Válogass a legszebb utazások közül!

Kanári-szigetek

Tartson velünk a Kanári-szigetek utazásra! A kiutazás repülővel történik. Az utazás időtartama 7 nap / 6 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 295.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Körutazás
Kiutazás:Repülő
Turnusok: 7 nap / 6 éjszaka
Legjobb ár: 295.000 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2022.09.14 - 09.20

Kanári-szigetek leírás

Kívánságlistára teszem

Leírás:

?  Pihenés mindkét sziget tengerpartján
?  Egy úton két egyedülálló sziget megtekintése
?  A különleges spanyol gasztronómia felfedezése
?  Számos izgalmas, érdekes fakultatív program

"Napsütés, pálmafák, óceán! A szigetek tengeri élővilága, egzotikus éghajlata, természeti kincsei különleges nyaralást biztosítanak. A strandok és hatalmas vulkánok mindenkit lenyűgöznek."
Holecska Krisztián - A repülős utazások szakreferense

Annak ellenére, hogy Spanyolország magasabb kockázati kategóriába tartozik, a Kanári-szigetek messze esnek az ország kontinentális részétől, így koronavírus szempontjából jóval biztonságosabbnak tekinthetők.

Program:

1. NAP: BUDAPEST - GRAN CANARIA - PIHENÉS

Menetrend függvényében, utazás Gran Canariára. Transzfer a ****-os szállodába (2 éj), majd pihenés. A hotelünk saját bárral és medencével rendelkezik. Szállodánktól a tengerpart kb. 10 perces könnyű sétával érhető el. A tengerparti sétányon is kelle­mes órákat tölthetünk el, miközben megkóstoljuk a sangriát, vagy a helyi kávét. 

2. NAP: SZIGETTÚRA GRAN CANARIÁN

A mai nap kirándulunk a szigeten. Az első megálló a Degollada de las Yeguas kilátópont ahonnan egyrészt ráláthatunk egy szép kanyonra, túloldalt pedig visszanézhetünk Maspalomas homokdűnéire és gyönyörű fotókat készíthetünk a változa­tos tájról. A fotószünet után tovább kapaszkodunk felfelé a kanyon mentén, és elhaladunk egy pálmaoázis, majd egy teve­farm mellett is, és így érjük el Fataga termékeny vidékét, ahol már déligyümölcsfák között vezet az út. A következő megálló a Mirador de Tunte, ahol a kilátóból történő fotózás mellett a helyi étteremben megkóstolhatjuk a narancs-kaktuszfüge és a narancs-ananász gyümölcsleveket. Ezután vadregényes szik­laképződmények között kanyarog az út körülbelül 1.200 m magasságig. Megnézzük Gran Canaria legmagasabb pontját, a Pico de las Nieves-t (1.950 m) és a következő megállóban lefotózhatjuk a Roque Nublo-t és a Roque El Fraile-t, melyek érdekes formájú sziklák. Jó idő esetén átláthatunk a szom­szédos szigetre, Tenerifére és gyönyörködhetünk a Teidében, Spanyolország legmagasabb csúcsában. Tovább haladva, Terorban városnézés, ahol megtekinthetjük a 150 éves araukária fenyőket, a templomot, ahol Gran Canaria védőszentje, a ,,Fenyő Szűz Mária" található, amihez zarándokok tízezrei látogatnak el minden évben, érthető, hogy ez a sziget vallási központja. Ugyanitt található a híres Balkonok utcája és a parfümkészí­tők műhelyei is. A következő megálló Firgas, a vizek városa. Ezután következik a Restaurante Cuatro Hermanas, ahol meg­ebédelünk egy a helyiek által is kedvelt étteremben. Következő látnivalónk a Bandama. Ez volt Gran Canaria utolsó működő vul­kánja, kb. 5.000 évvel ezelőtt tört ki utoljára. A Pico de Bandama csúcsáról gyönyörű kilátás nyílik a tájra, belekukkanthatunk a 200 méter mély kráterbe és megcsodálhatjuk Las Palmas pano­rámáját. A nap során megállunk egy családi aloe vera terme­lőnél is, ahol megismerkedünk ennek a rendkívül hasznos növénynek a tulajdonságaival és feldolgozásával. A termékeket ki lehet próbálni, meg lehet kóstolni, és ha elnyeri tetszésüket vásárolhatnak is. Az esti órákban érkezünk vissza szállásunkra.

