Válogass a legszebb utazások közül!

Intenzív szafari Kenyában 8nap/7éj (Egyéni) Egyéb

Tartson velünk a Intenzív szafari Kenyában 8nap/7éj (Egyéni) Egyéb utazásra! A kiutazás egyénileg történik, teljes panziós ellátással. Az utazás időtartama 8 nap / 7 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 0 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Körutazás
Kiutazás:Egyéni
Ellátás:teljes panziós
Turnusok: 8 nap / 7 éjszaka
Legjobb ár: 0 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2023.12.16 - 12.23

Intenzív szafari Kenyában 8nap/7éj (Egyéni) Egyéb leírás

Kívánságlistára teszem

Leírás:

Intenzív szafari Kenyában / 8 nap-7 éjNairobi | Aberdares Nemzeti Park | Samburu Rezervátum | Nakuru-tó Nemzeti Park | Masai Mara Vadrezervátum | Nairobi

Kenya legnevesebb rezervátumait keresik fel, és megismerkednek Afrika változatos és igen izgalmas állatvilágával. Zsiráfok, antilopok, gazellák, orrszarvúk, páviánok, struccok, zebrák és az 5 ,,nagy vad" él ezen a vidéken. Kenyába ugyan szinte egész évben érdemes ellátogatni, mégis nyáron, az állatmigráció alatt a legérdekesebb, amikor a Masai Mara Vadrezervátumon milliónyi vad halad át. A szafarizás után tengerparti nyaralással tehető teljessé az élményekkel teli út.

Utazás: menetrend szerinti repülőjárattal (átszállással). A kiutazás egyénileg történik, a részvételi díj a repülőjegy árát nem tartalmazza! A repülőjegy ára légitársaságtól függően foglaltság függvényében változik, eltér a fedélzeti szolgáltatások és a jegy árának tartalmában (fedélzeti ellátás, feladott és fedélzetre vihető csomag stb.). Kollégáink megtalálják Önnek a leginkább megfelelő repülőjegyet a legkedvezőbb áron. Időeltolódás: nyáron +1, télen +2 óra

Elhelyezés: 2 ágyas, pótágyazható szobákban. Szállás standard kategóriájú szálloda Nairobiban, 4-5*-s szálláshelyek (Lodge, Camp vagy Country Club) a szafari körutazás alattNairobi/1 éj + Aberdares/Mt. Kenya Regió/1 éj + Samburu/2 éj + Great Rift Valley/Nakuru-tó/1 éj + Masai Mara/2 éj

Ellátás: 2. nap reggelitől-8. nap reggeliig. (6 vacsora, 6 ebéd, 7 reggeli)Indulási időpontok: szombatA program indul: Nairobi/repülőtér vagy Nairobi/valamely városi szálloda,A program véget ér: Nairobi/repülőtér vagy Nairobi/valamely városi szállodában.Garantált indulású (fix) program: min. 2 fő/max. 6 fő.

PROGRAM:

1.nap - NairobiÉrkezés Nairobiba, transzfer a szállodába. Szállás a Safari Park Hotelben vagy hasonló szállodában

Fakultatív: vacsora a Safari Park hotelben italok nélkül.

2.nap - Nairobi - Aberdares Nemzeti Park/Mount KenyaReggeli, délelőtt szabadidő, ebéd után Aberdares/Mount Kenya régióba, érkezés a délutáni órákban.

Fakultatív program: vezetett természetjáró séta Szállás az Aberdares Country Clubban vagy hasonló szálláshelyen.Ellátás: reggeli, ebéd, vacsora

3.nap - Aberdares/Mount Kenya - Samburu RezervátumReggeli után indulás a Samburu Rezervátumba, útközben piknik ebéd, délután vadles.

