Válogass a legszebb utazások közül!

A Vadnyugat nemzeti parkjai és San Francisco

Tartson velünk a A Vadnyugat nemzeti parkjai és San Francisco utazásra! A kiutazás repülővel történik, reggelis ellátással. Az utazás időtartama 12 nap / 10 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 0 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Körutazás
Kiutazás:Repülő
Ellátás:reggeli
Turnusok: 12 nap / 10 éjszaka
Legjobb ár: 0 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2024.09.05 - 09.16

A Vadnyugat nemzeti parkjai és San Francisco leírás

Kívánságlistára teszem

Leírás:

?  5 lenyűgöző nemzeti park a Vadnyugaton
?  Sétarepülés a Grand Canyon felett
?  Pihenés és Cirque du Soleil show Las Vegasban
?  Golden Gate és az Alcatraz San Franciscoban

Egyik ámulatból esik a másikba az ember. Öt nemzeti park, öt külön csoda, mindegyike páratlan az egész világon. Egy olyan túra ez, melyet egy életre nem felejt el az ember!
Prónay Bence - Irodánk ügyvezetője

Program:

1. NAP: BUDAPEST - LAS VEGAS

Reggeli indulást követően, európai átszállással repülés Las Vegasba. Leszállást követően transzfer a szállodánkba.

2. NAP: LAS VEGAS - 66-OS ÚT - GRAND CANYON

Reggelit követően átkelünk a Colorado folyó fölött, majd nem sokkal később az ,,amerikai utak királyára", a legendás 66-os útra térünk rá. Menet közben több hangulatos útszéli ,,saloon" mellett haladunk el. A délutáni órákban érkezünk a Grand Canyon Nemzeti Parkhoz. Kiszállunk autóbuszunkból, és a meredek sziklafalak pereméhez sétálunk. Nem lehet szavakba önteni a látványt! Olyan monumentális és annyira különleges természeti képződmény hever a lábaink előtt, melyhez semmi sem fogható a világon. Több kilátópontot is meglátogatunk, egészen koraestig a kanyon­nál maradunk, és itt tekintjük meg a csodás naplementét is. Estére érkezünk szállodánkba, melynek közelében vacsorázási lehetőség.

3. NAP: GRAND CANYON - PAGE

Jó idő esetén, reggel fakultatív program keretében lehetőség van egy kb. 30 perces repülőutat tenni a Grand Canyon felett, mely során még különlegesebb nézőpontból láthatjuk a hatal­mas kanyont. Repülés a Grand Canyon felett: 90.000 Ft. A programot követően kelet felé indulunk a Colorado folyó men­tén, menetközben több kilátóponton megállunk, ahol kitűnő fényképeket lehet készíteni a napfényes szurdokról. Különleges tájon haladva érjük el a napunk másik nagy látványosságát, a Horseshoe Bendet, ahol patkóalakban, közel teljes fordulatot tesz a Colorado folyó. A parkolóból némi gyaloglással érjük el a kilátópontot, ahonnan fantasztikus felvételeket tudunk készí­teni a kanyarulatról. Szállásunk a közeli Page-ben lesz (2 éj).

4. NAP: MONUMENT VALLEY - ANTELOPE CANYON

A mai nap során egy különleges fakultatív kiránduláson veszünk részt. Reggelit követően a helyi navajo indián közösség által fel­ügyelt területekhez látogatunk. Először az Antelope-Canyonhoz megyünk, ahová kizárólag csoportosan lehet belépni. A több tíz­méter magas, de roppant keskeny hasadékban sétálva elcsodál­kozik az ember, hogy miként tud a természet ennyi fantasztikus képződményt létrehozni egyazon kőzetből. Utazásunk következő megállója a Monument Valley. Mintha egy John Wayne western díszletébe lépnénk be, a káprázatos vörös homokkő képződmé­nyek közt. Buszunkból átszállunk négykerékmeghajtású jeepekbe, melyekkel több fotóstoppot is teszünk a több mint 13 négyzetkilométeres területen. Páratlan élményekkel telve térünk vissza szállásunkra. Monument Valley - Antelope Canyon fakul­tatív kirándulás (2 belépővel, jeeptúrával): 50.000,- Ft.

