Válogass a legszebb utazások közül!

JEGESMEDVÉK nyomában a Spitzbergáknál csoportos MSC Preziosa hajóút magyar idegenvezetővel

Tartson velünk a JEGESMEDVÉK nyomában a Spitzbergáknál csoportos MSC Preziosa hajóút magyar idegenvezetővel utazásra! A kiutazás hajóval történik, teljes panziós ellátással. Az utazás időtartama 15 nap / 14 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 0 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Hajós utak
Kiutazás:Hajó
Ellátás:teljes panziós
Turnusok: 15 nap / 14 éjszaka
Legjobb ár: 0 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2023.08.06 - 08.20

JEGESMEDVÉK nyomában a Spitzbergáknál csoportos MSC Preziosa hajóút magyar idegenvezetővel leírás

Kívánságlistára teszem

Jöjjön az MSC észak-európai körutazásaink egyikére, és fedezze fel a Brit-szigetek, a skandináv partok vagy a Balti-tenger kincseit, és tapasztalja meg Európát úgy, ahogyan mindig is elképzelte.

Kezdje sarkvidéki, skandináv vagy balti-tengeri hajóútját az Egyesült Királyságból, és látogasson el olyan országok varázslatos tengerparti városaiba, mint Norvégia, Dánia, Svédország vagy Izland. A nyüzsgő városoktól, mint Koppenhága, Tallin vagy Hamburg, a gyönyörű fjordokig vagy a festői partokig, az észak-európai körutazásokon minden megtalálható.

Észak-Európa határozottan különbözik a kontinens bármely más részétől. Ennek oka, hogy ősi települései ötvözik kultúrájuk lényegét a mai kor modern jellemzőivel. A skandináv körutazások olyan gyönyörű helyszíneket mutatnak meg Önnek, mint Stockholm, Bergen vagy Oslo. Olyan gyönyörű épületeket látogathat meg, mint az Akershus erőd, vagy sétálhat a Frogner parkban, és nem feledkezhetünk meg az oslói operaház avantgárd épületéről sem, amely a kikötőben található.

Egy északi körutazás során eljuthat a nyüzsgő Koppenhágába, ahol a híres Kis hableány szobra áll, vagy Stockholmba, az UNESCO világörökség részét képező Drottningholm-palota otthonába.

Ha Ön természetbarát, akkor ez a hajóút Önnek való: Az MSC balti körutazásai megmutatják Önnek az északi partok legjavát, beleértve a lenyűgöző norvég fjordokat, a zord észak-atlanti szigeteket, mint például Svalbard, vagy megtapasztalhatja az egyedülálló és lélegzetelállító északi fény körutazást. Fedezze fel az artiszi körutazásainkat is, és kapjon ritka lehetőséget Izland és Grönland meglátogatására. Akár baráti vagy családi utazást tervez, akár páros kiruccanásra indul, kényeztesse magát egy 2023-as balti-tengeri körutazással vagy egy 2023-as skandináv körutazással, és lássa Európát új perspektívából.

Program:
 
 

Augustus 6. - Hamburg, Germany, 1. nap

A németországi Hamburg kiemelkedő európai kikötő az Elba folyón, amely hidat képez a kontinentális Európa és Skandinávia között.  Ez az MSC Northern Europe Cruises úti célja a kikötőre néző csodálatos épületekkel, számos csatornával és a Speicherstadttal, a világ legnagyobb raktárnegyedével büszkélkedhet.

Augustus 7. - MSC Preziosa, 2. nap

Utazzon körbe a világ körül luxusban az MSC Preziosa ökohajón, és élvezze a mediterrán életmód nyújtotta örömöket.

Augustus 8. - Molde, Norway, 3. nap

Molde Norvégia legnépesebb városa, amelyet az MSC észak-európai hajóútja során meglátogathat.
 
A városközpontba érve meglátogathatja a Romsdal múzeumot, ahol a város egy olyan részének makettje látható, mint amilyen a második világháború előtt volt, és amelyben 35, a 16. és a 19. század között épült épületet láthat.

Ezen a nyaraláson meggyőződhetsz róla, hogy Norvégia sokat vagy keveset változott-e! Muldéből egy gyalogösvény vezet a természeti tájon keresztül a Varden panorámás kilátóhoz (407 méter magasan), ahonnan az egész városra és a csodálatos Romsdalsfjordra nyílik kilátás. Vardenből teljes kilátás nyílik mind a 222, egész évben hóval borított csúcsra, amelyek az UNESCO által a világörökség részeként védett területet koronázzák.

