Válogass a legszebb utazások közül!

5*-os Moszkva (Repülő)

Tartson velünk a 5*-os Moszkva (Repülő) utazásra! A kiutazás repülővel történik. Az utazás időtartama 5 nap / 4 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 417.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Városlátogatás
Kiutazás:Repülő
Turnusok: 5 nap / 4 éjszaka
Legjobb ár: 417.000 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2022.07.07 - 07.11

5*-os Moszkva (Repülő) leírás

Kívánságlistára teszem

Moszkva

Info:

[r]közvetlen menetrend szerinti Aeroflot járattal

belvárosi, 5*-os szállodában, kétágyas szobákban

reggeli, 1 alkalommal ebéd

1. Egyéni utazás élményét kínáljuk: több időt töltünk egy-egy látnivalónál, és előtérbe helyezzük a program rugalmasságát.

2. Olyan éttermeket választottunk, ahol klasszikus orosz ételeket kóstolhatnak meg, nem mindennapi helyszíneken.

3. Az alapprogramon felül különleges látnivalókat is kínálunk, mint például a Gyémántgyűjteményt vagy a Moscow City egyik felhőkarcolóját.

 

Kis létszámú csoport: max. 15 fő

Magyar nyelvű idegenvezetés

Leiras:

1. nap: Budapest - Moszkva

Indulás Budapestről 09:45-kor közvetlen menetrend szerinti járattal Moszkvába. Érkezés 13:25-kor, transzfer a szállodába, a szobák elfoglalása, majd ebédlehetőség a szállodában vagy egy közeli étteremben étlapról választva (az étkezés egyénileg, a helyszínen fizetendő). Délután séta a Vörös téren, majd a város megismerését a Bolsoj színház meglátogatásával folytatjuk, ám olyan helyeket járhatunk be az ikonikus színházban, amelyekre egy előadás meglátogatása közben nincs lehetőségünk. A színház látogatása után kicsit megpihenünk, Beluga vodka és kaviárkóstoló a Beluga Caviar bárban a Vörös téren lévő, patinás GUM áruházban, amely már önmagában is egy felkapott látványosság exkluzív és elegáns épületi sajátosságai miatt.

A nap végén az idegenvezetőnk kíséretében a Beluga étterembe látogathatunk (a vacsora egyénileg, a helyszínen fizetendő). Az étterem egy orosz kritikus szerint a legjobb az országban. Két tucat kaviárféle közül válogathatnak a vendégek, valamint a világ egyik legváltozatosabb vodkakínálatát találhatjuk az itallapon az összes Oroszországban megtalálható pezsgőfélével együtt. Mindez elegáns légkörben, a National Hotel második emeletén, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Vörös térre. A Beluga étteremről bővebben ITT tájékozódhatnak.

2. nap: Moszkva - Nemzeti (Tretyakov) képtár

A kényelmes reggeli után, hogy kipihenhessük az előző napi utazás és élmények fáradalmait, csak 10 óra körül indulunk az autóbuszos városnézésre. Elsőként a Lomonoszov Egyetem főépületét érintjük, mely a Veréb-hegyen található. Tartunk egy rövid pihenőt, mivel a hegyről csodálatos kilátás nyílik Moszkvára. Az egyetem jellegzetes formájú főlétesítménye a ,,Hét nővér" építményeinek egyike, elkészültekor a világ hetedik legmagasabb épülete volt. Majd utunkat Moszkva délnyugati része felé folytatjuk, ahol célpontunk a Novogyevicsij kolostor. A 16-17. századi III. Vaszilij nagyfejedelem által alapított építészeti remekmű a Kreml után az orosz főváros egyik leghíresebb műemléke. Az épületegyüttes 2004-től az UNESCO világörökség részét képezi. A kolostor temetőjében számos híresség és közéleti személyiség sírja található, mint például: Mihail Bulgakov, Nyikolaj Gogol, Anton Csehov, Nyikita Hruscsov és Borisz Jelcin. A temetőben egy rövid sétát teszünk, a kolostort viszont csak kívülről tekintjük meg.