5. NAP: PAGE - POWEL-TÓ - BRYCE CANYON

Reggelit követően átkelünk a Glen Canyon gátján, majd a Powel-tó partjánál kiszállunk megcsodálni a gát által létreho­zott mesterséges tavat. Kora délután érjük el a Bryce Canyon Nemzeti Parkot. A terület több mint 2.500 méter felett fekszik. Itt nem egy folyó vájta ki a sziklákat, hanem a jég és a szél ero­dálta. Az eredmény pedig egy olyan természeti képződmény, melyhez nincs fogható a világban. Több ezer, magasba törő, kes­keny tűszerű oszlop, mely szinte egy vörös erdőt alkot a félkö­ríves hegyoldalban. Aki szeretne, egy gyalogtúra keretében lesétálhat a kiépített túraútvonalak valamelyikén a kőoszlopok közé, és megtapasztalhatja, hogy mennyire különleges mikrok­líma uralkodik ezek sziklaerdőben. Estére érünk a nemzeti park bejáratánál lévő hangulatos szállásunkra.

6. NAP: BRYCE CANYON - ZION CANYON - LAS VEGAS

Reggelit követően délnyugati irányban folytatjuk utunkat, és a mai nemzeti parkunk a Zion lesz. Alig másfél órás utazás után érjük el a park bejáratát, ahonnan látványos hegyi szerpenti­nen érkezünk a terület központjához, ahonnan a túraútvona­lak indulnak. Idegenvezetőnk a kanyon aljában kanyargó folyó mentén kalauzolja el Önöket. Az oda-vissza kb. 3,5 km hosszú, minimális szintkülönbséggel rendelkező könnyed túra csúcspontjánál, aki szeretne besétálhat a hegyi patak vizébe is. Kellemesen elfáradva szállunk vissza autóbuszunkra, és ,,A bűn városa", Las Vegas felé indulunk. Koraesti érkezésünkkor végig­hajtunk autóbuszunkkal a híres Las Vegas Boulevardon, vagy más néven a Stripen, és saját szemünkkel láthatjuk a több milli­árd dollár értékű casinókat, szállodákat. Érkezésünket követően, aki szeretne, besétálhat a Bellagio előtti szökőkút játékát meg­tekinteni, de akár a város legújabb látványosságában, a Sphere-ben is megtekinthet egy vetítést. Szállás Las Vegasban (2 éj).

7. NAP: LAS VEGAS - HOOVER GÁT - RED ROCK CANYON

Reggelit követően szabadidő a szórakoztatás fővárosában, vagy részt vehetnek egy félnapos fakultatív kiránduláson. Elsőként a grandiózus Hoover-gáthoz látogatunk el, mely 60 emelet magasságával a világ legnagyobb gátja volt elkészültekor, ahol egy kb. fél órás vezetett túrán veszünk részt. Ezután a Red Rock Canyon természetvédelmi terület kb. 20 km-es panoráma útját járjuk be autóbuszunkkal, több helyen is megállva. Kora délután érünk vissza szállásunkra. Hoover gát - Red Rock Canyon kirándulás (belépőkkel): kb. 40 USD (fizetés a helyszí­nen). Pihenőt követően idegenvezetőnk gyalogos városnézésre invitálja Önöket. Elhaladunk a leghíresebb szállodák mellett: New York Hotel, Caesars Palace, Paris, Venice (Velence), MGM Grand. Természetesen mindenképp javasolt szerencsénket is kipróbálni a játéktermekben, akár a játékgépeknél, akár a rulett asztalnál. Ki tudja, lehet, hogy visszanyerjük a teljes utazásunk árát... Este fakultatív program keretében lehetőség van megtekinteni egy Cirque du Soleil showt. A modern cirkuszi társulat mára meg­hódította Las Vegast, és minden neves kaszinó saját show-val rendelkezik. Cirque du Soleil műsor belépő: ülőhelytől függően kb. 130 - 180 USD (fizetés a helyszínen).

8. NAP: LAS VEGAS - DEATH VALLEY NEMZETI PARK

Reggel elhagyjuk Las Vegast, és a Death Valley felé indulunk. Sokan azt hiszik, ez egy unalmas sivatag (összekeverve a Vegastól délre lévő Mojave sivataggal), miközben egy változatos nemzeti parkról van szó. A napunk során több megállót is teszünk, mind különleges helyszín lesz, de a ,,csúcspont" furcsamód a legmé­lyebb helyen lesz, a Badwater Basin nevű látványosságnál, mely Észak-Amerika legmélyebb szárazföldi helyszíne, 86 méterrel fekszik a tenger szintje alatt! Egykor egy sós tó terült el itt, mára ez kiszáradt, és holdbéli tájat hozott létre, ahol mindent a szik­rázó fehér sókristályok borítanak. Nyugati irányában folytatjuk utunkat, mai szállásunk már Kaliforniában lesz.