Samburu az ország északi részén található az Exaso Nyiro folyó partján. Az elefántok, oroszlánok, Grévy zebrák, gepárdok, zsiráfok, zsiráfnyakú gazellák, bivalyok, dik dik antilopok, gyűrűsfarkú víziantilopok, nyársas antilopok, gazellák mellett több, mint 350-féle madárfaj képviselői megtalálhatók itt: a híres szomáliai struccok, jégmadarak, kolibrik, sasok, keselyűk.

Szállás a Samburu Intrepids Campben vagy hasonló szálláshelyen.Ellátás: reggeli, ebéd, vacsora

4.nap - Samburu RezervátumEgész nap Samburu Rezervátumban, délelőtt, és délután vadlesekkel. 

Fakultatív program: Samburu törzsi falu meglátogatása Szállás a Samburu Intrepids Campben vagy hasonló szálláshelyen.Ellátás: reggeli, ebéd, vacsora

5.nap -Samburu Rezervátum - Lake Nakuru Nemzeti ParkReggeli után indulás a szállásról, az első megálló a Nyahururu vízesés a Nagy-Hasadékvölgy kilátópontja, mely kiváló hely csodálatos fotók készítése. Az út folytatódik a Lake Nakuru Nemzeti Parkba útközben vadlessel.

A nemzeti parkot turisták és helyiek egyaránt kedvelik. Gyűrösfarkú antilopok, Rotschild-zsiráfok, páviánok, impalák, bivalyok, majmok, nádiantilopok otthona a vidék. Ám a legnagyobb látványosság mégis az orrszarvúk, hiszen a hely itt egy orrszarvú menedékhelyet alakítottak ki, így az egész országban itt van a legjobb megfigyelőhely. Fekete, és fehér orrszarúk is megtalálhatók itt. Ezenfelül számos madárfaj is látható: flamingók, búbos és feketenyakú vöcskök, pelikánok, afrikai kígyónyakú madarak, bakcsók, lármás rétisasok, marabúk, hadadaíbiszek.  

Szállás a Lake Nakuru Lodgeban vagy hasonló szálláshelyen.Ellátás: Reggeli, ebéd, vacsora 

6.nap - Lake Nakuru - Masai Mara VadrezervátumReggeli után irány a Masai Mara Vadrezervátum, útközben piknik ebéddel. Az út először felfelé visz, a Mau szakadék tetejére (3 000 m), majd Narok felé - itt kezdődik a maszájok földje. Átvágunk Kenya "kenyér kosarán", mert itt búza és árpa nő, amíg a szem ellát. Ebéd, majd vadles. Vacsora a Lodgeban.

Masai Mara mocsarakkal és erdőkkel fűszerezett nyílt síkságát a Mara folyó szeli ketté. Kétségtelenül Kenya leglátogatottabb vadrezervátuma, mely 650 km?-en terül el. Az állat migrációk során a rezervátumon milliónyi vad halad át, és otthona az "öt nagy" vadnak is, de láthatunk páviánokat, tehénantilopokat, struccokat, lapátfülű rókákat, sakálokat és gepárdokat, a folyók mentén vízilovakat és krokodilokat. 

Fakultatív program: egy autentikus maszáj falu meglátogatásaSzállás a Mara Sopa Lodgeban vagy hasonló szálláshelyen.Ellátás: reggeli, ebéd, vacsora.

7.nap - Masai Mara VadrezervátumHajnalban egy tea vagy kávé elfogyasztása után vadles. Jellemzően ekkor látható a legtöbb vad, mert ilyenkor az alacsonyabb hőmérséklet mind az állatoknak, mind az őket megfigyelőknek kedvező. Oroszlánok, gepárdok, és leopárdok üldözik következő ételüket: legyen szó egy gyanútlan impaláról, vagy egy apróbb szavannai varacskos disznóról, a látvány felejthetetlen. Reggeli a szálláshelyen, a délelőtt szabad, majd ebéd után ismét vadles.

Fakultatív program: kora reggeli hőlégballonos repülés a Masai Mara felett Szállás a Mara Sopa Lodgeban vagy hasonló szálláshelyen.Ellátás: reggeli, ebéd, vacsora

8.nap - Masai Mara Vaderezervátum - Nairobi Reggeli után indulás Nairobiba, a reptérre. 