Ha az MSC hajóútja során szeretné elérni az e szélességi körökben található egyik legszebb és legvadabb környezetet, akkor megmászhatja a Romsdalseggen-hegyet.
A kilátás lélegzetelállító: hegyek, vízesések és folyók tűnnek fel a szeme előtt minden irányban; annak érdekében, hogy mindenki részt vehessen ezen a kiránduláson, különböző útvonalakat szerveztek a szakértők és a családok számára egyaránt. És ne hagyja ki a troll-referenciákat sem: mint a Trollstigen hegyi út, az egyik legnépszerűbb útvonal a látogatók körében, vagy a fenséges csúcsok és a Stigfossen-vízesés, amely mintha öntözné az Isterdalen-völgyet.

Trollstigen és Valldal központja között félúton álljon meg a Gudbrandsjuvetnél, egy látványos, körülbelül 5 méter széles és 20 méter mély örvénycsoportnál, amely nevét a legendás törvényen kívüliről kapta, aki az éppen elrabolt nővel együtt belevetette magát. Végül elérjük a Troll-arcot, Európa legnagyobb függőleges meredélyét: 1800 méter magasan, amelyet a legjobb kilátópontról és piknikezőhelyről csodálhatunk meg nem messze Åndalsnestől.

Augusztus 9. - MSC Preziosa, 4. nap

Hajóink klasszikus dizájnja és részletes kivitelezése valódi kőből épült piazzát és olyan látványos elemeket foglal magában, mint a Swarovski-kristályból készült nagy lépcsők és a varázslatos "végtelen" medence.

Augustus 10. - Tromso, Norway, 5. nap

Ha Norvégiában nyaral egy MSC hajóúton, meglátogathatja a Trondheimtől északra található legnagyobb faépületekből álló komplexumot, amely mindössze négy kilométerre van a kikötőtől, Tromsø központjában.

 
Az MSC észak-európai hajóútja során az egyik első látnivaló, amelyet érdemes felkeresni, a Polaria. Ebben a sarkvidéki akváriumban naponta kétszer megnézheti a társaságkedvelő, békés szakállas fókák etetését, és megcsodálhatja a Barents-tengerben és a Svalbard-szigeteken élő halfajok nagy változatosságát is.

Tromsø legszebb épülete kétségtelenül az 1965-ben épült sarkvidéki katedrális. Háromszögletű prizmaformája üvegmozaikjaival Norvégia e távoli vidékének tájképét tükrözi. Az MSC észak-európai körutazásának másik kirándulása során a Fjellheisen kötélpályával feljuthat a Storsteinen feletti hegy tetejére, ahonnan 420 méter magasan élvezheti a városra és a környező szépséges tájra nyíló kilátást.


Itt található a világ legészakibb botanikus kertje is, ahol olyan növényfajok találhatók, amelyek éghajlati érzékenységük miatt más szélességi fokon nem nőhetnek, mint például a himaláji kék mák. Tromsø ad otthont a világ legészakibb egyetemének is, ahol egy múzeum is található, amely betekintést nyújt Észak-Norvégia kultúrájába és környezetébe, különös tekintettel a szamokra, a régészetre, a szakrális művészetre, a geológiára és az északi fény jelenségére.

A sarkvidéki múzeum ehelyett a sarkvidéki felfedezők zord életét mutatja be a látogatóknak. Egy 1830-ban épült régi építmény dokkjában kapott helyet. Aki szereti a jó sört, annak ott van az Ølhallen nevű kocsma, amely 1928 óta változatlanul megmaradt. Egy kihagyhatatlan hely a Lyngen, egy hihetetlen fatemplom Lyngseidet faluban.

Augustus 11. - MSC Preziosa, 6. nap

Az olyan díjnyertes kedvencek, mint az MSC Aurea Spa szépség- és wellness-kezelésekkel olvasztják el a feszültséget. Az MSC Yacht Club, az exkluzív lakosztályokkal, komornyikszolgálattal, külön létesítményekkel és privát fedélzetekkel rendelkező hajó a hajóban, kiváltságos luxust nyújt, és kiváltságos hozzáférést biztosít a fedélzeten található világszínvonalú szórakozási lehetőségekhez, beleértve a teljes játékkaszinót és a Broadway színházat.

Augustus 12. - Longyearbyen (Spitsbergen), Svalbard, 7. nap

A Svalbard-szigetek Észak-Európa legtávolabbi tartományát alkotják. Longyearbyenbe érkezni egy MSC hajóúton tehát azt jelenti, hogy a világ legészakibb településére érkezünk.

