Válogass a legszebb utazások közül!

Aktív kikapcsolódás a Dolomitokban: kirándulás vagy via ferrata kezdőknek és haladóknak

Tartson velünk a Aktív kikapcsolódás a Dolomitokban: kirándulás vagy via ferrata kezdőknek és haladóknak utazásra! A kiutazás busszal történik, félpanziós ellátással. Az utazás időtartama 6 nap / 5 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 135.687 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Körutazás
Kiutazás:Busz
Ellátás:félpanziós
Turnusok: 6 nap / 5 éjszaka
Legjobb ár: 135.687 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2020.07.05 - 07.10

Aktív kikapcsolódás a Dolomitokban: kirándulás vagy via ferrata kezdőknek és haladóknak leírás

Kívánságlistára teszem

Ajánlás:
- hegyi kikapcsolódás
- aktív programokon való részvétel lehetőségével vagy
- pihenés a szállodában. Ez is lehet aktív kikapcsolódás, hiszen a szállodában kerékpár kölcsönözhető, illetve a környéken nagyokat lehet sétálni, gyalogtúrázni
- a szálloda wellness részlege a délután folyamán a vendégek rendelkezésére áll
- a reggeli és a vacsora is büfé rendszerben kerül felszolgálásra
- igény esetén a szálloda hidegcsomagot készít 6 EUR-ért


1. nap:

Indulás 05.00 órakor Budapestről. Folyamatos utazás Tirol keleti részébe, Lienz városáig. Érkezés után a Schlossbergbahnnal pillanatok alatt 1000 méter fölé emelkedünk. Fent mesés környezet, kis tó, kalandpark, állatsimogató, és fenyőillat; körülöttünk pedig a közel 3000 méteres magas hegycsúcsok. A felső állomástól egy rövid, bemelegítő kirándulást teszünk egy kis tavacskáig.

Túrainformáció: 1,5 km, +100m/-100m, besorolása: 1-es
A felvonó felső állomásától séta az alsó tóig, majd körben vissza.

Aki esetleg önállóan hosszabb túrát tenne fent a hegyen, annak a túravezető a helyszínen ajánl lehetőségeket.

A völgybe az Osttirodelen, azaz Tirol leghosszabb bobpályáján, vagy a már kipróbált felvonóval jutunk vissza.
A bobozás/felvonózás után szabadprogram Lienz-ben, vagy a görzi grófok által épített Schloss Bruck-nál.

Városnézés helyett fakultatív programként kipróbáljuk Galitzenklamm egyik via ferratáját.

Ferrata variáció: 1 km, +80m/-80m
Az autóbusz parkolótól rövid sétát követően jutunk a ferrata beszállásához. A keresztig fel, majd onnan a parkolóig lefelé mászunk.
Via ferrata hivatalos besorolása: B/C (mely skálán az "A" a legkönnyebb, az "F" a legnehezebb).

Késő délután továbbutazunk a szállásunkra, a Dolomitokba. Este vacsora a szállodában.


2. nap:

Reggeli után megkezdjük több napos programunkat a festői szépségű Dolomitokban. Buszunkkal utazunk az égig érő fenyőkkel szegélyezett Fannes-völgyhöz. A parkolótól (1450m) ,,kényelmes" ösvényen jutunk le a fenyőrengeteg szívébe (1360 m), ahol kicsit megpihenhetünk a zúgó patakon átívelő hídnál. A patak mellett, a fenyők árnyékában a széles dózerúton haladva elérünk egy festői kilátóponthoz (1460m), ahol az út mindkét oldalán, mélyen lent a völgyben zúg a Rio di Fannes (Fannes patak).

Túrainformáció: 5 km, +250m/-250m, besorolása: 3-as
az autóbusztól a Fannes-patak völgyében a kilátópontig (a via ferratás beszállóhelyig) majd önállóan vissza ugyanazon az úton a buszhoz.

Akik a napjukat egy kellemes túra után szívesebben töltenék múzeumok és kávézók közelében, őket a busz beviszi Cortina d'Ampezzo-ba, ahol a délutánt kedvükre, szabadon tölthetik. A város újra olimpiai lázban ég, ugyanis 1956 után 2026-ban ismét itt kerül megrendezésre a téli olimpia!

