Válogass a legszebb utazások közül!

INDONÉZIA - Ezt látnia kell!

Tartson velünk a INDONÉZIA - Ezt látnia kell! utazásra! A kiutazás repülővel történik, félpanziós ellátással. Az utazás időtartama 13 nap / 10 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 685.990 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Üdülés, Körutazás
Kiutazás:Repülő
Ellátás:félpanziós
Turnusok: 13 nap / 10 éjszaka
Legjobb ár: 685.990 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2022.04.12 - 04.24

INDONÉZIA - Ezt látnia kell! leírás

Kívánságlistára teszem

INDONÉZIA - Ezt látnia kell! 3


1. nap
A Qatar Airways Budapest - Doha járatával elutazás a késő délutáni órákban, érkezés éjfél körül Dohába.

2. nap
Rövid tranzitidő után tovább utazás Dohából, Denpasarba, éjszaka a repülőgép fedélzetén. A koraesti órákban megérkezés Denpasarba. A repülőtérről transzfer a közeli hotelba, ahol vacsora. Szállás Denpasar.

3. nap
Reggeli a szállodában, majd kijelentkezés a szobákból. Délelőtt városnézés Bali szigetének fővárosában, a legfőbb látványosságok ismertetése, meglátogatása: Badung piac és a Bajra Shandi emlékmű (amennyiben a repülő menetrendje engedi, az Agung Jagatnatha templomot is felkeressük). Transzfer a repülőtérre, ahonnan továbbutazás Denpasar - Yogyakarta útvonalon. A megérkezés után transzfer a hotelbe, ahol vacsora. Szállás Yogyakarta.

4. nap
Reggeli a szállodában, majd indul Jáva szigetének felfedezése, busszal a Magelang-térségbe utazunk, ahol nyitott tetejű dzsipekbe szállunk át (1 autóban 3 utas). A híres Borobudur falvak között lassan haladnak az autók, kókuszpálmákkal szegélyezett vidéki utakon és csodásan zöldellő rizsföldek között. Délben ebéd egy helyi étteremben (a részvételi díj tartalmazza), majd buszos transzfer a Borobudur templomhoz. Vulkanikus sziklatömbökből és folyami kövek ezreiből 75 év alatt épült fel az UNESCO Világörökségi védettség alatt álló templom. A csodálatos faragások, vésetek és az igen különlegesen plasztikus domborművek egészen különleges minőségben maradtak fent. A program után transzfer a hotelbe, szállás Yogyakarta.

5. nap
Reggeli a szállodában, majd irány a Merapi vulkán, amely lankáit nyitott dzsipekkel fedezzük fel! A terepjárókkal a 2010-es kitörés pusztítása után elnéptelenedett falvakon haladunk át a megkövült lávafolyamig. Ha az időjárás megengedi, a Merapi vulkán csodás sziluettje rajzolódik ki a távolban. A látványos dzsiptúra után a Sisa Hartaku múzeumot látogatjuk meg. A kiállítás a 2010-es kitörésnek állít emléket a falvakban elhagyott tárgyakból. Valamint látható egy bunker, ahonnan a önkéntesek a vulkánkitörés figyelték, végül a ,,batu alien" szikla mellett készít mindenki fotót, amely egy űrlényre emlékeztető óriási vulkanikus kő. Ebéd egy helyi étteremben, majd délután az ősi hindu templomokat fedezzük fel Prambanan-ban. Délután Prambananba látogatunk, ahol a 9 században épült hindu templomokat keresünk fel. Az 1991 óta UNESCO védelem alatt álló, egyenetlen, hegyes csúcsos templomok három legfőbb belső kápolnája a hindu szentháromságot jelképezi, amely Brahma, Vishnu és Shiva. A program után transzfer a hotelbe, szállás Yogyakarta.

6. nap
Reggeli a szállodában, majd Yogyakarta felfedezése következik: az 1756 és 1970 között épült szultánpalota, vagyis a Kraton megtekintése, amely a jávai-szultáni építészet egyik legszebb példája. Majd a Taman Sari, a kertek és a medencék palotája, amely eredetileg a szultáni hárem fürdő medencéiként épült meg (amennyiben a repülő menetrendje engedi, egy batikoló műhelyt is meglátogatunk, ahol a tradicionális munkafázisokat ismertetik a szakemberek). Transzfer a repülőtérre, ahonnan továbbutazás Yogyakarta - Denpasar útvonalon. A mentrend szerinti megérkezés után utazás Ubudba. Szállás Ubud.