Ebédszünet a városban. Étterem ajánlatunk az Elardji grúz étterem, mely bájos teraszaival és grúz konyhájával színezi a délutánunkat (az ebéd egyénileg, a helyszínen fizetendő). Az Elardjia étteremről bővebben ITT tájékozódhatnak.

Eddigi élményeinket tovább gazdagítva, fakultatív programként az orosz művészet leghatalmasabb és műkincseiben páratlan gyűjteményének, a Nemzeti képtár (Tretyakov) megcsodálására invitáljuk Önöket. A képtár megtekintése után a szállodába metróval utazunk vissza, mely utazás során megtekintjük a világhírű metróhálózat néhány igazi műalkotásként számon tartott állomását is. Azon utasaink, akik nem szeretnék meglátogatni a képtárat, szabadidő keretében, egyénileg fedezhetik fel a várost (gyalogosan vagy metróval juthatnak vissza a szállásra).

A ma esti étteremajánlatunk a Pushkin étterem (a vacsora egyénileg, a helyszínen fizetendő). Az éttermet egy francia sanzon énekes, Gilbert Bécaud ihlette, aki 50 évvel ezelőtt a moszkvai látogatásáról egy dalban mesélt, amelyben inkább az étteremben nézte volna a hóesést Natalival, a városnézés helyett. A dal slágerré vált Párizsban és emiatt sok francia turista kereste Moszkvában a Café Pushkint - ám hiába, hiszen az valójában nem is létezett. Az étterem 1999-ben öltött valódi alakot a Tverskayán egy barokk stílusú villában, melynek saját legendája van - de erről bővebben majd már az idegenvezetőnk mesél a helyszínen. A különleges termekben a francia és az orosz konyha különlegességeit adaptálták, modern változatban. A Pushkin étteremről bővebben ITT tájékozódhatnak.

3. nap: Szergijev Poszád

Reggeli után, 9 óra körül fakultatív kirándulásra hívjuk Önöket Szergijev Poszádba, az ősi orosz ortodox egyház centrumába, mely templomokban, kolostorokban és szent helyekben gazdag. (Moszkvától 71 km-re észak-keletre található.) A város legismertebb, meghatározó épületegyüttese a Szentháromság-Szergij kolostor, mely 1993 óta a világörökség része. Ezután elmondhatjuk, hogy nemcsak a pazar, gazdagságában egyedülálló Moszkvát láttuk, hanem a vidéket is, amely megőrizte a hagyományos Oroszország hangulatát. A program végén Szergiev Poszadban ebéd a ,,Russky Dvorik"-ban, egy hagyományos orosz éteremben, ahol az orosz gasztronómia legismertebb és legízletesebb ételeit fogyasztjuk el (az ebédet a fakultatív program ára tartalmazza). A késő délutáni órákban érünk vissza Moszkvába. A ma esti étterem ajánlatunk a ,,White Rabbit", amely 2018-ban a világ 50 legjobb éttermeinek listáján felkerült a top 15-be (az étkezés egyénileg, a helyszínen fizetendő). Az exkluzív étteremben az orosz konyha egy izgalmas, újszerű változatban hódít meg minket. A White Rabbit étteremről bővebben ITT tájékozódhatnak.

Este egy újabb lehetőségként tárul elénk egy hangulatos séta a régi Arbaton, a város legrégebbi sétálóutcáján, majd napunkat Moszkva autóbuszos megtekintésével zárjuk. Az autóbuszos városnézés során a város modern negyedét, Moszkva City-t is felkeressük. A negyedben 1992-től kezdődően sorra épültek fel a 300 méternél magasabb látványos felhőkarcolók, melyek a város hagyományos látképe fölé magasodnak. Ezt a városrészt a következő napon közelebbről is megismerhetjük napközben. Az autóbuszos városnézést az épületek szinte művészi fokon történő kivilágítása teszi különlegessé.