Fakultatív program: búcsú ebéd a Carnivore Étteremben Ellátás: reggeli

Igény esetén a tartózkodás hosszabbítható tengerparti pihenéssel vagy további szafari körutazással!  Az ajánlatban szereplő időpontoktól és időtartamtól eltérő utazások esetén egyéni igények alapján személyre szabott árajánlatot készítünk.

A koronavírussal kapcsolatos információk tájékoztató jellegűek és folyamatosan változnak. Foglalás előtt érdeklődjenek kollégáinknál.

További információk:

 • A garantált (fix) indulású program: az utazók egy autóban más nemzetiségű vendégekkel együtt utaznak és vesznek részt az egy hetes programon szafari programon.
 • A garantált (fix) indulású programok ára kedvezőbb, mint a privát túrák részvételi díja.
 • Az ajánlott szafari program privát túraként is megrendelhető felár ellenében.
 • A Kenyába történő beutazáshoz vízum szükséges.
 • A szafari program szervezője fenntartja a jogot szafarik sorrendjének a megváltoztatására szükség esetén.
 • Felhívjuk a figyelmet, hogy az előre nem látható időjárási esemény befolyásolhatja a szafarit programot.
 • Az utazás során az utazók standard kategóriájú szálláshelyen kerülnek elhelyezésre.
 • A szafari út ára változhat, amennyiben a helyi általános áfa, nemzeti parkok/vadrezervátumok belépője, illetve államilag meghatározott adók/illetékek díját időközben megváltoztatják.
 • A túravezető utasításait, javaslatait érdemes követni. Helyzetenként és helyenként változó, hogy mennyire lehet könnyen fotózni.
 • Áram: Kenyában az angol típusú elektromos csatlakozó a szabvány. Áramkimaradás bármikor és bárhol előfordulhat.
 • "Flying Doctors Service" (repülő orvosi szolgálat) biztosítás: esetleges baleset vagy hirtelen betegség esetén komoly és gyors segítséget tud nyújtani a legtávolabbi helyeken is a bajbajutottaknak. A betegekhez a nap 24 órájában kiszállnak, a legközelebbi leszállópályán megszervezik a felvételt és a beteget gondos orvosi ellátás mellett a legközelebbi, megfelelően felszerelt kórházba viszik. A kórházi orvosi ellátás már az utazók saját költsége, az nem része a Flying doctor biztosításnak.
 • Az időjárási tényezők erősen befolyásolják, hogy mennyire láthatók a vadak. Massai Mara: Július és október között vannak a legnagyobb állatvándorlások, amikor szárazabb a klíma, ilyenkor a leglátványosabb a szafari túra. Novemberben és decemberben, ill. kisebb mértékben március és május között az esős időszakokban a zebrák és a gnúk nincsenek sok terepmozgásra rászorulva, mert bőven találnak egy helyen sok növényi táplálékot. Ilyenkor a dúsabb növényzet jobb rejtőzködést biztosít a ragadozó macskaféléknek és nehezebben, ritkábban lehet őket jól nézegetni.

x Intenzív szafari Kenyában 8nap/7éj (Egyéni) Egyéb

Az ár tartalmazza:

 • érkezéskor a helyi, angol nyelvű asszisztenciát a Nairobi/repülőtéren,
 • az érkezéskori és a távozáskori transzfereket,
 • a leírás szerinti programot angol nyelvű csoporthoz csatlakozva,
 • a szállást kétágyas szobákban 7 éjszakára standard hotelben Nairobiban és 4-5 csillagos szálláshelyeken a szafari alatt,
 • a programleírás szerinti teljes ellátást (2.nap reggelitől/8.nap reggelig),
 • a program szerinti vadleseket 6 személyes szafarijárműben (ablak melletti ülés),
 • a tapasztalt, angol nyelvű sofőr/idegenvezetőt,
 • a vadrezervátum belépők aktuálisan érvényes díjait,
 • naponta 2x félliteres palackozott vízet a vadlesek idejére,
 • a ,,Flying doctor" biztosítást.

