Válogass a legszebb utazások közül!

Nyugati Part Természeti Csodái reggelivel és belépőkkel - magyar idegenvezetéssel

Tartson velünk a Nyugati Part Természeti Csodái reggelivel és belépőkkel - magyar idegenvezetéssel utazásra! A kiutazás repülővel történik, reggelis ellátással. Az utazás időtartama 13 nap / 11 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 523.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Üdülés, Körutazás
Kiutazás:Repülő
Ellátás:reggeli
Turnusok: 13 nap / 11 éjszaka
Legjobb ár: 523.000 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2021.04.01 - 04.13

Nyugati Part Természeti Csodái reggelivel és belépőkkel - magyar idegenvezetéssel leírás

Kívánságlistára teszem

NYUGATI PART TERMÉSZETI CSODÁI REGGELIVEL ÉS BELÉPŐKKEL - MAGYAR IDEGENVEZETÉSSEL

Körutazás Amerikában, Amerikai Egyesült Államok

 

 

Utasaink kérésére indítottuk útjára a nagy sikerű Nyugati Part Természeti Csodái körutazásunkat, melynek keretében az Egyesült Államok nyugati partvidékének legszebb nemzeti parkjait és természetvédelmi területeit fedezzük fel. A túra során kisebb hangsúlyt kapnak a városok és a kulturális látnivalók, de a program összeállításánál figyeltünk rá, hogy azok is életre szóló élményekkel gazdagodjanak, akik először járnak Amerikában. Akkumulátorokat feltölteni, fényképezőt elcsomagolni, indul a kaland!

 

 

1.     nap: Érkezés Los Angelesbe

 

Reggeli órákban indulunk utunkra, egy átszállás után megérkezünk Los Angelesbe. Elfoglaljuk szállásunkat, majd estefelé a hallban röviden átbeszéljük a következő napok programját.

 

 

2.     nap: Los Angeles városnézés, Laughin

 

Első itt töltött napunkon Los Angeles vár arra, hogy felfedezzük, így bele is csapunk a közepébe. Idegenvezetőnk segítségével bebarangoljuk Hollywoodot, élvezve a város pezsgő hangulatát a szikrázó napsütésben.

A délelőtti városnézést követően indulunk a Mojave-sivatagon keresztül Laughinba, a kaszinók és vízi sportok városába, a Colorado-folyó partjához, ahol a szállásunk is lesz.

A Mojave-sivatag érdekessége, hogy legmagasabb pontja 3633 m, legalacsonyabb pedig Death Valleyben található, 86 m. A Halál-völgy a világ egyik legforróbb és legszárazabb helye, nevét még a 19. század közepén kapta a nyugati partra tartó bevándorlóktól.

 

 

3.     nap: Grand Canyon déli perem, Flagstaff

Ezen a napon Amerikai legikonikusabb természeti látnivalóját, a Grand Canyon déli peremét látogatja meg a csoport. A kilátópontokból több mint 2000 m-es mélységekbe láthatunk bele. Itt fakultatív program keretein belül lehetőségünk van  helikopterezésre is. Az estét Flagstaffban töltjük. A kisváros Amerika legnagyobb sárgafenyő erdői mellett fekszik, melyre a neve is visszavezethető.

 

 

4.     nap: Monument Valley, Kanab

 

Következő állomásunk Monument Valley. A híres tanúhegyei és lapos fennsíkjai már az országútról jól láthatóak. Az ősi sziklák az amerikai western szimbólumává váltak, a filmrendezők különösen kedvelik ezt a helyet fekvése és környezete miatt.

Majd innen a Powell-tó felé (a Colorado-folyó egy felduzzasztott mesterséges tava) vesszük az irányt. Szállásunk Kanab városában lesz. Kanabot a helyeik „Little Hollywoodnak” is hívják. Jogosan, hiszen számos westernfilm forgatási helyszínének adott otthont a környék.

 

 

5.     nap: Nemzeti Park

 

Újabb nap a természeti csodák birodalmában! Ezen a napon az estét már a kaszinók városában, Las Vegasban töltjük, de útközben ellátogatunk az Egyesült Államok legnépszerűbb természetvédelmi övezetébe, ahol lehetőségünk van megcsodálni a Bryce Canyon vagy a Zion Park hihetetlen élővilágát.

A Bryce Canyon főbb látványosságait a vörös sziklaoszlopok és látványos sziklaformációk adják. A Zion park szívében található a Zion Canyon, alján a ma már csak csendesen kanyargó Virgin River. Gazdag természeti szépségére jellemzőek a vad mezők, pompás fák és meredek szurdokok.

 

Fakultatív program keretein belül az estét koronázzák meg egy világhírű Cirque du Soleil előadással!

 

 

6.     nap: Tűz Völgye, Las Vegas

Ma nehéz választás áll előttünk, két remek programlehetőség közül is választhatunk: a pihenni vágyók felfedezhetik Las Vegast és annak hihetetlen kínálatát, bejárhatják a város híres outlet üzleteit, vagy idegenvezetőnkkel tarthatnak a Valley of Fire-be, a „Tűz Völgyébe”.