Az aktív kikapcsolódást választók a kilátóponton, fakultatív program keretében, magukra öltik a via ferrata felszerelésüket, és először leereszkednek a sziklapárkányokon a vízesés alá(!), majd tovább egészen a patakmederig. Lent a völgyben kis hidacska, újabb vízesés és 120-130 méter magas sziklakaréj. A Giovanni Barbara via ferrata (nehézsége: A/B) azoknak az energikus, és az új sportok iránt nyitott kezdőknek is ajánlott, akik korábban még nem másztak ilyen jellegű úton.

Az izgalmakat követően közösen feltúrázunk a Passo Posporcora-ra (1711 m), majd egy csodás ösvényen elkirándulunk a Lago Ghedina-hoz (1470 m), mely sokak szerint a Dolomitok legelragadóbb hegyi tava. A tó partján egy kis étterem vár ránk, ahol megpihenhetünk. A tótól visszagyalogolunk a völgybe és autóbuszunkkal Cortinába utazunk.

Túrainformáció: 14,5 km, +600m/-700m, besorolása: 4-es
- az autóbusztól a Fannes-patak völgyében a kilátópontig (a via ferratás beszállóhelyig)
- via ferrata: A/B (mely skálán az "A" a legkönnyebb, az "F" a legnehezebb)
- túra a Posporcora hágón keresztül a Lago Ghedina érintésével

A délutánt mindannyian Cortina d'Ampezzo-ban töltjük, majd hazautazunk a szállásunkra. Vacsora a szállodában.


3. nap:

Reggeli után buszunkkal a Passo Falzarego-ba (2105 m) indulunk, ahonnan felvonóval a Lagazuoi menedékházhoz (2750 m) emelkedünk. Fent a teraszról gyönyörködhetünk a szédületes kilátásban, és beleképzelhetjük magunkat a száz évvel ezelőtti eseményekbe. A ,,lábunk" előtt hever a Cinque Torri (5 torony), ahonnan ágyúk tucatjai lesték a hegy belsejében megbúvó osztrák és magyar katonákat. Akik a látvány kedvéért választották a programot a menedékházban kényelmesen elfogyaszthatják ebédjüket, esetleg feltúrázhatnak a Piccolo Lagazuoi-csúcsra (2778 m), fotózhatnak, majd a felvonót használva, esetleg a Lagazuoi és a Tofana tömbje közötti széles úton gyalogosan visszajuthatnak a buszparkolóba. A ,,kis" Lagazuoi a hatnapos túránk során elérhető legmagasabb pont.

Túrainformáció: 1,5 km, +80m/-80m, besorolása: 1-es
A felvonóháztól séta a Piccolo Lagazuoi-ig és vissza, majd a felvonóval a völgybe.

Akik nem riadnak vissza egy technikailag könnyű kirándulástól, azok fakultatív program keretében az évszázados barlangrendszeren keresztül (Via Ferrata Galleria del Piccolo Lagazuoi nehézsége: A) teszik meg az utat lefelé. Az út kusza folyosókon vezet keresztül, ahol jól jön a labirintust oda-vissza ismerő vezető.

Túrainformáció: 2,5km, +20m/-600m, besorolása: 4-es túra
A felvonóháztól az I. Világháborús barlangrendszeren keresztül jutunk le a völgybe. Az út nagyon biztonságos, szinte végig vassodrony került kifeszítésre, melybe kapaszkodni lehet. A program klausztrofóbiásoknak a hosszú barlangi szakaszok miatt nem javasolt. A barlangrendszerben való közlekedéshez nélkülözhetetlen a zseb-/fejlámpa, sisak, illetve olyan kesztyű, melynek bőr a tenyér része (pl. kerékpáros). Sisak az irodánkon keresztül bérelhető.

Azok, akik ugyan kirándulásra vágynak, de nem szeretnének alagutakon keresztül visszatérni a völgybe, a túravezetőnktől kapnak iránymutatást a legyalogoláshoz.
Túrainformáció: 4 km, +20m/-600m, besorolása: 4-es
A felvonóháztól túra a Lagazuoi és a Tofana tömbjei között lefelé a völgybe.

Délután busszal továbbutazunk a Passo Valparola-ba (2192 m) és gyalog indulunk fel a Sass di Stria-ra (2477 m). Közelről megtapasztalhatjuk milyen zord a hegység, milyen kőből rakott futóárkokban és sziklába vágott repedésekben kirándulni.