7. nap
Reggeli a szállodában, majd városnézés: az Ubud palota, a kihagyhatatlan Ubud piac és a szent Ubud Majom Erdő következik. Itt nagyjából 700 hosszúfarkú makákó él háborítatlanul. Természetes környezetükben lehet megfigyelni, ahogy az ágak között hintáznak és banánt kunyerálnak a látogatóktól. Ebéd egy helyi étteremben, majd a délután folyamán két világhírű templomot látogatunk meg. Az első a Taman Ayun lesz, amely az egyik legelragadóbb történelmi épületegyüttes. A 6 királyi templom egyike, a várárokkal körbevett terület, ahol számtalan, többlépcsős tetővel ellátott Meru ereklyetartót, bonyolult faragássokkal díszített kapukat, valamint teraszos templomokat láthatunk. Utazás a tengerpartra, a következő állomás a Tanah Lot templom, amely Bali szigetének az egyik leglátogatottabb helyszíne. A szárazföldtől karnyújtásnyira (csak 50 méter), egy hatalmas tengerparti sziklán épült a balinéz templom. Apály idején át lehet sétálni a templomhoz, míg dagálykor a tenger teljesen körülöleli a sziklát és a ráépült szentélyt. A program után transzfer vissza a hotelbe, szállás Ubud.

8. nap
Reggeli a szállodában, majd kijelentkezés a szobákból. Utazás Bali északi része irányába, pihenővel útközben. A nap első látványossága a fényképekről jól ismert Besakih templom, amit a mennyország kapujaként is emlegetnek. A különleges elhelyezkedésű templom komplexum különleges helyszínen található, a sziget talán legdúsabb növényzete veszi körbe, amely az Agung hegy nyugati lejtőin található. Majd Kintamaniba területére utazunk, ahonnan a Batur hegyre és a végtelen nyugalmat árasztó tavára nyílik csodálatos kilátás. Ebéd egy helyi étteremben, majd délután tovább utazás a tengerpartra, Lovinába. Útközben megállunk a csodaszép, nagy kiterjedésű Beji nevű hindu templomnál. A program végén transzfer a hotelbe, szállás Lovina.

9. nap
Korai reggeli a szállodában, majd indulás Lovina Beach-re, ahonnan kihajózás. A program során a felkelő nap fényeiben lehet gyönyörködni, majd a hajó mellé szegődő delfinek ,,táncában". A mai ebéd a szállodában kerül felszolgálásra, majd délután irány Banjar! Itt egy forró vizű forrást és egy buddhista kolostort keresünk fel. A program végén transzfer a hotelbe, szállás Lovina.

10. nap
Reggeli a szállodában, majd kijelentkezés a szobákból. A mai napon Bali déli részére utazunk vissza, útközben több megállóhellyel. Délelőtt a következő látványosságokat keressük fel: a Banyumala vízesés az őserdőben, Wanagiri rejtett hegye, a Handara kapu és végül a Ulun Danu templom, amely egész Bali egyik legtöbbet fotózott látványossága. Ebéd egy helyi étteremben, majd utána már utazás Jimbaran felé. Útközben a Jatiluwih rizsteraszoknál állunk meg, ahol meseszép környezetben láthatók a domboldalon húzódó teraszok, ahol évszázados tapasztalat alapján termesztik a rizst a helyiek. A megérkezés után a szobák elfoglalása, szabadidő a szállodában (medence, fitnessz terem, bár, étterem). Szállás Jimbaram.

11. nap
A mai napon nem kell sietni, ezért mindenki nyugodtan reggelizhet akár későn is a szállodában, majd délelőtt pihenhet. Délután az Uluwatu templomot látogatjuk meg, amely meredek sziklákon áll, kilátással az Indiai-óceánra. Itt lehetőségünk lesz egy tradicionális kecak táncbemutatót is megtekinteni, avagy másnéven a tűz táncot, amely bizonyára a sziget leglátványosabb bemutatója. Majd program végeztével transzfer Jimbaram beach-re, ahol egy helyi étteremben búcsúvacsora. A nap végén transzfer vissza a hotelbe, szállás Jimbaram.