A Nevada állam déli részén elhelyezkedő park a nevét a nap sugarait visszaverő, ránézésre szinte égő azték homokkő formációról kapta. A 150 millió éves „izzó” sziklák mellett olyan látványos alakzatokkal is találkozhatunk, mint az „Elefánt Szikla”, a „Tűzvölgy Boltív” és a „Tűzhullám”. A sokszor földöntúlinak ható táj mellett a park annak is köszönheti népszerűségét, hogy több hollywoodi kasszasiker (Viva Las Vegas, Emlékmás, Star Trek, stb.) képkockáin is feltűnt.

 

A Bűn Városaként is ismert felnőtt játszótér, Las Vegas felfedezése nem lehet teljes egy esti városi túra nélkül. Las Vegas by night fakultatív programunkon idegenvezetőnk a város éjszakai arcát mutatja meg!

 

 

7.     nap: Utazás, Calico szellemvárosa, Fresno

 

Ez a nap az utazásról szól. Reggel a Yosemite Nemzeti Park felé vesszük az irányt. Útközben teszünk egy kis kitérőt Calico szellemvárosában, ahol egy 100 évvel ezelőtti vadnyugati bányászváros története elevenedik meg előttünk. Az estét Fresnóban töltjük.

 

 

8.     Yosemite Nemzeti Park, San Francisco

 

Délelőtt a Nemzeti Park felfedezése, majd a kontinens sokak szerint legszebb városa következik, San Francisco.

Programunk egyik legvarázslatosabb napja következik. A Yosemite Nemzeti Parkról csak szuperlatívuszokban lehet beszélni, de szavakkal leírni lehetetlen azt a szépséget, ami itt fogad minket. Érdemes a mellékelt panorámaképen alaposan körbenézni a parkban és odaképzelni magunkat a Yosemite színei, fényei, illatai és hangjai közé.

Buszunkkal bejárjuk a park területét, és közben megcsodáljuk csodás hegyeinek gránitcsúcsait és mammutfenyőit. Az időjárástól függően, valamint egy kis szerencsével megpillanthatjuk a park zubogó vízeséseit is.

 

 

9.     San Francisco - Union Square, Lombard Street, Golden Gate, Fisherman’s Wharf

 

Városnézés következik, felkeressük a város legnépszerűbb helyeit: Union Square, Lombard street, át a Golden Gate hídon, ebédidő a Fisherman's Wharf hangulatos halászkikötőjében. A belváros nagy részét gyalog is könnyedén felfedezhetik, de kipróbálhatják a híres piros villamost is!

 

Este fakultatív programmal várjuk! San Francisco by Night: sétahajózás az öbölben, egy könnyű vacsora és a naplemente kíséretében.

 

 

10.  San Francisco, Monterey/Carmel, Lompoc

 

Az óceánpart menti főúton újból délnek vesszük az irányt. Menetközben megtekintjük Monterey és Carmel kisvárosát is.

Utunk a Csendes-óceán legszebb partszakaszain vezet végig, melynek része a világ egyik legismertebb panorámaútja, a 17-Mile Drive is. A partvidéket csodás öblök és sziklaformációk teszik látványossá. Monterey egykori halászkikötőjében kedvünkre csemegézhetünk a helyi fogásokból, a hajdani szardíniakonzervgyár felújított negyedének utcácskáin pedig múlt századi hangulatban bolyonghatunk. A csodás, fehér homokos partszakaszáról is híres Carmel művészvárosában felfedezzük a helyi galériákat és régiségkereskedéseket

Ezután a szállásunk felé, Lompocba indulunk.

 

 

11.  Utazás, Santa Monica Beach, Los Angeles

 

Következő úti célunk ismét az Angyalok Városa, ahol egyenesen az óceánparti Santa Monica Beachre megyünk. Itt szabadprogram keretei közt fedezhetjük fel a helyet, és ismerhetjük meg a Baywatch sorozatbeli „díszleteket”. Miután jól szemügyre vettük a hullámlovasokat, megéri sétálni egyet a híres 66-os út végpontjánál, a promenádon. Az esti órákban jelentkezünk be a szállodánkba.

 

 

12-13. Utazás Budapestre

 

Véget ér az élményekben gazdag utazás, következik a hazautazás átszállással. Érkezés Budapestre másnap.

 

 

A városnézések során sokat fogunk sétálni, gyalogolni is, így ezek a programok aktív fizikai igénybevételt jelentenek.

 

 

A kiválasztott dátumon tervezett repülőút menetrendjéről, kérjük, érdeklődjön munkatársainknál!