4. nap: Kreml - Kincstár - Gyémántgyűjtemény - Moscow City

A reggelit követően elsőként a világörökség részévé vált Kremlt és a Kincstárat látogatjuk meg. A Kreml területén található a Nagy Kreml Palota, a Lázár templom, az Uszpenszkij székesegyház, a Blagovescsenszkij székesegyház, az Arhangelszkij székesegyház, a Nagy Iván harangtorony, a Tizenkét Apostol temploma, a Pátriárkák palotája és a Kongresszusi Palota. Ezután a Kincstárat keressük fel. A régebben fegyvertárként működő épületben ma kincstár található, amelyben a cári udvar tárgyi történelme látható, orosz mesterek által készített ezüst és arany ékszerek, illetve a külföldi delegációk ajándékai. Megtekinthetők a cári koronázási kellékek és ruházat, díszes étkészletek, a híres Faberge tojások és régi fegyverek.

Ezt követően az érdeklődők számára lehetőséget biztosítunk a Gyémántgyűjtemény megtekintésére, mely szintén a Kreml területén belül található (belépőjegy külön fizetendő). A múzeumban sajnos nem lehetséges az idegenvezetés, de kollégánk előzetesen mesél a kiállításról. A múzeumban a cári időkig visszamenő és az azóta is gondosan gyarapodó gyémántokban (például az Orlov gyémánt vagy a Shah gyémánt), drága- és féldrágakövekben, borostyánból és ásványokból készült csecsebecsékben gyönyörködhetünk.

Ebédszünet, amelyhez a ,,Shinok" éttermet javasoljuk, ahol az ukrán konyhával is megismerkedhetünk (az ebéd egyénileg, a helyszínen fizetendő). A nem mindennapi enteriőr falai között olyan hírességek is megfordultak már, mint Vivienne Westwood, Carole Bouquet vagy a Rolling Stones. A Shinok étteremről bővebben ITT tájékozódhatnak.

Ezután a város legmodernebb részébe, a Moscow Citybe utazunk, ahol igazi metropoliszra jellemző felhőkarcolók között veszhetünk bele Moszkva forgatagába. Miután elszédültünk a felettünk tornyosuló óriások között, fel is mehetünk az egyik épület kilátójára, ahol fagyit kóstolunk és élvezzük a lábunk alatt elterülő metropolisz nyüzsgését. Programunk végén mai étteremajánlatunk: vacsora az épület tetején lévő panorámaétteremben, a ,,Russki"-ban (a vacsora egyénileg, a helyszínen fizetendő). Az ,,OKO" felhőkarcoló 85. emeletén található étteremben nem csak a vacsoránkat, de a kilátást is élvezni fogjuk. Az elegáns és modern étteremben az orosz konyha minőségét Alexander Volkov-Medvedev séf garantálja. A vacsora után az étteremhez tartozó jégbárban is kóstolhatunk egy hűsítő vodkát, hiszen a vodka jéghidegen a legfinomabb! A Russki étteremről bővebben ITT tájékozódhatnak.

5 nap: Moszkva - Budapest

A reggelit követően kijelentkezés a szállodából. (A bőröndöket az autóbusz csomagtartójába tesszük.) Elsőként a Zarjadje parkba megyünk. A 13 hektáros területen Oroszország 4 jellemző földrajzi térségének mikroklímáját alakították ki, melyek a tundra, a sztyeppe, az erdő és a mocsárvidék. Kisétálhatunk a lebegő hídra is, amely pillér nélkül nyúlik a Moszkva folyó fölé. Ezt követően az UNESCO világörökség listáján szereplő Vörös teret keressük fel, melynek jellegzetes épületei Moszkva jelképévé váltak. A tér főbb látnivalói: Vaszilij Blazsennij-székesegyház, GUM áruház, Állami Történeti Múzeum, Lenin-mauzóleum. Egy rövid sétát teszünk a téren, majd a Vaszilij Blazsennij (Boldog Vazul) székesegyházat látogathatjuk meg (belépő a helyszínen fizetendő, kb. 700 rubel, vagyis kb. 3.500 Ft). A látványos, színes hagymakupolákkal díszített templom a tér egyik jelképe, melyet Rettegett Iván cár a kazáni tatár kánság felett aratott győzelmének emlékére építtetett. Ezután következik a Megváltó Krisztus Székesegyház, az ortodox vallás egyik páratlan remekműve. A világ legmagasabb ortodox templomát eredetileg I. Sándor cár emeltette fel, miután Napóleon seregei vesztett félként elhagyták Moszkvát. A hatalmas székesegyházat 1931-ben felrobbantották, majd az újjáépített templomot 2000. év augusztusában szentelték fel. Utána egyénileg a Puskin Múzeum látogatására nyílik lehetőség (belépő egyénileg, a helyszínen fizetendő) vagy az ingyenesen látogatható Lenin Mauzóleumot tekinthetjük meg.