3. NAP: GRAN CANARIA - TENERIFE

A reggelit követően a hajó indulásáig szabadprogram, majd Gran Canariáról áthajózunk a másik szép szigetre, Tenerifére. A kompon csomagunk zárható szekrénybe történő elhelyezésé­ért 1 EUR-t kell fizetni. Szállás Tenerifen ***-os szállodában (3 éj). Hotelünktől kis sétával érhető el a tengerpart, saját bárral és medencével is rendelkezik.

4.NAP: ÉSZAK-TENERIFE VAGY PIHENÉS

Ezen a napon, aki szeretné jobban megismerni a szigetet, részt vehet a több éve a szigeten élő magyar idegenvezetővel egy fakul­tatív kiránduláson, ami Tenerife történelmi városait és egyedülálló több millió éves babérerdejét mutatja be. A kirándulásra reg­gel indulunk, első állomásunk Candelaria, ahol a Kanári-szigetek védőszentjének emelt templom, és benne a szobor áll. A szentről készült mű érdekessége, hogy a számára varrott különleges ruhát visel, amit az adott közeledő ünnephez illik. Ezt követően megis­merkedik a kilenc hatalmas szoborral, amelyek a szigetek őslako­sainak, a guancséknak királyait ábrázolják. Következő megállónk San Cristobal de La Laguna, ami régen a sziget fővárosa volt azon­ban különböző természetföldrajzi adottságai, többet között a kor­ban nehéz megközelíthetősége miatt elveszítette a státuszát. A XVI-XVIII századi épületek között sétálva igazán átérezhetjük a hely varázsát. A kirándulás természeti látnivalókban sem szűköl­ködik, ezután ugyanis átszeljük a híres neves babérerdőt. Az erdő­ben, akkor is hogyha a parton tombol a hőség, mindig hűvös van. Fotószünet után az Anaga-hegység egyik legszebb kilátó­jában, egy kis étteremben hagyományos kaári ebédet kapunk. A nap utolsó megállója Santa Cruz de Tenerife, ami a sziget jelen­legi fővárosa. Itt lehetőség lesz egy kis vásárlásra, nézelődésre a modern városban. Késő délután érünk vissza a szállásunkra. Észak-Tenerife fakultatív kirándulás: 70 EUR

5. NAP: BÁLNALES VAGY PIHENÉS

Ezen a napon, aki szeretne, pihenhet, de számos - a helyi uta­zási irodák által szervezett - fakultatív program közül is választ­hat. Idegenvezetőnk természetesen a helyszínen tartózkodik, és információkkal segítséget nyújt a választásban, megrendelés­ben. Például elmehetünk a sziget északi gyöngyszemének neve­zett Loro Parkba. Ez az egyik legnagyobb látványosság Tenerifén, mely egy különleges állatkert, többségében helyi állatokkal. Itt található a világ legnagyobb papagájgyűjteménye, mely több mint 3.000 különböző fajból áll, közülük 300 csak itt Tenerifén található. A csodálatos, színesebbnél színesebb madarak naponta többször szórakoztatják a látogatókat show-műsorukkal. Ezen kívül fantasztikus delfin show, lélegzetelállító orka és fóka show kínál felhőtlen szórakozást a park vendégeinek. Egy másik érde­kes hajókiránduláson pedig a tegnapi napon a szárazföld felől megtekintett Los Gigantes sziklafalhoz visz el a hajókapitányunk. Fakultatív hajókirándulás: 50 EUR Szállás, mint előző nap.