12. nap
Reggeli a szállodában, majd kijelentkezés a szobákból. A délutáni transzfer indulásáig lehetőség a szálloda szolgáltatásait igénybe venni. Koradélután transzfer a repülőtérre, ahonnan a Denpasar - Doha járat indul. Éjszaka a repülőgép fedélzetén.

13. nap
Éjfél körül megérkezés Dohába, ahonnan pár óra tranzitidő után tovább utazás, megérkezés a menetrend szerint a reggeli órákban Budapestre.

A RÉSZVÉTELI DÍJ TARTALMAZZA

Nemzetközi repülőjegyet (amely személyenként tartalmaz 1 db kézipoggyász és 1 db feladott poggyászt szállítását), 10 éjszaka szállást helyi besorolású 4 csillagos szállodákban, a szállodákban reggelis ellátást, a programokhoz csatlakozva 8 alkalommal ebédet, valamint 2 alkalommal vacsorát. Az indonéziai transzferek során a buszon minden utasnak naponta egy ásványvizet és száraz törölközőt biztosítunk. A leírásban szereplő programokat és azok belépőjegyeit, valamint a csoporttal együtt utazó magyar nyelvű idegenvezetést.

A körutazás során VOX Tourguide System segíti utasaink kényelmét, így fotózás, vagy csak nézelődés közben sem marad le az idegenvezetőnk egyetlen magyarázatáról sem!

A RÉSZVÉTELI DÍJ NEM TARTALMAZZA

Repülőtéri illetékeket és díjakat, a belföldi repülőjegy költségét, helyi szervízdíjakat (borravaló, amely 7USD / fő / nap), útlemondási biztosítást, valamint a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást.

Létszám: minimum 20 fő

Helyszíni költségek leírása:

A programban nem említett további étkezések, italok, borravalók, személyes kiadások.

Kérjük utasainkat, hogy készüljenek arra, hogy az út során fix borravaló összeget szed össze idegenvezetőnk. Ezt osztja aztán szét a helyi idegenvezetőknek, a szállodai és az éttermi személyzetnek, valamint a buszsofőröknek. Kérjük napi 7 USD / utas összeggel készüljenek erre a kiadásra (az utazás napjainak kivételével, vagyis 11 napra ez 77 USD / fő).

Kiutazás:

Csoportunk a Qatar Airways járataival utazik a nemzetközi szakaszokon, ezek tervezett menetrendje a következő:

Budapest BUD - Doha DOH 17:50 - 00:10#1 (érkezés éjfél után)
Doha DOH - Denpasar DPS 02:30 - 17:30

(a belföldi járatok pontos menetrendjét az indulás előtti tájékoztatóban küldjük meg)

Denpasar DPS - Doha DOH 18:45 - 23:45
Doha DOH - Budapest BUD 02:05 - 06:45

Étkezés:

Félpanziós ellátás (kivétel az oda és a visszautazás ideje). Bőséges büféreggeli a szállodában, valamint tradicionális balinéz ebédek a programleírás szerint, illetve két alkalommal vacsora.

Ruházat:

Az évszaknak megfelelő, minél kényelmesebb, lehetőleg pamut ruházat és réteges öltözködés javasolt. A viszonylag sok séta miatt a már bevált, kipróbált lábbeli mindenképp fontos. Valamint érdemes a napsütés ellen sapkával, kalappal esetleg kendővel védekezni, sőt a védőfaktoros arckrém is jó szolgálatot tehet.

Fontos, hogy templomok és a különböző vallásokhoz kötődő látnivalók helyszínein sok esetben öltözködési előírásokhoz kötik a belépést. Hölgyek számára a miniszoknya, rövidnadrág és a vállakat szabadon hagyó pántos felsők nem mindig megengedettek. A férfiaknak egyes helyeken tiltják a rövidnadrágot és a vállakat szabadon hagyó trikót.

A hölgyeknek már csak a fentiek miatt is érdemes egy vállkendőt maguknál tartani, ami még nagy segítség lehet akkor is, ha a buszok és szállodák légkondicionáló berendezései túl hideget fújnának.