Ezután hajókirándulásra invitáljuk Önöket a Moszkva folyón, ahol egy teljesen eltérő nézőpontból búcsúzhatunk Moszkva lenyűgöző városától. Mindezt a Radisson Royal panoráma sétahajó fedélzetén, ahol városnézésünk közben egy kellemes ebédet is elfogyasztunk. Hajókázás után transzfer a repülőtérre. Utazás Budapestre közvetlen, menetrend szerinti járattal, indulás 20:10-kor, érkezés 21:55-kor.

 

A programváltozás jogát fenntartjuk.

Az étteremfoglalásokat a szabad helyek függvényében tudjuk garantálni az előzetes kérések alapján.

 

UNESCO Világörökségi helyszínek:

  • A Kreml és a Vörös tér
  • Novogyevicsij kolostor
  • Szergijev Poszad - Szentháromság Szergij kolostor épületegyüttese

Programok:

A fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek! A végleges árakat a hátralék fizetése előtt tesszük közzé.

Szergiev Poszád (ebéddel)

Szergiev Poszad Moszkvától mintegy 60 km-re található kisváros. Legnagyobb értéke az 1340-ben alapított Szt. Szergej kolostor, történelmi és egyházi szempontból Oroszország egyik legfontosabb kolostora. 1408-ban a tatárok feldúlták, de 10 év elteltével már álltak az új, kőből épült falak. Fő látványosságai az Andrej Rjubljov által festett ikonok. A székesegyházban helyezték el Szt. Szergius maradványait, mely évente zarándokok ezreit vonzza. A település az ,,Aranygyűrű" városainak egyike. A kolostor 1993 óta a világörökség része.
Nyitva tartás: minden nap 10:00-18:00
További információ: http://www.stsl.ru/

A fakultatív program min. 10 fő részvétele esetén indul.

Ára: 36.000 Ft

Tretyakov Képtár és metró

A XIX. században élt Tretyakov fivérek magángyűjteményéből alakult képtár a legfontosabb orosz művészet kulturális létesítménye, amelyben világhírű ikonok mellett nem kevésbé ismert orosz festők leghíresebb alkotási találhatók meg. 
Nyitva tartás: minden nap 10:30 - 19:30, hétfőnként zárva, a pénztárak egy órával a zárás előtt már nem adnak ki jegyet
További információ: http://www.tretyakovgallery.ru/en

A moszkvai metró a világ egyik legkiterjedtebb metróhálózata. A teljes hosszúsága 300 km. Páratlan élményt nyújt a méretével és impozáns látványával. Építésekor hatalmas tágas tereket alakítottak ki a föld alatt, azokat gyakran márvánnyal burkolták, szobrokkal és más díszítőelemekkel ékesítették. A metró Moszkva fő közlekedési eszköze, naponta emberek millióit szállítja.  
Üzemidő: 06:00 - 01:00
További információk: http://engl.mosmetro.ru/

Közlekedés metróval!

12.500 Ft

 

A fakultatív programok díjai tartalmazzák a szükséges belépőket, a transzfert és a magyar nyelvű idegenvezetést.

Jelentkezés: legkésőbb 2 hónappal az indulás előtt.

További információk:

Várható menetrend (változhat)

Légitársaság: Aeroflot
Az indulások és érkezések helyi idő szerint értendől.