6. NAP: TEIDE SZIGETTÚRA - BUDAPEST

Egy egész napos szigettúrára indulunk, amely magában fog­lalja Tenerife déli, észak-nyugati és középső részének meg­tekintését. Idegenvezetőink segítségével a kirándulás alatt átfogó képet kapunk Tenerife, valamint a Kanári-szigetcsoport múltjáról és jelenéről. Playa de las Americasból indulva első megálló a Los Gigantes lesz, ahol többek között egy lélegzet­elállítóan látványos sziklafalat csodálhatunk meg, mely valójá­ban egy vulkán hosszmetszete. Következő megálló El Tanque, ahol megkóstolhatjuk a helyi kávét (baraquito). Ezután meg­ismerkedhetünk a szerencsétlen sorsú kisváros, Garachico tör­ténetével és panorámás látképével, majd Icod de los Vinosba érkezve megtekinthetjük az ezeréves sárkányfát és megcsodál­hatjuk a San Marcos templomot, ahol egy gyönyörű ezüst oltár található. Utunkat tovább folytatva a nagyon ízletes és bőséges ebédet a sziget északi részének legszebb városában, Puerto de la Cruzban egy tipikus helyi ízeket kínáló étteremben fogyaszt­juk el. Ebéd után a sziget különlegessége Spanyolország leglátogatottabb nemzeti parkja következik. Körbejárjuk Spanyolország legmagasabb hegyét a 3.718 m magas, több­kamrájú alvó rétegvulkánt, a Teidét. Több megálló után a déli lejtőn térünk vissza Las Americasba, de útközben még a szom­széd szigetekben és a táj változatosságában is gyönyörködhe­tünk. Este hazarepülés Budapestre, ahová éjfél után nem sokkkal érkezünk (immár a 7. napon).

Szállás: 4 csillagos szálloda

Ellátás: Félpanzió + 2 ebéd

Közlekedés: Repülővel

x Kanári-szigetek

Kanári-szigetek utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Lefoglalom
5
5


Közlekedés
Szállás
Ellátás megadott szerint
Idegenvezető
Útlemondási biztosítás
Egyéb leírás szerint

Felárak*:
  1. Egyágyas szoba felára 87.000 Ft fő
  2. Reptérközeli parkolás - INGYENES (foglalásonként 1 autó) 0 Ft fő
  3. Reptérközeli szállás - 1 ágyas szobában (/fő) 20.000 Ft fő
  4. Reptérközeli szállás - 2 ágyas szobában (/fő) 12.500 Ft fő
  5. Repülőjegy (illetékkel és csomagdíjjal) - aktuális 184.000 Ft fő
  6. Utasbiztosítás - Prémium 9.600 Ft fő
  7. Utasbiztosítás - Standard 6.400 Ft fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Utazás azonosítója: 109639

Infóvonal

+3670 123 456

Nyitva tartás

H-P:9:00-17:00
SZo-VZÁRVA

A Teszt Travel munkatársai több mint 30 év utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók álmait!

Teszt iroda, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 2, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 3, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 4, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 5, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 6, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 7, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 8, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Fő partnereink:
Válogatott utazások

A www.afrikaiutazas.hu weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre sem Utazást közvetítő szerződés, sem Utazási szerződés. Az Utazást közvetítő szerződés vagy az Utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási részvételi díj előlegének, vagy indulás előtt 35 napon belül a teljes összegnek a megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Flair Travel Kft. illetve az utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján. A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Flair Travel Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében. Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Powered by Mediaorigo MediaOrigo | Tourism CRM: Travelium Software Travelium Software
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Küldés e-mailben
Kanári-szigetek

Kanári-szigetek

Spanyolország, Gran Canaria, Gran Canaria

Útazonosító: 109639

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Kötetlen ajánlatkérés
Kanári-szigetek

Kanári-szigetek

Spanyolország, Gran Canaria, Gran Canaria

Útazonosító: 109639

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!