): 5.700 Ft
Utasbiztosítás (BBP, repülővel): 4.560 Ft 
CL PLUS biztosítás* (autóbusszal): 20.150 Ft
CL PLUS biztosítás*(repülővel): 18.570 Ft

\n
\n

Utazás: autóbusszal
Elhelyezés: 9 éjszaka szálloda *** 2 ágyas tus/wc-s szobában
Ellátás: 9x reggeli

\n
\n

Fakultatív programok (20 főtől):
Hajókirándulás IF várához: 7.500 Ft
Medoc autentikus borkóstoló: 10.800 Ft

\n
\n

Belépők és jegyek tájékoztató árai: 60 EUR
Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 20 EUR

A belépők ára tájékoztató jelleggel került feltüntetésre, előzetes tájékoztató nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem járulékos költségeket is tartalmaznak (adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer, egyéb költségek, stb.

\n
\n

Minimális létszám: 35 fő

\n

Az előzetesen meghírdetett részvételi díj a fenti minimális utaslétszám esetén érvényes. A részvételi díj nem tartalmazza a létszám felárat. 35 nappal az indulás előtt amennyiben az utaslétszám nem éri el a meghírdetett minimális létszámot, abban az esetben létszám felár fizetendő, melynek mértéke:

\n

25-34 fő esetén: 18.000 Ft/fő (autóbusszal)

\n

25-34 fő esetén: 19.500 Ft/fő (repülővel)

\n

Ezen \"létszám felár\" az előzetesen meghírdetett minimális indulási létszám alatti csoportok esetében kerül csak érvényesítésre az indulást megelőző 35. napon. Természetesen amennyiben a csoport tényleges indulása az előzetesen meghírdetett miimális utaslétszám alapján valósul meg (időközben megrendelések érkeztek az adott utazásra) úgy a befizetett \"létszám felár\" az utas részére visszafizetésre kerül.
Ezen felár nem tartalmaz árrést, ezen felár megfizetésével nem célunk hasznot képezni irodánknak. Egyetlen célunk van csak, hogy a minimális létszámmal is meg tudjanak valósulni a Z(s)EPPELIN Programok, meg tudjanak valósulni a tervezett utazások és az élmények valóra váljanak!

\n
\n

Csatlakozási lehetőség: Szeged-Kecskemét-Budapest-Székesfehérvár-(Veszprém)-M7 autópálya útvonalon vagy Nizzában repülőgéppel. Transzfercsatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején! Repülős csatlakozáshoz repülőjegyet a repülőtársaság visszaigazolása alapján tudunk biztosítani. A repülőjegy és a reptéri illeték ára a jegykiállítás idejétől függően módosulhat! A részvételi díj útlemondási biztosítást tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel!  

\n
\n

A részvételi díj tartalmazza:

\n

- utazást korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal

\n

- 9 éjszaka jó minőségű szállodai elhelyezést 3* kategóriában, 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobában

\n

- 9x reggeli ellátást 

\n

- alap program szerinti programokat és városnézéseket a program szerint

\n

- magyar nyelvű idegenvezetést a programokon

\n

- útlemondás biztosítást

\n

  

\n

A részvételi díj nem tartalmazza:

\n

- az étkezésekhez ital fogyasztást (helyszínen fizetendő)

\n

- fakultatív programon való részvételt

\n

-  9x vacsora ellátást

\n

- az alap programon felül teljesítésre kerülő programok költségeit

\n

- belépőjegyek és az audioguide/fülhallgató árát (helyszínen fizetendő)

\n

- idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendő)

\n

- kötelező jellegű helyi idegenvezető költségeit

\n

- szervizdíjat / borravalót (igény esetén a helyszínen fizetendő)

\n

- kedvezményes csoportos baleset-betegség-poggyász biztosítást

\n

- minimális induló utaslétszám hiányában a létszám felárat 

\n

- valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)


Utazás busszal
Szállás
Ellátás megadott szerint
Idegenvezető
Egyéb leírás szerint
Útlemondási biztosítás
Utasbiztosítás
Fakultatív programok
Adó - Vevő
Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás

Felárak*:
  1. 1 ágyas felár 105.000 Ft fő
  2. 9x vacsora 67.500 Ft fő
  3. BBP Biztosítás 5.700 Ft fő
  4. Repülőtéri parkolás (Budapest) 0 Ft fő
  5. Transzfer 0 Ft fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Utazás azonosítója: 49817

Infóvonal

+3670 123 456

Nyitva tartás

H-P:9:00-17:00
SZo-VZÁRVA

A Teszt Travel munkatársai több mint 30 év utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók álmait!

Teszt iroda, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 2, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 3, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 4, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 5, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 6, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 7, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 8, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Fő partnereink:
Válogatott utazások

A www.afrikaiutazas.hu weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre sem Utazást közvetítő szerződés, sem Utazási szerződés. Az Utazást közvetítő szerződés vagy az Utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási részvételi díj előlegének, vagy indulás előtt 35 napon belül a teljes összegnek a megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Flair Travel Kft. illetve az utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján. A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Flair Travel Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében. Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Powered by Mediaorigo MediaOrigo | Tourism CRM: Travelium Software Travelium Software
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Küldés e-mailben
Provence-tól az óceán partig! Languedoc és Aquitania titkai - autóbusszal 2021

Provence-tól az óceán partig! Languedoc és Aquitania titkai - autóbusszal 2021

Franciaország, Lourdes

Útazonosító: 49817

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Kötetlen ajánlatkérés
Provence-tól az óceán partig! Languedoc és Aquitania titkai - autóbusszal 2021

Provence-tól az óceán partig! Languedoc és Aquitania titkai - autóbusszal 2021

Franciaország, Lourdes

Útazonosító: 49817

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!