A csúcsra közösen sétálunk fel először a dolomitrögökön, majd futóárkokon keresztül. Fent a barlangnál hasznos lehet a lámpa, illetve a túrán a túrabot.

Túrainformáció: 2 km, +250m/-250m, besorolása: 2-es

A hegyről leérve meglátogatjuk a Tre Sassi erődmúzeumot, mely gazdag gyűjteménye bemutatja a katonák mindennapi életét. A múzeum magánkézben van, és a kiállítási tér évről évre úgy növekszik, ahogyan újabb és újabb leletek kerülnek elő a múlt század eleji hadszíntérről.

Programunk után visszautazunk a szállásra. Este vacsora a szállodában.


4. nap:

Reggeli után útra kelünk az egyszerűen csak ,,szentélynek" aposztrofált, legtöbbet fotózott ,,Tre Cime di Lavaredo"-hoz. Buszunkkal 2300 m magasságig utazunk, ahonnan a sziklaóriások tövében folytatjuk utunkat, gyalogosan. Útba ejtünk egy picinyke kápolnát, ahol az I. Világháborúban elesett hősökre emlékezhetünk. Ez után megkerülve a Tre Cime-t, eljutunk a Locatelli/Dreizinnen menedékházhoz, ahol helyi specialitásokkal kényeztethetjük magunkat. Aki nem vállalkozik a via ferratára, az visszasétálhat a buszparkolóba. A ferrátás csoport megérkezését követően utazunk tovább autóbuszunkkal.

Túrainformáció: 9 km, +250m/-250m, besorolása: 2-es
Széles dózerúton elsétálunk a Locatelli/Dreizinnen hüttéig, majd önállóan vissza az autóbuszhoz, útba ejtve akár három menedékházat is.

A kihívásokat keresők, fakultatív program keretében, kipróbálhatják a Dolomitok egyik legrégebben kialakított vasalt útját, a Luka-Innerkofler via ferratát. Utunk az I. Világháborús barlangjáratokban indul, majd a sziklafalon felmászva feljutunk a Monte Patterno alatti nyeregig (2680 m). Az autóbuszhoz egy meredek ösvényen keresztül jutunk vissza.

Túrainformáció: 8,4 km, +500m/-500m, besorolása: 4-es
- a korábban említett útvonalon haladunk, majd
- via ferrata: barlangokon és drótkötéllel biztosított mászóúton felfelé jutunk fel a hágóba. Lefelé törmelékes ösvényen haladunk. A Luka-Innerkofler via ferrata barlangokban indul, majd nagy magasság fölött, szinte végig biztosítva halad a sziklagerincen. Azok, akik az előző napi via ferratákat már végiggyalogolták minden pillanatát élvezni fogják ennek az útnak, ugyanis ez már az igazi Dolomitok: tapadós szikla, hatalmas méretek, izgalmas kapaszkodások, kaland. A mászáshoz szükséges sisak, beülő, via ferrata szett, lámpa, illetve olyan kesztyű, melynek bőr a tenyér része (pl. kerékpáros). A felszerelések (a kesztyű és a lámpa kivételével) irodánkon keresztül bérelhetőek. A biztonságos közlekedéshez ezen a programon a túrabakancs vagy túracipő kötelező.
Via ferrata besorolása: B (mely skálán az ,,A" a legkönnyebb, az ,,F" a legnehezebb).

Hazafelé útba ejtjük a Lago Misurina-t (Missurina tó), mely amellett hogy olimpiai helyszín volt 1956-ban, olyan panoráma tárul elénk a partjáról, ahonnan nehezen fogunk szabadulni. Fotózás, séta, ajándéktárgyak beszerzését követően visszaindulunk a szállodánkba. Vacsora a szálláshelyen.


5. nap:

Reggeli után a Passo Tre Croci (Három Kereszt hágó) irányába indulunk. Autóbuszunkkal a Cristallo-hegycsoport lábánál lévő parkolóba érkezünk, ahonnan felvonóval jutunk fel 2235 m magasra. A Son Forca menedékház teraszáról jól látható Cortina, a Tofana és a Sorrapis csoport, így egy igazi olasz kávé elfogyasztása melegen javasolt!

Túrainformáció: 1 km, +50m/-50m
Felvonóval 2235 m magasra, majd fotózás, ejtőzés, és vissza felvonóval az autóbuszhoz. Figyelem, az autóbusz délután átáll a II. variáció szerinti program célpontjába!