Budapest - Moszkva 09:45 - 13:25
Moszkva - Budapest 20:10 - 21.55

A légitársaság a menetrend változtatás jogát fenntartja.

 

Útlemondási és BBP (betegség-, baleset-, poggyász) biztosítás

Útlemondási (storno) biztosítást minden szolgáltatás részvételi díjából számolunk. Az útlemondási biztosítás mértéke: 2,2%
Választható 4%-os mértékű Z1 útlemondási biztosítás is, amely esetében a Covid-19 fertőzés kapcsán hatósági karanténba kerülés biztosítási eseménynek számít. Vagyis, ha valaki az utazását megelőző 10 napban hatósági karanténba kerülne Covid-pozitivitása miatt, az számíthat a biztosító segítségére.
Amennyiben az útlemondási és BBP biztosítást együtt rendelik meg, abban az esetben útlemondáskor az utast nem terheli önrész.
A biztosításokről bővebben IDE KATTINTVA tájékozódhat.

 

Elektronikus vízum

Mi az elektronikus vízum?
- Az elektronikus vízumoztatás azt jelenti, hogy az útlevelet sem az irodánkba, sem pedig a konzulátusra nem kell elvinni, csak annak a másolata szükséges.

Mi szükséges az elektronikus vízumhoz?
- Az útlevél jó minőségű másolata. Az útlevélnek az e-vízum iránti kérelem benyújtásától számított legalább 6 hónapig érvényesnek kell lennie. Az útlevélben legyen legalább kettő szabad oldal.
- Fél évnél nem régebbi, JPEG formátumú, digitálisan elkészített, színes igazolványkép, szembe nézetű, kizárólag fehér hátterű. Az arc a fotó 70-80%-át töltse ki. A fotó ne legyen homályos és életlen, a kontúrvonalak jól kivehetőek legyenek. A kép legalább 30 kbites felbontású legyen.
- Betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás (BBP) a teljes kint tartózkodás idejére.

További tájékoztatással kapcsolatban forduljanak kollégáinkhoz.

 

A repülőre történő felszállás

Tájékoztatjuk az utasainkat arról, hogy idegenvezetőnk a moszkvai repülőtéren várja a csoportot. A budapesti repülőtéren irodánk munkatársa indítja a csoportot, és segít a becsekkolásban. Kollégánk a tranzit zónába nem léphet be, az utasoknak önállóan szükséges a kaput megtalálniuk. Idegenvezetőnk a hazaúton csak a repülőtérig kíséri az utasainkat, a hazautazás szintén egyénileg történik.

A tranzitban való tartózkodás ideje alatt a járatinformációs kijelzőkön ellenőrizni szükséges a járathoz rendelt beszállító kapu számát, mivel a forgalom függvényében az esetlegesen változhat. Az utasnak az indulási idő előtt legkésőbb 30 perccel a beszállító kapuknál be kell jelentkeznie. Amennyiben az utas nincs a megadott időben a kapunál, a kiszolgáló szervezet a légitársaság utasítására leveheti az utast a járatról.

A budapesti repülőtéren való tájékozódásról további tudnivalók IDE KATTINTVA láthatók.

 

Vörös tér és Lenin mauzóleum

Tájékoztatjuk az utasainkat arról, hogy a Vörös tér és a Lenin mauzóleum különleges helyszínek, amelyek kremli őrség hatáskörébe tartoznak. Sajnos előfordulhat, hogy különböző rendezvények, avatások, egyéb hivatalos és nem hivatalos események miatt előzetes tájékoztatás nélkül a tér lezárásra kerül, a mauzóleum pedig zárva tart.

További információk 2:

Ismerje meg Moszkvát!