A kicsi, de életerős város a városi galériában érdekes gyűjteményeket kínál régi térképekből és a Svalbard-szigetekről szóló könyvekből, valamint Thomas Widerberg fotós - zeneszerző diáit és Kåre Tveter festményeinek kiállítását. Longyearbyent a szénbőség miatt alapították kitermelési céllal, ezért gyakran találkozhatunk elhagyott szénbányákkal.

A siklóvasutat tartó oszlopok szintén a helyi kultúra maradványai és részei, amelyek még mindig a helyi szénkitermelési módszerekre világítanak rá. A Svalbard múzeum betekintést nyújt ebbe a tevékenységbe, valamint példákat mutat be a helyi növény- és állatvilágból, és szemlélteti a szigeteken alkalmazott vadászati módszereket, ahol az embernek versenyeznie kellett a jegesmedvékkel, e vidékek királyaival, amelyek még mindig jelen vannak a vadonban (minden vadonbeli kirándulás a helyi biztonsági jelzéseknek megfelelően történik).

Ennek a távoli helynek a különös jellegzetessége a Svalbard Global Seed Vault, egy földalatti, atomerőmű-ellenes páncélterem, ahol minden ismert és titkosított magot őriznek.
Longyearbyenben rengeteg hely van, ahol nyugodtan elfogyaszthatunk egy italt, de ha valami egyedire vágyunk, azt tanácsoljuk, hogy együnk az egyik vadászházban. Zavarba ejtő lesz csak a lehetséges kirándulások választéka.

Kereshet tengeri madarakat, barangolhat a fjordok között kajakkal fókák után kutatva, vagy akár kutyaszánon is utazhat, akár havon, akár kerekeken. Néhány útvonal inkább a Sarkofagen-hegy csúcsára vezet, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik Longyearbyenre és a fjordra.

Augusztus 13. - MSC Preziosa, 8. nap

Fedezze fel az MSC Preziosa exkluzív szolgáltatásait, mint például az ízletes Butcher's Cut étterem, a csak felnőtteknek fenntartott napozóterasz spa kezelésekkel és a Tiki bár a gyerekeknek és tiniknek.

Augusztus 14. - Honningsvag (North Cape), Norway, 9. nap

Az MSC hajóútján az Északi-fok, norvégul Nordkapp, az európai kontinens legészakibb szárazföldjének elérése még a legzavartalanabb utazót is lenyűgözi.

Amikor a hajó lehorgonyoz Honningsvågban, az állandóan irizáló felhőkkel díszített, május közepétől júliusig napi 24 órán át sütő napfénytől megvilágított égbolt a legelképesztőbb látványt nyújtja. Nem lehet nem észrevenni, hogy különleges helyen vagyunk, a világ vége előtti utolsó kontinentális szárazföldön.

Ahhoz, hogy megértsük az e szélsőséges vidéken élő halászok szellemiségét és életmódját, érdemes ellátogatni a Honningsvåg múzeumba: a mindennapi tárgyak bemutatása mellett egy olyan részleg is található, amely a második világháború e vidékekre gyakorolt következményeit mutatja be.

Augustus 15. - Honningsvag (North Cape), Norway, 10. nap

Az MSC észak-európai hajóútja során nem szabad kihagynia egy kirándulást az Északi-fokhoz, ahol egy 500 millió éves, 307 méterrel a tengerszint fölé emelkedő sziklafal található, amely a Barents-tenger és a Jeges-tenger fölé magasodik, és ahonnan megcsodálhatja az éjféli nap látványát.

A távoli helyet ünneplő emlékműtől nem messze található a Nordkapphallen, a látogatóközpont, amely kiállításoknak és a terület szépségéről szóló dokumentumfilmek vetítésének ad otthont. Itt minden megtalálható, amire szükségünk lehet: kávézó és étterem, valamint posta, sőt, a világ legészakibb részén található kápolna is: a Szent Johannes Kapell.

A szélsőséges földrajzi szélesség ellenére a nyári átlaghőmérséklet soha nem csökken hét fok alá. Itt, a nyugati Finnmarkban a természet még mindig a királynő, és ezt a helyi növény- és állatvilágot felfedező fotószafarikon is megcsodálhatjuk. Elmehet az Észak-foktól nem messze fekvő Gjesværbe, ahol tengeri puffinokkal, sáskákkal, kormoránokkal és más tengeri madarakkal találkozhat.