A túránk a mesés Padeon völgyön keresztül (II. variáció), szinte végig lefelé tart egészen a Castello Di Podestagno (1460m) romjaiig. A kilátás elbűvölő, lábunk előtt az Ampezzo-völgy és Fannes patak. Autóbuszunk a várromhoz közel vár bennünket.

Túrainformáció: 9,6 km, +50m/-800m, besorolása: 3-as túra
Felvonóval 2235 m magasra, majd
- a menedékháztól kavicsos dózerúton sétálunk lefelé. Túrabot, és a bokát védő túrabakancs javasolt!

Délután lehetőség nyílik Cortina d'Ampezzoban a belvárosban, felvonóval a Cortina fölötti hegycsúcsok valamelyikén, vagy akár a hotelünk wellnessrészlegében tölteni. Vacsora a szállodában.


6. nap:

A mai napon búcsút intünk az elragadó Dolomitoknak. Reggeli után elhagyjuk szállásunkat és Ausztrián keresztül hazautazunk. Azonban ma sem maradunk program nélkül: pár órás utazást követően érkezünk a Dráva-parti Oberdrauburgba, ahol lehetőség van bebarangolni a települést, vagy akár meglátogatni a városka fölötti kis várromot. Aki kávézna, édességet enne, vagy akár múzeumba menne, mind megtalálja a számítását. Sőt, jó időben a Dráva partja is elbűvölő.

Fakultatív program keretében meglátogatunk a településen két rövidebb via ferrata-t. A mászóutak jól biztosítottak, a falon találkozhatunk mindenféle érdekességgel: vannak dróthidak, vaskapcsok, meredek fal, ,,pókháló" fémből, stb. Ezek a mászóutak rövidebbek mint a korábbiak és kiválóan vezetik le az előző napok útjait. A faluban lévő három különböző nehézségű útból kettőt járunk be úgy, hogy mindenki a neki legjobban tetsző kettőt mászhatja. A mászáshoz szükséges sisak, beülő, via ferrata szett, illetve kesztyű, melynek bőr a tenyér része (pl. kerékpáros). A felszerelések (a kesztyű kivételével) irodánkon keresztül bérelhetők.
Hivatalos besorolásuk: A/B, B/C és C/D

Délután Kötschach-Mauthen-ben felkeressük az I. Világháború osztrák vonatkozású érdekességeit bemutató ,,Museum 1915-1918"-at.

A kora délután hazaindulunk, időnkénti megállásokkal érkezés Budapestre a késő esti órákban.Utazás:
 autóbusszal 


Szállás:
 3*+-os szállodában a Dolomitokban


Ellátás:
 félpanzió

x Aktív kikapcsolódás a Dolomitokban: kirándulás vagy via ferrata kezdőknek és haladóknak

Az ár tartalmazza:

Utazás autóbusszal, 5 éj szállás, félpanziós ellátás, idegenvezetés és túravezetés

Az út részvételi díja minden esetben csak a csoportkísérő idegenvezető díját tartalmazza.
Azokban az esetekben, ahol a múzeum, nevezetesség vagy város kötelezően előírja a helyi idegenvezető alkalmazását, az külön, a belépőjeggyel együtt fizetendő a programokon való részvétel arányában.

Az ár nem tartalmazza:

Útlemondási biztosítás (az út részvételi díjának 1,5 %-a), betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás (a viaferratán résztvevőkenk kiegészítő biztosítás megkötése szükséges!) , idegenforgalmi adó, programok költségei

Az Európai Egészségbiztosítási Kártya nem elegendő, viszont az ellátáshoz szükséges lehet, illetve megkönnyíti az ellátást. Amennyiben rendelkezik Európai Egészségbiztosítási Kártyával, kérjük feltétlenül hozza magával!