9. NAP: SEQUOIA NEMZETI PARK

Reggelit követően első megállónk nagy kontrasztot ad az előző naphoz képest, mivel a Sequoia Nemzeti Parkba látogatunk (mely immáron az ötödik nemzeti parkunk túránk során!), a mamutfenyők őshazájába. Buszunkkal a több tízméter magas fák közt kanyarogva érjük el a park központját, ahol egy kelle­mes gyaloglásra indulunk. Idegenvezetőnk mesél róla, hogy az erdőtüzek miként jelentik a pusztulást, de egyben az újjászüle­tést is a bolygónk legmagasabb fái számára. Délután folytatjuk utunkat a San Francisco-öböl felé, ott töltjük már a mai estét.

10. NAP: SAN FRANCISCO - ALCATRAZ

Reggelit követően megkezdjük a Nyugati-Part legszebb nagy­városának megismerését. Fakultatív hajókirándulás keretében ellátogatunk az egykori hírhedt börtön, az Alcatraz szigetére. Alcatraz hajókirándulás: kb. 55 USD (fizetés a hely­színen). Ezt követően ellátogatunk a Fisherman's Wharf bohó mólójához is, ahol akár ,,Forrest Gump éttermében", a B. B. Gump étteremben is elfogyaszthatjuk ebédünket. Ezután a híres san franciscoi sárga villamossal a China Townhoz utazunk, és útközben elhaladunk a kanyargós Lombard Street mellett is. Belvárosi sétánk során szabadprogram is lesz a központban.

11. NAP: SAN FRANCISCO - REPÜLŐ

Szinte az egész napot San Franciscoban töltjük. Elsőként a város jelképéhez, a Golden Gate hídhoz látogatunk el, melyet szép idő esetén lencsevégre is kaphatunk. Következő megállónk a vikto­riánus házairól híres Alamo tér, melyet követően a Twin Peaks kilátópontról gyönyörködünk a város panorámájában, és egy­ben búcsút is veszünk tőle. Transzfer a repülőtérre, repülőgé­pünk az esti órákban indul el Európa felé. Éjszaka a repülőn.

12. NAP: ÉRKEZÉS BUDAPESTRE

Európai átszállást követően, előreláthatólag a koraesti órákban érkezünk Budapestre.

Az utazáshoz ESTA előzetes kiváltása szükséges. Az útlevél érvényességének legalább egy hónappal meg kell haladnia az USA-ból való kilépés időpontját.

Szállás: 3 csillagos szálloda, 1 éj repülőn

Ellátás: Reggeli

Közlekedés: Repülővel

x A Vadnyugat nemzeti parkjai és San Francisco

A Vadnyugat nemzeti parkjai és San Francisco utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Lefoglalom
5
5


leírásánál jelzett szolgáltatások
leírásánál jelzett szolgáltatások

Felárak*:
  1. Egyágyas szoba felára 395.000 Ft fő (egy utas esetén)
  2. ESTA utazási engedély - USA 12.000 Ft fő
  3. Reptérközeli szállás - 1 ágyas szobában (/fő) 25.000 Ft fő
  4. Reptérközeli szállás - 2 ágyas szobában (/fő) 15.000 Ft fő
  5. Repülés a Grand Canyon felett 90.000 Ft fő
  6. Utasbiztosítás - Prémium (Európán kívüli utazásokhoz ajánlott) 15.600 Ft fő
  7. Utasbiztosítás - Standard (repülős utazásokhoz) 10.800 Ft fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Utazás azonosítója: 179345

Infóvonal

+3670 123 456

Nyitva tartás

H-P:9:00-17:00
SZo-VZÁRVA

A Teszt Travel munkatársai több mint 30 év utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók álmait!

Teszt iroda, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 2, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 3, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 4, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 5, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 6, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 7, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 8, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Fő partnereink:
Válogatott utazások

A www.afrikaiutazas.hu weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre sem Utazást közvetítő szerződés, sem Utazási szerződés. Az Utazást közvetítő szerződés vagy az Utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási részvételi díj előlegének, vagy indulás előtt 35 napon belül a teljes összegnek a megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Flair Travel Kft. illetve az utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján. A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Flair Travel Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében. Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Powered by Mediaorigo MediaOrigo | Tourism CRM: Travelium Software Travelium Software
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Küldés e-mailben
A Vadnyugat nemzeti parkjai és San Francisco

A Vadnyugat nemzeti parkjai és San Francisco

USA, Körutazás Amerikában

Útazonosító: 179345

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Kötetlen ajánlatkérés
A Vadnyugat nemzeti parkjai és San Francisco

A Vadnyugat nemzeti parkjai és San Francisco

USA, Körutazás Amerikában

Útazonosító: 179345

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!