Augusztus 16. - MSC Preziosa, 11. nap

A Doremi Castle gyermek aquapark csobbanásoktól és játékoktól kezdve a Vertigóig, a tengerek leghosszabb egyszemélyes vízicsúszdájáig, amelyet a Cruise International 2013-ban a "Legjobb innováció" díjjal jutalmazott, minden lehetőség a gyerekek és tizenévesek rendelkezésére áll.

Augusztus 17. - Olden, Norway, 12. nap

Amikor az MSC tengerjáró hajója kiköt Oldenben, egy kis kikötőben találja magát, ahol néhány szuvenírbolt, néhány elszórt ház és egy hatalmas természeti gazdagság várja, amelyet mindenféle kirándulásokkal fedezhet fel.

Oldeni nyaralásának egyik célpontja a Briksdal-gleccser, a Jostedalbreen egyik kisugárzása, Norvégia legnagyobb gleccsere, amely az azonos nevű nemzeti parkon belül védett. A táj rendkívüli, és a késő tavaszi hónapokban a jég olvadásával kialakuló végtelen számú vízesés, valamint a széleken virágokkal tarkított vízesések várják a látogatókat.

El lehet jutni egy egyedülállóan kék színű tóhoz, ahol egy gleccser eleje pihen. Ha igazán kalandos élményekre vágyik, inkább a Lodalen-völgybe kell mennie, hogy elérje a Kjenndel-gleccsert. Itt impozáns hegyeket találsz, és rajtad kívül semmi nyoma emberi jelenlétnek. A kirándulás során a Loen békés vizén gumicsónakkal navigálhatsz.


Az utolsó szakaszt gyalogosan fedezzük le a Kjenndal-gleccser első mellékágaiig. Vagy pedig, tekintve, hogy Észak-Európában vagyunk, miért ne menjünk el egészen a norvég gleccserközpontig. Oldenből dél felé indulunk Skei felé, a Jolster-tó fölött magasodó dombon fekvő nagy falu felé. Mielőtt elérnénk a célunkat, átkelünk egy jégbe vájt alagúton, amely Fjærlandba vezet, amelytől északra található a norvég gleccserközpont.

Visszafelé nem szabad kihagyni a lehetőséget, hogy nagyszerű képeket készítsen magáról a Boyabreen-gleccserre néző kilátással.

Augusztus 18. - Stavanger, Norway, 13. nap

Stavanger vonzó és barátságos, az MSC hajóútján érkező látogatók számára számos tevékenységet kínál. Kezdve magának a városnak a meglátogatásával, amelynek központja tele van üzletekkel, a hegyre felkapaszkodó szűk utcákkal és egy vonzó katedrálissal.
 
Érdemes körbesétálni a tengerre néző régi városrészben, ahol a tengerjáró hajó lehorgonyoz. Stavangerben élvezettel látogathatja a múzeumokat. A legérdekesebbek közé tartozik az olajmúzeum, a konzervmúzeum, a Rogaland művészeti múzeum vagy a gyermekmúzeum.

Inkább tegyen egy sétát Stavanger környékén, és fedezze fel a 23 vasfigurát, amelyek a "Törött oszlopot" alkotják, Antony Gormley szobrát. Hafrsfjordban keresse meg a három kardot a sziklában, amely a vikingek I. Harald király által vezetett Kr. u. 872-es csatájának emlékműve. A közelben található a Jærmuseet tudományos központ, amelyet 2009-ben "Norvégia legjobb múzeumának" választottak. Stavanger régiója azonban elsősorban fjordjairól, különösen a Lysefjordról ismert.


A hegyfalak csaknem ezer métert zuhannak függőlegesen a 42 kilométeres part mentén, ugyanis ennyire mély a tenger ebben a szűk átjáróban. Egy kirándulás a vizeken olyan élmény, amelyet nem fog elfelejteni. Azért is, mert innen megcsodálhatjuk Norvégia egyik leghíresebb látványosságát, a Preikestolen (a szószék) nevű sziklacsúcsot, amely 600 méterrel a fjord fölé magasodik. A felhajtótól másfél órás sétával elérheti a természet e kivételes alkotását.

Egy másik turisztikai látványosság a Kjerag, a Lysefjordot uraló, 1100 méterrel a tengerszint fölé emelkedő csúcs, amelynek északi oldala a tengerbe zuhan. Kicsit lejjebb, körülbelül 980 méteren azonban egy természeti remekművet találunk, amelyet az elemek hoztak létre: a Kjeragbolten, egy hatalmas szikla, amely két sziklafal közé szorult.