Fakultatív vacsora

a részvételi díj tartalmazza a vacsora árát

Idegenforgalmi adó: kb. 3 Euro/fő/éj

Várható belépőjegy/felvonó költségek, fakultatív programok:

1. nap

Felvonóval fel-le a Schlossbergre:                                  kb. 15 Euro/fő

Felvonóval fel Schlossbergre, bobbal le:                         kb. 25 Euro/fő

Via ferrata a Galitzenklamm-ban:                                  kb. 10 Euro/fő

2. nap

Via ferrata Giovanni Barbara:                                        kb. 10 Euro/fő

3. nap

Felvonóval fel és le a Lagadzoira:                                  kb. 20 Euro/fő

Felvonóval fel a Lagadzoira, lefelé séta:                         kb. 15 Euro/fő

Felvonóval fel a Lagadzoira, lefelé a barlangrendszeren:  kb. 25 Euro/fő

Tre Sassi erődmúzeum:                                                kb. 10 Euro/fő

4. nap

Via ferrata Luka-Innerkofler:                                         kb. 15 Euro/fő

5. nap

Felvonó a Monte Cristallora:                                          kb. 15 Euro/fő

6. nap

Via ferrata Oberdrauburgban:                                        kb. 10 Euro/fő

Museum 1915-1918:                                                     kb. 10 Euro/fő

A programban található via ferratahoz felszerelés szükséges. Természetesen lehetőség van saját, vagy máshol bérelt felszerelés használatára.

Irodánkon keresztül bérelve a teljes út hosszára:

- via ferrata felszerelés (sisak, beülő, ferrata kantár):          35 Euro/fő

- csak sisak:                                                                     10 Euro/fő

 

Minimális létszám: 35 fő

A programok felcserélődhetnek a nyitva tartások és az időjárás függvényében.

A fakultatív kirándulások min. 10 fő részvétele esetén indulnak.

Javasolt felszerelés a kirándulásokhoz:

- 15-20 liter méretű hátizsák,

- póló/aláöltözet, hosszú szárú (túra)nadrág, legalább egy rétegnyi pulóver/polár, szél és esőálló vékony (Goratext) kabát, 

- bakancs, túracipő, esetleg sportcipő,

- 1,5 liter ivóvíz (szörp) + 0,5 liter ivóvíz tartaléknak,

- 2 db szendvics + 1-2 gyümölcs + 1-2 édesség,

- 1 db 100-as vastagságú tartalék polár vízhatlanul elcsomagolva + vékony sapka + vékony kendő,

- száraz napon is a teljes esőfelszerelés + összecsukható esernyő,

- fejlámpa, naptej, fényképezőgép

- értékek, telefon, igazolványok vízhatlan tasakban,

- összecsukható túrabot.

 

Javasolt felszerelés a via ferrata programokhoz (a fentieken túl):

- túrabakancs vagy túracipő,

- kesztyű (kapható külön via ferrata utakhoz gyártott, de jó egy bőr tenyerű kerékpároskesztyű is).

- sisak, beülő, via ferrata szett.

 

 

 

 

Aktív kikapcsolódás a Dolomitokban: kirándulás vagy via ferrata kezdőknek és haladóknak utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Lefoglalom
5
5Az ár tartalmazza:

Utazás autóbusszal, 5 éj szállás, félpanziós ellátás, idegenvezetés és túravezetés

Az út részvételi díja minden esetben csak a csoportkísérő idegenvezető díját tartalmazza.
Azokban az esetekben, ahol a múzeum, nevezetesség vagy város kötelezően előírja a helyi idegenvezető alkalmazását, az külön, a belépőjeggyel együtt fizetendő a programokon való részvétel arányában.

Az ár nem tartalmazza:

Útlemondási biztosítás (az út részvételi díjának 1,5 %-a), betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás (a viaferratán résztvevőkenk kiegészítő biztosítás megkötése szükséges!) , idegenforgalmi adó, programok költségei

Az Európai Egészségbiztosítási Kártya nem elegendő, viszont az ellátáshoz szükséges lehet, illetve megkönnyíti az ellátást. Amennyiben rendelkezik Európai Egészségbiztosítási Kártyával, kérjük feltétlenül hozza magával!