 

x 5*-os Moszkva (Repülő)

Az ár tartalmazza:
a repülőjegyet illetékkel,személyenként 1 db max. 23 kg-os poggyásszal és 1 db max. 8 kg-os kézipoggyásszal (melynek értéke:kb. 120.000 Ft)a szállást reggelivel1 alkalommal ebédet (az 5. napon, a sétahajózás alatt)az autóbuszos városnézésta Beluga vodka- és kaviárkóstolóta Bolsoj színházbejárásta Kreml és Kincstár programota Moscow City kilátót és fagylaltkóstolóta sétahajózást a Moszkva folyóna szükséges transzfereketa részvételi díjban lévő programok belépőjegyeita magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza:
a vízumdíjat 15.000 Ftaz útlemondási biztosítást2,2% (vagy COVID-19 fedezettel: 4%)a fakultatív programokataz egyéni ebédeket és vacsorákata Gyémántgyűjtemény, a Vaszilij Blazsenij székesegyház és a Puskin Múzeum belépőjegyeinek díját  EGYÉB KÖLTSÉGEKEgyágyas felár224.000 FtBBP utasbiztosítás (Aegon)- Basic: 590 Ft/fő/éj- Extra: 790 Ft/fő/éj- Exclusive: 1.090 Ft/fő/éj

5*-os Moszkva (Repülő) utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Lefoglalom
5
5

Az ár tartalmazza:
a repülőjegyet illetékkel,személyenként 1 db max. 23 kg-os poggyásszal és 1 db max. 8 kg-os kézipoggyásszal (melynek értéke:kb. 120.000 Ft)a szállást reggelivel1 alkalommal ebédet (az 5. napon, a sétahajózás alatt)az autóbuszos városnézésta Beluga vodka- és kaviárkóstolóta Bolsoj színházbejárásta Kreml és Kincstár programota Moscow City kilátót és fagylaltkóstolóta sétahajózást a Moszkva folyóna szükséges transzfereketa részvételi díjban lévő programok belépőjegyeita magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza:
a vízumdíjat 15.000 Ftaz útlemondási biztosítást2,2% (vagy COVID-19 fedezettel: 4%)a fakultatív programokataz egyéni ebédeket és vacsorákata Gyémántgyűjtemény, a Vaszilij Blazsenij székesegyház és a Puskin Múzeum belépőjegyeinek díját  EGYÉB KÖLTSÉGEKEgyágyas felár224.000 FtBBP utasbiztosítás (Aegon)- Basic: 590 Ft/fő/éj- Extra: 790 Ft/fő/éj- Exclusive: 1.090 Ft/fő/éj


Transzfer
Szállás
Ellátás megadott szerint
Egyéb leírás szerint
Utazás repülőgéppel
Repülőtéri illeték
Útlemondási biztosítás
Vízumdíj

Felárak*:
  1. Repülőjegy 120.000 Ft fő
  2. Sztornó biztosítás 2,20 % fő
  3. Vízum díj 15.000 Ft fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Utazás azonosítója: 148448

Infóvonal

+3670 123 456

Nyitva tartás

H-P:9:00-17:00
SZo-VZÁRVA

A Teszt Travel munkatársai több mint 30 év utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók álmait!

Teszt iroda, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 2, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 3, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 4, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 5, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 6, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 7, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Teszt iroda 8, teszt utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1021 Budapest, Teszt utca 26.
Irodaház

+36 70 123 456

+36 30 123 456

Fő partnereink:
Válogatott utazások

A www.afrikaiutazas.hu weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre sem Utazást közvetítő szerződés, sem Utazási szerződés. Az Utazást közvetítő szerződés vagy az Utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási részvételi díj előlegének, vagy indulás előtt 35 napon belül a teljes összegnek a megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Flair Travel Kft. illetve az utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján. A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Flair Travel Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében. Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Powered by Mediaorigo MediaOrigo | Tourism CRM: Travelium Software Travelium Software
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Küldés e-mailben
5*-os Moszkva (Repülő)

5*-os Moszkva (Repülő)

Oroszország, Moszkva

Útazonosító: 148448

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Kötetlen ajánlatkérés
5*-os Moszkva (Repülő)

5*-os Moszkva (Repülő)

Oroszország, Moszkva

Útazonosító: 148448

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!