A kirándulás a nap nagy részét igénybe veszi, de a félelmetes látvány megéri a fáradságot.

Augusztus 19. - MSC Preziosa, 14. nap

A Galaxy étterem nyitott konyhája egész nap finom ételeket kínál, és a panorámás diszkó, amely késő estig tartja a ritmust, biztosítja, hogy a szórakozás este is folytatódjon.

Mindezt és még sok mást is felfedezhetsz a saját tempódban az MSC Preziosa hajójáraton, élj mediterrán stílusban és élvezd ki minden pillanatát, miközben a világ legszebb helyeihez utazol a tengereken át.

Augusztus 20. - Hamburg, Germany, 15. nap

​A HAJÓ a reggeli órákban köt ki, kiszállást követően a csoport buszra száll és a repülőtér felé veszi útját, ahonnan menetrendszerinti járattal hazautazik Budapestre.

Biztosak vagyunk abban, hogy HAJÓUTAD feledhetetlen élményekkel zárul, és reméljük rövidesen ugyanezen vagy egy másik csoportos HAJÓÚTON ismét az utasainak a körében üdvözölhetjük majd!

 

 

További információk:

Pótágyas kabinok lekérésre és visszaigazoltatást követően foglalhatók.

A meghirdetett csoport minimum létszáma: 20 fő, kirándulások esetében minimum: 10 fő.

A program sorrendi változásának jogát fenntartjuk. A tengeri hajóutak esetén a hajótársaság minden esetben fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül - akár a hajóút időtartama alatt is - a meghirdetett kikötési útvonaltervtől eltérjen, ha az indokolt.


Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a kialakult pandémiás helyzet miatt a hajótársaságok fenntartják a jogot arra, hogy az előre meghirdetett hajótól eltérően más hajóval valósítsák meg az utazást, vagy indulás előtt - akár pár nappal - módosítsák a kikötéseket. Az ilyen jellegű cserére irodánknak nincs ráhatása.

*A fakultatív programok árairól és a részvétel esetleges feltételeiről munkatársainknál tud részletes információt szerezni.
**Teljes ellátás a hajón korlátozott italfogyasztással: víz- és kávéfogyasztás az önkiszolgáló éttermek nyitvatartási idejében, gyümölcslevekkel kiegészítve a reggeli alatt.

 

JEGESMEDVÉK nyomában a Spitzbergáknál csoportos MSC Preziosa hajóút magyar idegenvezetővel utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Lefoglalom
5
5

utazást menetrend szerinti repülőjárattal budapesti indulással és érkezéssel · a szükséges transzfereket · adókat, illetékeket · teljes ellátást a hajón** a választott kabinkategóriában · magyar nyelvű idegenvezetést az utazás teljes időtartama alatt

a helyszínen fizetendő kötelező borravalót

Választható opciók:

baleset- betegség- és poggyászbiztosítás · útlemondási (sztornó) biztosítás · fakultatív programok* · italcsomag · internet hozzáférés


* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Utazás azonosítója: 166422

Infóvonal

+3670 123 456

Nyitva tartás

H-P:9:00-17:00
SZo-VZÁRVA

A Teszt Travel munkatársai több mint 30 év utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók álmait!

Teszt iroda, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 2, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 3, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 4, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 5, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 6, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 7, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 8, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Fő partnereink:
Válogatott utazások

A www.afrikaiutazas.hu weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre sem Utazást közvetítő szerződés, sem Utazási szerződés. Az Utazást közvetítő szerződés vagy az Utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási részvételi díj előlegének, vagy indulás előtt 35 napon belül a teljes összegnek a megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Flair Travel Kft. illetve az utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján. A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Flair Travel Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében. Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Powered by Mediaorigo MediaOrigo | Tourism CRM: Travelium Software Travelium Software
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Küldés e-mailben
JEGESMEDVÉK nyomában a Spitzbergáknál csoportos MSC Preziosa hajóút magyar idegenvezetővel

JEGESMEDVÉK nyomában a Spitzbergáknál csoportos MSC Preziosa hajóút magyar idegenvezetővel

Útazonosító: 166422

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Kötetlen ajánlatkérés
JEGESMEDVÉK nyomában a Spitzbergáknál csoportos MSC Preziosa hajóút magyar idegenvezetővel

JEGESMEDVÉK nyomában a Spitzbergáknál csoportos MSC Preziosa hajóút magyar idegenvezetővel

Útazonosító: 166422

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!