Tervezett szállások:

 • Los Angeles: Baymont Inn & Suites LAX
 • Laughlin: Edgewater Hotel & Casino
 • Flagstaff: Embassy Suites
 • Kanab: Best Western Red Hills
 • Las Vegas: Flamingo Las Vegas
 • Fresno: Ramada Fresno North
 • San Francisco: Cova Hotel
 • Lompoc: Embassy Suites Lompoc - Central Coast
 • Los Angeles: Best Western Plus South Bay Hotel

 

A részvételi díj tartalmazza:

 • repülőjegyeket kézipoggyásszal és 23-kg-os feladható csomaggal
 • szállást program szerint 3*-os szállodákban
 • reggelis ellátást (Hawaii hosszabbításunk nem tartalmaz ellátást!)
 • transzfereket, hely(köz)i közlekedést program szerint
 • az útleírásban szereplő programokon való részvételt (gyalogos és buszos városnézések) magyar nyelvű idegenvezetővel

 

A részvételi díj nem tartalmazza:

 • repülőtéri illetéket (129 000 Ft/ fő)
 • sztornó biztosítást (a teljes részvételi díj 1%-áért köthető, az önrész mértéke 20%)

Union sztornó biztosítás feltételei

 • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást (ajánlott, 625 Ft/ nap/ fő)

Union Világjáró biztosítás térítései és feltételei

Lehetőség van önrész nélküli, kombinált útlemondási és utasbiztosítás együttes megkötésére is. A kombinált biztosítás díjtételeiről, kérjük, érdeklődjön munkatársainknál!

 • fakultatív programokat (l. lentebb!)
 • Calico Ghost Town belépő (5 USD/ fő)
 • a programban nem megjelölt étkezéseket, amelyben idegenvezetőnk segítséget nyújt (ebéd kb. 15-20, vacsora kb. 20-30 USD / fő)
 • kötelező borravalót – helyi szokás szering napi 5 USD/ fő, amelyet idegenvezetőnk az első napon beszed

 

 

Választható fakultatív programok:

 • 3. nap:
  • Grand Canyon helikopterezés – 84 900 Ft/ fő
 • 5. nap:
  • Las Vegas show – 47 900 Ft/ fő
 • 6. nap:
  • Valley of Fire – 32 900 Ft/ fő
  • Las Vegas by night – 29 900 Ft/ fő
 • 9. nap:
  • San Francisco by night – 27 900 Ft/ fő

 

Csomagban jobban megéri! Válasszon kedvezményes fakultatív programcsomagok ajánlataink közül!

 

 • Éjszakai városnéző programcsomag a nyugati parton – 3 000 Ft/ fő kedvezménnyel 57 800 Ft helyett 54 800 Ft
  • San Francisco by night
  • Las Vegas by night

 

Irodánk a programváltoztatás jogát fenntartja


x Nyugati Part Természeti Csodái reggelivel és belépőkkel - magyar idegenvezetéssel

Nyugati Part Természeti Csodái reggelivel és belépőkkel - magyar idegenvezetéssel utazás foglalás

2
3
3
4
Lefoglalom
5
5
Utazás repülőgéppel
Szállás
Transzfer
Utazás busszal
Idegenvezető
Közlekedés
Ellátás megadott szerint
Repülőtéri illeték
Utasbiztosítás
Útlemondási biztosítás
Fakultatív programok
Vízumdíj
Belépők

Felárak*:
 1. Egyágyas felár 259.000 Ft fő
 2. Egyágyas felár társítással 0 Ft fő
 3. ESTA engedély 8.000 Ft fő
 4. Repülőtéri illeték 129.000 Ft fő
 5. Sztornó biztosítás 1,00 % fő
 6. Utasbiztosítás 8.125 Ft fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Utazás azonosítója: 99212

Infóvonal

+3670 123 456

Nyitva tartás

H-P:9:00-17:00
SZo-VZÁRVA

A Teszt Travel munkatársai több mint 30 év utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók álmait!

Teszt iroda, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 2, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 3, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 4, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 5, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 6, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 7, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 8, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Fő partnereink:
Válogatott utazások

A www.afrikaiutazas.hu weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre sem Utazást közvetítő szerződés, sem Utazási szerződés. Az Utazást közvetítő szerződés vagy az Utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási részvételi díj előlegének, vagy indulás előtt 35 napon belül a teljes összegnek a megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Flair Travel Kft. illetve az utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján. A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Flair Travel Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében. Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Powered by Mediaorigo MediaOrigo | Tourism CRM: Travelium Software Travelium Software
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Küldés e-mailben
Nyugati Part Természeti Csodái reggelivel és belépőkkel - magyar idegenvezetéssel

Nyugati Part Természeti Csodái reggelivel és belépőkkel - magyar idegenvezetéssel

USA, Körutazás Amerikában

Útazonosító: 99212

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Kötetlen ajánlatkérés
Nyugati Part Természeti Csodái reggelivel és belépőkkel - magyar idegenvezetéssel

Nyugati Part Természeti Csodái reggelivel és belépőkkel - magyar idegenvezetéssel

USA, Körutazás Amerikában

Útazonosító: 99212

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!