Időjárás:

Körutazásunk trópusi vidéket látogat, az egyenlítő környéki helyszíneket. Ezért kiemelkedően erős UV sugárzásra kell számítani. Napközben magas hőmérsékletre és magas páratartalomra kell számítani, így a hőérzet még magasabb lehet. Esőre csak minimális az esély.

Vízum:

Magyar állampolgárok számára 30 napig vízummentes a tartózkodás Indonéziában. Fontos, hogy az útlevélnek a hazautazás dátumától számítva még 6 hónapig érvényes kell lennie.

Biztosítás:

Az út teljes időtartamát lefedő BBP biztosítás megkötését kifejezetten ajánljuk. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére.

Egészségügyi tudnivalók:

Az program által érintett területre utazók számára nincs javasolt védőoltás, a meglátogatott városoknak nincs különös egészségügyi kockázata. Ami fontos, hogy az csapvizet nem szabad fogyasztani, még fogmosáshoz is palackozott ásványvizet javaslunk használni.

Különleges étkezés, étel intolerancia:

Körutazásunk során használt szállodákban a reggeli büfé jellegű, a programban szereplő ebédek és vacsorák menüsorosak. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy az irodánk által biztosított étkezések esetén, nem áll módunkban semmilyen különleges menüt visszaigazolni, ezt a helyi éttermeknek nem áll módjában biztosítani.

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

Fekvés:

1 éjszaka szállás Denpasar
SWISS BELHOTEL TUBAN-KUTA, vagy hasonló

3 éjszaka szállás Yogyakarta
PRIME PLAZA HOTEL, vagy hasonló

2 éjszaka szállás Ubud
SENS HOTEL & SPA UBUD, vagy hasonló

2 éjszaka szállás Lovina
BALI TAMAN BEACH RESORT, vagy hasonló

2 éjszaka szállás Jimbaran
FOX HOTEL JIMBARAN BEACH, vagy hasonló

Helyi besorolás szerinti 4 csillagos szállodák

A fenti hotelek nevét tájékoztató jelleggel adjuk meg, a végleges szállás listát indulás előtt küldjük meg!

Ellátás: A félpanziós ellátás két főétkezést tartalmaz. Ez általában reggeli és vacsora. Az étkezések időpontját a szálloda határozza meg.

x INDONÉZIA - Ezt látnia kell!

INDONÉZIA - Ezt látnia kell! utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Lefoglalom
5
5


Utazás repülőgéppel
Szállás
Ellátás megadott szerint
Telepített magyar nyelvű képviselet
Repülőtéri illeték
Transzfer
Utasbiztosítás
Útlemondási biztosítás
Fakultatív programok
üzemanyag felár
Foglalási díj

Felárak*:
  1. Foglalási díj 500 Ft fő
  2. Reptéri illeték 149.990 Ft fő
  3. Útlemondási biztosítás 28.000 Ft foglalás* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Utazás azonosítója: 146484

Infóvonal

+3670 123 456

Nyitva tartás

H-P:9:00-17:00
SZo-VZÁRVA

A Teszt Travel munkatársai több mint 30 év utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók álmait!

Teszt iroda, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 2, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 3, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 4, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 5, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 6, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 7, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 8, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Fő partnereink:
Válogatott utazások

A www.afrikaiutazas.hu weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre sem Utazást közvetítő szerződés, sem Utazási szerződés. Az Utazást közvetítő szerződés vagy az Utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási részvételi díj előlegének, vagy indulás előtt 35 napon belül a teljes összegnek a megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Flair Travel Kft. illetve az utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján. A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Flair Travel Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében. Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Powered by Mediaorigo MediaOrigo | Tourism CRM: Travelium Software Travelium Software
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Küldés e-mailben
INDONÉZIA - Ezt látnia kell!

INDONÉZIA - Ezt látnia kell!

Indonézia, Körutazás Indonéziában

Útazonosító: 146484

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Kötetlen ajánlatkérés
INDONÉZIA - Ezt látnia kell!

INDONÉZIA - Ezt látnia kell!

Indonézia, Körutazás Indonéziában

Útazonosító: 146484

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!