Fakultatív vacsora

a részvételi díj tartalmazza a vacsora árát

Idegenforgalmi adó: kb. 3 Euro/fő/éj

Várható belépőjegy/felvonó költségek, fakultatív programok:

1. nap

Felvonóval fel-le a Schlossbergre:                                  kb. 15 Euro/fő

Felvonóval fel Schlossbergre, bobbal le:                         kb. 25 Euro/fő

Via ferrata a Galitzenklamm-ban:                                  kb. 10 Euro/fő

2. nap

Via ferrata Giovanni Barbara:                                        kb. 10 Euro/fő

3. nap

Felvonóval fel és le a Lagadzoira:                                  kb. 20 Euro/fő

Felvonóval fel a Lagadzoira, lefelé séta:                         kb. 15 Euro/fő

Felvonóval fel a Lagadzoira, lefelé a barlangrendszeren:  kb. 25 Euro/fő

Tre Sassi erődmúzeum:                                                kb. 10 Euro/fő

4. nap

Via ferrata Luka-Innerkofler:                                         kb. 15 Euro/fő

5. nap

Felvonó a Monte Cristallora:                                          kb. 15 Euro/fő

6. nap

Via ferrata Oberdrauburgban:                                        kb. 10 Euro/fő

Museum 1915-1918:                                                     kb. 10 Euro/fő

A programban található via ferratahoz felszerelés szükséges. Természetesen lehetőség van saját, vagy máshol bérelt felszerelés használatára.

Irodánkon keresztül bérelve a teljes út hosszára:

- via ferrata felszerelés (sisak, beülő, ferrata kantár):          35 Euro/fő

- csak sisak:                                                                     10 Euro/fő

 

Minimális létszám: 35 fő

A programok felcserélődhetnek a nyitva tartások és az időjárás függvényében.

A fakultatív kirándulások min. 10 fő részvétele esetén indulnak.

Javasolt felszerelés a kirándulásokhoz:

- 15-20 liter méretű hátizsák,

- póló/aláöltözet, hosszú szárú (túra)nadrág, legalább egy rétegnyi pulóver/polár, szél és esőálló vékony (Goratext) kabát, 

- bakancs, túracipő, esetleg sportcipő,

- 1,5 liter ivóvíz (szörp) + 0,5 liter ivóvíz tartaléknak,

- 2 db szendvics + 1-2 gyümölcs + 1-2 édesség,

- 1 db 100-as vastagságú tartalék polár vízhatlanul elcsomagolva + vékony sapka + vékony kendő,

- száraz napon is a teljes esőfelszerelés + összecsukható esernyő,

- fejlámpa, naptej, fényképezőgép

- értékek, telefon, igazolványok vízhatlan tasakban,

- összecsukható túrabot.

 

Javasolt felszerelés a via ferrata programokhoz (a fentieken túl):

- túrabakancs vagy túracipő,

- kesztyű (kapható külön via ferrata utakhoz gyártott, de jó egy bőr tenyerű kerékpároskesztyű is).

- sisak, beülő, via ferrata szett.

 

 

 

 


Utazás busszal
Szállás
Ellátás megadott szerint
Idegenvezető
Utasbiztosítás
Útlemondási biztosítás
Egyéb leírás szerint
Belépők

Felárak*:
  1. BBP biztosítás 3.960 Ft fő
  2. Sztornó biztosítás 1,50 % fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Utazás azonosítója: 136745

Infóvonal

+3670 123 456

Nyitva tartás

H-P:9:00-17:00
SZo-VZÁRVA

A Teszt Travel munkatársai több mint 30 év utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók álmait!

Teszt iroda, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 2, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 3, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 4, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 5, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 6, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 7, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 8, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Fő partnereink:
Válogatott utazások

A www.afrikaiutazas.hu weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre sem Utazást közvetítő szerződés, sem Utazási szerződés. Az Utazást közvetítő szerződés vagy az Utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási részvételi díj előlegének, vagy indulás előtt 35 napon belül a teljes összegnek a megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Flair Travel Kft. illetve az utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján. A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Flair Travel Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében. Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Powered by Mediaorigo MediaOrigo | Tourism CRM: Travelium Software Travelium Software
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Küldés e-mailben
Aktív kikapcsolódás a Dolomitokban: kirándulás vagy via ferrata kezdőknek és haladóknak

Aktív kikapcsolódás a Dolomitokban: kirándulás vagy via ferrata kezdőknek és haladóknak

Olaszország, Körutazás Olaszországban

Útazonosító: 136745

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Kötetlen ajánlatkérés
Aktív kikapcsolódás a Dolomitokban: kirándulás vagy via ferrata kezdőknek és haladóknak

Aktív kikapcsolódás a Dolomitokban: kirándulás vagy via ferrata kezdőknek és haladóknak

Olaszország, Körutazás Olaszországban

Útazonosító: 136745

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!