Az ár nem tartalmazza:

 • a nemzetközi és helyi repülőjáratok díját,
 • a Kenyába történő belépéshez szükséges vízum díját,
 • az érkezéskor/távozáskor a korai bejelentkezés/késői kijelentkezés felárát,
 • a további értekések és italok díját,
 • a személyes kiadásokat,
 • a csomaghordást,
 • a helyszínen a szálláshelyek felár ellenében igénybe vehető szolgáltatásainak a díjait,
 • a borravalókat,
 • a fakultatív programokat,
 • az elutazás előtti PCR teszt költségét,
 • az utas biztosítást (BBP),
 • a sztornó (útlemondási) biztosítást

Felhívjuk figyelmüket, hogy a COVID-19 terjedésének megelőzéséhez szükséges intézkedéseket és szabályozásokat a Vista Utazási Irodák, valamint a külföldi partnereink és szolgáltatóink, illetve a szálláshelyek is nyomon követik és folyamatosan frissítik.

A szabályok és korlátozások a kormányrendeletek és az ország egészségügyi hatóságainak előírása szerint bármikor változhatnak. A szabályok értelmében előfordulhat, hogy bizonyos szolgáltatások a szálláshely(ek)en nem lesznek elérhetőek vagy csökkentett kapacitással üzemelhetnek, továbbá előfordulhat, hogy az egyes szolgáltatások igénybevétele, helyi látnivalók felkeresése vagy programokon való részvétel feltételekhez kötött. Amennyiben az utazás ideje alatt a célországot a tiszti főorvos kormányrendeletben sárga vagy piros minősítésűvé változtatja, úgy a Vista Utazási Irodák nem vállalja a Magyarországra történő visszaérkezéskor a PCR tesztek elvégzésének költségét. Az aktuális szabályozásokról irodáinknál és a hivatalos portálokon érdeklődhet.

Az egyes országok beutazási szabályaira és a Covid-19 miatt hozott intézkedéseikre a Vistának nincs ráhatása, azokat a beutazóknak be kell tartaniuk. A Vista nem vállalja az adott célország által előírt és költség ellenében a helyszínen vagy előzetesen kért PCR tesztek elvégzésének a költségét, valamint ha a helyszínen az utazót a helyi hatóságok karanténra kötelezik, s emiatt extra költsége keletkezik.

Intenzív szafari Kenyában 8nap/7éj (Egyéni) Egyéb utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Lefoglalom
5
5

Az ár tartalmazza:

  \n
 • érkezéskor a helyi, angol nyelvű asszisztenciát a Nairobi/repülőtéren,
 • \n
 • az érkezéskori és a távozáskori transzfereket,
 • \n
 • a leírás szerinti programot angol nyelvű csoporthoz csatlakozva,
 • \n
 • a szállást kétágyas szobákban 7 éjszakára standard hotelben Nairobiban és 4-5 csillagos szálláshelyeken a szafari alatt,
 • \n
 • a programleírás szerinti teljes ellátást (2.nap reggelitől/8.nap reggelig),
 • \n
 • a program szerinti vadleseket 6 személyes szafarijárműben (ablak melletti ülés),
 • \n
 • a tapasztalt, angol nyelvű sofőr/idegenvezetőt,
 • \n
 • a vadrezervátum belépők aktuálisan érvényes díjait,
 • \n
 • naponta 2x félliteres palackozott vízet a vadlesek idejére,
 • \n
 • a ,,Flying doctor\" biztosítást.
 • \n

Az ár nem tartalmazza:

  \n
 • a nemzetközi és helyi repülőjáratok díját,
 • \n
 • a Kenyába történő belépéshez szükséges vízum díját,
 • \n
 • az érkezéskor/távozáskor a korai bejelentkezés/késői kijelentkezés felárát,
 • \n
 • a további értekések és italok díját,
 • \n
 • a személyes kiadásokat,
 • \n
 • a csomaghordást,
 • \n
 • a helyszínen a szálláshelyek felár ellenében igénybe vehető szolgáltatásainak a díjait,
 • \n
 • a borravalókat,
 • \n
 • a fakultatív programokat,
 • \n
 • az elutazás előtti PCR teszt költségét,
 • \n
 • az utas biztosítást (BBP),
 • \n
 • a sztornó (útlemondási) biztosítást
 • \n
\n

Felhívjuk figyelmüket, hogy a COVID-19 terjedésének megelőzéséhez szükséges intézkedéseket és szabályozásokat a Vista Utazási Irodák, valamint a külföldi partnereink és szolgáltatóink, illetve a szálláshelyek is nyomon követik és folyamatosan frissítik.

\n

A szabályok és korlátozások a kormányrendeletek és az ország egészségügyi hatóságainak előírása szerint bármikor változhatnak. A szabályok értelmében előfordulhat, hogy bizonyos szolgáltatások a szálláshely(ek)en nem lesznek elérhetőek vagy csökkentett kapacitással üzemelhetnek, továbbá előfordulhat, hogy az egyes szolgáltatások igénybevétele, helyi látnivalók felkeresése vagy programokon való részvétel feltételekhez kötött. Amennyiben az utazás ideje alatt a célországot a tiszti főorvos kormányrendeletben sárga vagy piros minősítésűvé változtatja, úgy a Vista Utazási Irodák nem vállalja a Magyarországra történő visszaérkezéskor a PCR tesztek elvégzésének költségét. Az aktuális szabályozásokról irodáinknál és a hivatalos portálokon érdeklődhet.

\n

Az egyes országok beutazási szabályaira és a Covid-19 miatt hozott intézkedéseikre a Vistának nincs ráhatása, azokat a beutazóknak be kell tartaniuk. A Vista nem vállalja az adott célország által előírt és költség ellenében a helyszínen vagy előzetesen kért PCR tesztek elvégzésének a költségét, valamint ha a helyszínen az utazót a helyi hatóságok karanténra kötelezik, s emiatt extra költsége keletkezik.


leírásánál jelzett szolgáltatások
leírásánál jelzett szolgáltatások

Felárak*:
 1. Fakultatív:1.nap/ Vacsora a Safari Park hotelben italok nélkül 19.605 Ft fő
 2. Fakultatív:8.nap/ Búcsú ebéd a Carnivore Étteremben (italok nélkül) 19.605 Ft fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Utazás azonosítója: 120161

Infóvonal

+3670 123 456

Nyitva tartás

H-P:9:00-17:00
SZo-VZÁRVA

A Teszt Travel munkatársai több mint 30 év utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók álmait!

Teszt iroda, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 2, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 3, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 4, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 5, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 6, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 7, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 8, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Fő partnereink:
Válogatott utazások

A www.afrikaiutazas.hu weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre sem Utazást közvetítő szerződés, sem Utazási szerződés. Az Utazást közvetítő szerződés vagy az Utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási részvételi díj előlegének, vagy indulás előtt 35 napon belül a teljes összegnek a megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Flair Travel Kft. illetve az utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján. A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Flair Travel Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében. Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Powered by Mediaorigo MediaOrigo | Tourism CRM: Travelium Software Travelium Software
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Küldés e-mailben
Intenzív szafari Kenyában 8nap/7éj (Egyéni) Egyéb

Intenzív szafari Kenyában 8nap/7éj (Egyéni) Egyéb

Kenya, Nairobi

Útazonosító: 120161

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Kötetlen ajánlatkérés
Intenzív szafari Kenyában 8nap/7éj (Egyéni) Egyéb

Intenzív szafari Kenyában 8nap/7éj (Egyéni) Egyéb

Kenya, Nairobi

Útazonosító: 120161

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!